Komentari

durica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • .

    I sve vrste sorbeta su jako dobre...

    avatar

    08.07.2018. (22:47)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Dobri recepti od kojih ću neke probati sam napraviti, zob je korisna biljka a nije toliko iskrižana kao pšenica i kukuruz. Alergija na mlijeko se većinom javlja zbog proteina, a intolerancija zbog laktoze, a po meni najbolje nikakvo mlijeko osim majčinskog i zamjenskog za bebe.

    avatar

    09.07.2018. (16:27)    -   -   -   -  

  • durica

    V,
    puno ti hvala na ideji, sviđa mi se, probala bum, i uvijek mi možeš bacit kakav recept bez jaja :)

    gogoo,
    sve te recepte ja koristim, provjereni su i nama dobro šljakaju, radim mu i sirup za kašalj od korijena slijeza kao i kapi za nos, iako mi je pedijatrica rekla da to ne radim i dala mi recept za operil koji sam još morala nadoplatiti ( mislim, nije mi žao novaca, nego samo hoću naglasit njenu logiku, sigurno je u dilu s njima ),
    a što misliš o kozjem mlijeku i magarećem?
    ( ono je puno skuplje i daje se alergičarima na dišne puteve, a od kozjeg se isto mogu raditi razne kreme, sve više se koristi u kozmetici za osjetljivu kožu )

    avatar

    09.07.2018. (17:17)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Pozzz Durica
    Bravooo... za komentar kod GP, no nije za svakog, tko ne može shvatiti da zrinjevački travnjaci baš i nisu obične livade.

    avatar

    10.07.2018. (08:16)    -   -   -   -  

  • durica

    Poštovanje, gospon Mekon :)
    nisam ja protiv raznih fora ideja, pogotovo ako imaju svrhu, no, isto tako smatram kako je potrebno poštivati sve aspekte nekog mjesta.
    Zrinjevac ima krasan paviljon koji je, prema mom mišljenju premalo iskorišten, dakle to je trg na kojem je bilo osmišljeno održavati koncerte i na taj način okupljati ljude. ležaljke su se mogle staviti na platformu između umjetničkog paviljona, mi smo to ko klinci zvali " mali zrinjevac ", zapravo je park J.J. Strossmayera. taj je trg također zapostavljen i mogao je biti kao neka oaza mira između te šetnice, eto, ja sam za takav nekakav kompromis. da se ne narušava kulturno - povijesni kontekst, a opet da se zadovolji i forma modernog turističkog grada koji ima raznovrsne ponude. no, ležaljkama je, po meni mjesto uz Savu. i Francuzi su ih stavili uz rijeku Seine, a ne ispred Notre -Damea. U Beču postoji čitav jedan komples mjesta za zabavu, također uz rijeku, ali nitko ne peče roštilj u vrtovima među rijetkim ružama. možda su moji stavovi zastarjeli, zaostali, možda nisam dovoljno hip i u skladu s vremenom u kojem živim, ali tako su me odgojili da za sve postoji vrijeme i mjesto, a onaj nakaradni šator na Trgu još uvijek ne mogu provariti, za takve konstrukcije imamo velesajam.

    avatar

    10.07.2018. (09:45)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Hvala Durica, ima nas dosta koji mislimo kao Ti i ja, ali nema nas tko čuti. Imaj se dobro !

    avatar

    10.07.2018. (12:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...