Komentari

zaustavnatraka.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Mariano Aureliano

  fg

  avatar

  29.06.2018. (23:18)    -   -   -   -  

 • samo za vranju

  Zanimljiva , vrlo zanimljiva zadaćnica; toliko da sam je pročitala cijelu. Pjesma jest uistiu nerazumljiva. Neću osporavtai ničiju ocjenu. Za duhovitost i pravopis dala bih pozitivnu ocjenu.

  avatar

  29.06.2018. (23:29)    -   -   -   -  

 • Donabellina

  Nasmijala sam se ali od srca..........Imam u sjećanju niz ovakvih bisera i nitko tko nije iz struke ne razumije kako i koliko je teško razumjeti i ocijeniti učeničku zadaću
  Imala sam učenicu, maturanticu koja me molila, da uz naslov zadaće ne piše tekst nego ostavi crtež.......Dozvolila sam naravno : bio je to veličanstveni rebus , misaona skica i ocjena odličan (5)

  Osobno, ovdje ne bih dala nedovoljan(1) ( neću elaborirati razloge a ima ih )jer, ako ništa drugo, ova zadaća pokazuje osobnost učenika i nedodvoravanje ili podilaženje profesoru radi ocjene...
  E, takve sa stavom sam cijenila

  avatar

  29.06.2018. (23:59)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  'Svi ljudi imaju barem jedan bubreg, a ako ne onda nisu ljudi.' :))

  Slatko je to, biti tako mlad, blesav, slobodan. :))
  Ovdje ims 1001 biser, a i neke druge zadaće sa linka su također simpatične. :)))

  avatar

  30.06.2018. (00:19)    -   -   -   -  

 • Nepoznata

  Da sam ja ocjenjivala, a nisam nastavnica, iako su moja djeca govorila, sreća da nisam, ne bih dala nikako jedinicu. Dječakova zadaćnica me nasmijala i rasplakala na kraju.

  avatar

  30.06.2018. (10:41)    -   -   -   -  

 • Proglasi

  Pozdrav!

  avatar

  30.06.2018. (15:21)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  @samo za vranju - Kad je nešto zanimljivo, daš si truda i vremena. :) Klen je stablo iz porodice javora, to je valjda bio izdanak klena kao mali klenić, no istina je da prevoditelji čuda rade s pjesmama pa istu pjesmu katkad ne prepoznaš kad je čitaš u drugom prijevodu. :)
  @Donabellina, @Lilianke - Možda nisam u pravu, ali ja trajno za ovu i neke druge zadaćnice imam jak osjećaj da u njima postoji intelektualno bogat i lucidan humorističko-satirički odmak, a to je svakako i za više od ocjene 5. :)
  @Nepoznata - Možda je na kraju bilo dirljivo to što je napisao: molim Vas nemojte mi dati jedan. :)
  @Proglasi - Pozdrav posadi broda. Onda kad si ga posadio, on polako raste, zalijevaš ga po potrebi, držiš ga na suncu, pjevaš mu uspavanke i pričaš s njim, i na kraju kad dođe vrijeme berbe, ubereš plodove u obliku puuuuuno malih čamaca, čamce obojaš raznim bojama i pustiš ih u svijet kanalićima od predgrađa u divljinu.... ;-)))

  avatar

  30.06.2018. (17:35)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...