Komentari

freshcayg.blog.hr

Dodaj komentar (40)

Marketing


  • FreshCaYg

    Nu čudesa

    avatar

    20.06.2018. (14:56)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    vruće je.... :)

    avatar

    20.06.2018. (15:37)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Je za popizdit uskuva san danas :)

    avatar

    20.06.2018. (15:51)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    Da uskuva?... Zagreb 27... Šibenik 31'....
    a more ka jacera!.. bura sve razjebala, izmišala :(
    a ovi tvoj naslov nrma logike... ka da ne more sve zajedno...
    piškiti i kakiti! :)))... pa prema tomu ...!?

    avatar

    20.06.2018. (16:11)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A more ima sposobnog svita :))
    Di si ti Sinoć Mela te spominjala :)

    avatar

    20.06.2018. (16:18)    -   -   -   -  

  • Mekon

    Reka je veliki državnik AH, da narodu triba činiti dobro, makar silom. I evo, jedan otac učini ditetu dobro, a cili šuplji bataljun ga popljuva. Nije za virovat, to činidu i naše lipe blogerice.

    avatar

    20.06.2018. (16:52)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A ženske su šta ćeš sad od njih :))

    avatar

    20.06.2018. (16:58)    -   -   -   -  

  • Grunf

    O da, svakako, bitno je olakšati se,
    nikome njegovo i njegovi ne smrde ;)

    avatar

    20.06.2018. (17:05)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    evo, Bošnjaković će srediti ono što su " neke blogerice komentarima " izneredile "...........znači, opet se javlja jedan ali pravi muškić

    avatar

    20.06.2018. (17:17)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    meni žao djeteta... :)

    avatar

    20.06.2018. (17:53)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Dobro si to uočija Grunfu :)))

    avatar

    20.06.2018. (17:56)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Bošnjaković ka prvo uopće nije reka ono šta piše u novine, ali opet njegova izjava pokazuje elementarno nepoznavanje procedura, ali jbga taki su nan ministri, i šta si nervozna ti Anne, jesmo li se dogovorili da svak ima pravo na mišljenje.

    Šta bi ja sad triba popizdit radi nekih koji očito imaju malo nezdrave odnose prema majkama, a recimo oca nikad ne spominju, pa ovde laprdaju, nisan ja Freud, ja san opismenjeni bloger.

    avatar

    20.06.2018. (18:00)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Dinaja svima je žao djeteta, barem se nadam da je tako.

    avatar

    20.06.2018. (18:01)    -   -   -   -  

  • durica

    kako imam dosta i svojih briga, nekak mi se sve manje da baviti se tuđim, pa čak i ovdje u komentarima, pogotovo kad je ovdje sve moguće, pa i otići tam odkud se ne izručuje, ili primat plaću za posel koji nisi radil ni kad si bil zaposlen, pa i dobit oslobađajuće presude za dokazane zloćine, da ne velim kak neki mogu i maznut sve kaj im dođe pod ruku, a onda dobit premještaj na drugu zdjelu iz koje opet mažnjava i tak u krug. a djeca se, doslovno, i sada se nimalo ne šalim, zatvaraju u neke svoje vlastite svjetove, jer, valda, intuitivno znaju kak ovaj koji im odrasli kroje, ti odrasli kojima bi trebala biti dužnost brinuti za njihovo dobro i isključivo to, sve je samo ne djetinjstvo kojeg će se s radošću sjećati. kad bih samo smjela sada nabrajati sve posebne potrebe za koje su pojedini odrasli zaslužni......

    avatar

    20.06.2018. (18:22)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Đurica da budem iskren, onako kao objektivni promatrač, mogu samo reć da je moja generacija i ona malo starija, proizvela gomilu razmaženih degenerika, koji ni sami ne znaju što žele, ali znaju da im to iz nekog magičnog razloga pripada, i zato im sve ide na živce, pa i njihova vlastita djeca koju drogiraju ekranima u svim veličinama.

    avatar

    20.06.2018. (18:37)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    lako se poslije svega praviti pametan....djetetu je nanesena trauma i to se nije smjelo dogoditi....u odnosu na komentare svi govore da treba poštivati tuđe mišljenje i tuđe stavove, pa opet se pljuje po nekima, kao što je ( po meni ) glupo opravdavati jednog, a okrivljavati drugog roditelja, jer za dobar odnos kao i za nekomunikaciju i svađu potrebno je dvoje, a grijeh je da teret lošeg odnosa pada na dječja leđa.....Mek, ne dopada mi se ono "šuplji bataljun ", pa nit u zajebanciji, no imaš pravo o ženama misliti kaj hoćeš, vređati ( ja mislim ) nemaš pravo....
    lepo se imajte i budite dobri jedni prema drugima, ali onak zapraf

    avatar

    20.06.2018. (18:48)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Kod AnnaBonni sam vec napisala komentar na tu temu.
    Stvarno ponekad ne razumijem ljude i osjecam se kao da sam pala s Marsa.
    Ova majka pocinila je kazneno djelo.
    Zašto ju opravdavati? Jer je majka? Jer je žena? Jer je otac automatski zlostavljač?!?
    A kad si vec spomenuo Severinu....kad je ovo bilo aktualno prije par mjeseci onda je dotična nudila alimentaciju svog djeteta kao pomoć majci.
    Helou?!?!
    Nitko nije reagirao osudom na tu njenu izjavu. Alimentacija je novac koji pripada njenom djetetu i na njega ga treba trošiti, a ne dijeliti okolo.
    Činjenica da to nitko (pravobraniteljica za djecu?!) nije osudio narušila je ugled svih žena koje primaju alimentaciju za svoju djecu. Toliko truda je potrebno da se u glavama nekih muškaraca osvijesti činjenica da alimentaciju ne daju bivšoj zeni da si kupi nove čizmice nego djetetu za najosnovnije i onda ovakva jedna izjava na koju nitko nije ni trepnuo.... ahh

    avatar

    20.06.2018. (18:50)    -   -   -   -  

  • durica

    nas su, moje sestre i mene, starci sasvim pristojno odgojili, bez obzira na sva sranja s kojima su se morali gombati, i tim ratnim profiterima nikada neću zaboraviti sve kaj su nam priuštili, no, neizmjerno sam ponosna na svoje sestre ( 82. i 93. godište ), pogotovo na ovu najmlađu koja je dobila posao u Japanskom laboratoriju koji proizvodi najnoviju tehnologiju, a meni ne ide ništ na živce, a pogotovo ne moje dijete, jedva čekam godišnji kako bih se mogla kvalitetno napokon baviti s njim, i zato mislim da bi svim tim roditeljima bilo puno pametnije da se bave svojom djecom, a manje tuđom. nisam gledala to na telki jučer, jer sam s Franom imala igrokaze o Gujceku i Pujceku, i bolje da nisam. blago onima kojima su uvijek svi drugi krivi za sve.

    avatar

    20.06.2018. (18:56)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Pinklec kad se ljudi razilaze, ne postoji način da se djetetu ne nanese trauma, može biti veća ili manja, u ovom slučaju je samo majka mogla mogla umanjit traumu za koju je u najmanju ruku suodgovorna, zato je idiotski napadat sud socijalne radnike ili bilo koga, što su mogli učinit koje su im opcije preostale obzirom na nekooperativnost majke, koja je glupača koja sutra opet treba otić tom bivšem mužu ako želi vidjeti dijete, šta će sad kad je mali u Italiji oće li zvat novinare i Severinu ili će sestra prenosit direktno na fejsbuku, hoće li se normalizirati ili će i dalje djetetu koje voli izazivat traume, šanse da se promijeni odluka Talijanskog suda obzirom da je ona već presuđena za otmicu i da nema baš uzornu prošlost, su bile nikakve, a šansa da ih Hrvatski sud ne potvrdi nisu ni u jednom momentu postojale, dakle sav cirkus i predstave kojima se javnost zabavljala bile su nepotrebne, a nastale su i izvođene u režiji majke i njene ekipe.

    Talijan je kakav je da je imao sedam godina strpljenja, da bi dobio dijete koje je po odluci suda od prvog dana trebalo bit s njim, i sada otimačici, najjači su mi oni što se čude kako majka može bit otimačica, a šta bi ćaća bio da ga je odveo, nudi smještaj i lovu da može bit u Italiji i viđat maloga.

    avatar

    20.06.2018. (19:12)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Bla bla ti si pogodila u bit stvari, ova kokoš je najviše štete ovom paradom nanijela samohranim majkama, i razvedenim ženama, one će se nepovratno gledati kroz prizmu otimačice Nine Kuluz, i muškarci mogu bit zahvalni Nini, jer će ova priča definitivno dokinuti praksu od 92 % djece dodijeljenih na skrb majkama, ovime su muškarci dobili jako moćno oružje u svim budućim razvodima, ali priglupa raja ne kuži dok je ne lupi po nosu.

    avatar

    20.06.2018. (19:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Eto vidiš Durice moje zlato tako sam i ja kad su klinci bili mali uzeo jedno četri pet studijskih godina, i bavio se uglavnom njima, srećom pa sam si to mogao priuštiti, a mogao sam koješta ali mi je s njima bilo najbolje, pa eto i danas kad se vidimo izvodimo budalaštine neke, zato me i užasava kad vidim da na svaki pokušaj interakcije od strane djeteta roditelji mu uvale mobitel ili laptop, a to je jebeno pravilo, zato nemoj se mijenjat Durice molim te ostani blesava ko i do sad :))

    avatar

    20.06.2018. (19:24)    -   -   -   -  

  • Olja

    Hm... nisam za medijski cirkus na ulici, ali da imam povjerenja
    u soc. skrb i odluke suca - nemam. K tome, niti jedan talijanski
    sud ne bi dodijelio dijete strankinji!

    Ova tvoja priča da naši suci podilaze majkama apsolutno ne drži
    vodu. Zakon se promijenio i suci inzistiraju na zajedničkom
    skrbništvu, čak i kad je drugi roditelj zlostavljač. E taj dio priče
    mi je apsolutno neprihvatljiv. Kako roditeljsko pravo može biti
    važnije od činjenice da je osoba kažnjavana za obiteljsko nasilje?

    p.s. negdje si postavio pitanje tko je platio troškove odvjetnika,
    Opara se pohvalio jučer da je grad Split platio...

    avatar

    20.06.2018. (19:54)    -   -   -   -  

  • odjeb i njegovi potomci

    Iskustva iz užeg kruga prijatelja i poznanika naučila su me pod a) da nikome, ali baš nikome, ne treba slijepo vjerovati u ovakvim pitanjima i pod b) da su žene u stanju bezočno lagati kako bi ljude oko sebe manipulirale i predstavile se žrtvama kada su zapravo zlikovci (da ne rečem baš zločinci). Za jednu sam ruku u vatru mogla dati da je bivši muška svinja koja se usrala od odgovornosti i trudnu je izbacio iz stana kad se vratila doma iz jednog izlaska sa prijateljicama. Uz to je bio posesivni i agresivni psihopat. Njena verzija. Koja se činila logičnom jer jer često kontrolirao gdje je, s kim i šta radi. Godinama kasnije ispalo je da ju je izbacio jer je trudna došla doma pijana. A sve njegove "kontrole" nastale su od stalnog grča u kojem je živio strahujući da opet pije. Danas kćer živi kod njega i njegove žene i djece jer se mater od lokanja ne može više za nju brinuti. Druga je pak, u to sam sada sto posto uvjerena (onda sam joj vjerovala) inscenirala da ju je napao kad nije htjela otići iz njegovog stana nakon što su prekinuli vezu. I još nakon toga nije joj bilo dosta nego je pokušavala manipulirati poznanike da na fejsu glume njezine nove dečke da ovoga učini ljubomornim. Za neke je pak tvrdila da su sa njom iako nisu imali pojma o tome. To sam saznala kasnije direktno od tih ljudi. Bivši je pak jedno vrijeme pizdio ali se na njegovu sreću brzo ohladio, a ona može biti sretna da je nije zadavio u afektu koliko je provocirala kod njega agresivnu reakciju pa da može opet glumiti žrtvu. Danas jako pazi da na svakom koraku hvali muža. Te najbolji, te najpametniji, te ono, te ono. A meni se čini da je konačno dobila nasilnika kojeg je prizivala lažima a kojeg mora hvaliti da ne dobije (još jednu) ćušku. I nekako, šta ja znam, ako je stvarno onako kako sumnjam, sada mi je i nije toliko žao.

    avatar

    20.06.2018. (20:05)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    I ja se čudim @Mekonu : on je pametan gospon pa nije u redu da žene oslovljava šupljim bataljonom ali, komparaciju s nekim " muškarčinama koji vole plinske boce " bi se dalo lako izvesti.........makar ne sad i ovdje.

    Neću ulaziti u jučerašnju temu, samo potvrdjujem da sam Bošnjakovićevu izjavu čula u vijestima popodne.........Talijanski sud sigurno misli, da Slava kako nas oni oslovljavaju je manje vrijedna od Talijanke koja isto radja vanbračno dijete s nekim iz Somalije......

    Različiti su putovi Gospodnji..........

    avatar

    20.06.2018. (20:11)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    djetetu je svakako najteže...neću uopće ulazit u to ko je koga oteo, viđao, ne viđao, tražio, ne tražio...djetetu to ništa ne znači :(

    avatar

    20.06.2018. (20:25)    -   -   -   -  

učitavam...