Komentari

umornooko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • gogoo

    Zbilja su imali lijepi doček, za razliku od većine repki, šteta što nije i Salvadorac došao s njima. Koliko sam vidio, svi stranci (osim Engleza i Francuza) su navijali za nas, i Slovenci su imali zastavice na autima (najbolje da nisu, he). Imaš dobre objektive, ulovio si jeroplane bolje nego ja brodice. (I treba ovako napisati od koga je kopirana fotka, a ne samo internet, facebook, blog i sl.)

    avatar

    19.07.2018. (10:35)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    @gogoo, drago mi je da ti se sviđa ... objektivi i nisu nešto posebno (ipak mi avioni doslovno preletaju NISKO preko kuće!) a kad uzmem tuđu sliku, UVIK potpišem izvor!

    avatar

    19.07.2018. (15:33)    -   -   -   -  

  • Elyca

    meni je i ovo bio savršen doček....u Resniku je bilo ludilo.....al dok su bili u Divuljama vidi se na snimkama gusta kiša koja pada po gradu.
    zapravo su se dobro snašli, jer u trenutku kad je počeo taj (drugi) strašan pljusak, pustili su DJ-a, a muzičari su pokrili instrumente.... to, a i kiša, je malo oladilo atmosferu dok se nisu začule brodske sirene...
    čak su i Englezi s broda koji je čekao isplovljenje iz luke rekao "nevjerojatno!"

    ....al najluđe mi je bilo u brodu....odma su im dali hrpu majica i zastava da ih potpišu.... a najviše me raznježila scena pilota (vjerojatno helikoptera) kad je tražio fotku.... to je naša mladost!

    avatar

    19.07.2018. (17:59)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    @elyca, ma koja kiša to može pokvarit ;) ... naravno da je bilo ludilo, jer u ovakovome gradu i ne more drugovačije!

    avatar

    19.07.2018. (20:32)    -   -   -   -  

  • Elyca

    dok je s bine na rivi voditelj vikao "Sad vidite kako je bilo u Rusiji" na Zapadnoj obali....kad je počeo pljusak, policija je otvorila vrata od kombija i zvala svu dicu da se sakriju od kiše...koja lipa gesta

    avatar

    19.07.2018. (22:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...