Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Pojma. Nekako ne ulijeva povjerenje, ali to je možda zbog nas skeptičnih :-)).

    avatar

    19.06.2018. (15:54)    -   -   -   -  

  • double-trouble

    kao bivša rolerica po tim stazama, meni su onda najveći "problem" bili pjesaci, koji su kao muhe bez glave mijenjali smjer kretanja. djeca bez nadzora su ćesto izletavala pred bicikle ili role, koji ne mogu baš u sekundi stati. nisu svi na rolama ni bili sigurni, tako da je bila prevelika gužva za te 3 vrste rekreativaca. nikad mi se nije sviđao onaj cestovni dio bez drveća, a najdraži mi je isto onaj kroz šumu. često sam se bavila mišlju "da mi je samo 5 minuta vlasti", da bih natkrila cijelu tu stazu nekim prozirnim pleksiglasom da se možemo rolati i preko zime, kad je kiša, pa neki kutak za popiti čaj u toj šumi, urediti šumu i ono jezerce koje je sada baruština.
    šteta je da onaj vliki prostor čami neiskorišen. ne znam koliko bi bilo izvedivo (kad se ima love za silne fontane, voda za njih... bilo bi i za ovo), ali to mi je neka moja vizija

    eto, raspisa se ja... nema me duugo, al kad dođem, nemam dosta mjesta u ovoj kućici :-)

    avatar

    22.06.2018. (00:32)    -   -   -   -  

  • luka

    Inače je dosadašnja rolersko-biciklistička staza bila rezervirana i uredno označena upravo samo za bicikliste i rolere, pješaci imaju svoju stazu koja ide uz samo jezero. No pješaci se toga nisu pridržavali i sad su zbog toga biciklisti deložirani...

    avatar

    02.07.2018. (11:34)    -   -   -   -  

  • Grga Lanište

    Slažem se s komentarima da smo mi bicikisti izgubili draž vožnje po Jarunu. Prije su pješaci hodali po biciklističkoj stazi iako su imali stazu oko jezera. Bilo bi bolje da su se par puta, a naročito vikendom angažirali prometni redari i regulirali stazu za bicikliste i rolere samo za njih.
    Ovo je sad totalno bez veze i za mnoge bicikliste koji su i iz udaljenih dijelova grada dolazili ovamo zbog lijepog osjećaja vožnje po stazi gubi se razlog za vožnju.
    Da li da se pravimo i mi kao i pješaci prije i vozimo po staroj stazi. Pa kad je nered bio nek i ostane.

    avatar

    05.07.2018. (14:54)    -   -   -   -  

  • hrast

    Ma, kakvi nesposobnjakovići vode cijelim ovim gradom, ovo je njima normalno. Idući put kad bickiklom odem na Jarun, ići ću prijašnjom stazom.

    avatar

    24.07.2018. (22:33)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Meni je ovaj režim vožnje odličan jer vozim radi kondicije, nema gužve, sigurnije je, doduše biram vrijeme kad je malo ljudi na Jarunu a kad želim uživati odšetam do jezera.

    avatar

    04.08.2018. (08:48)    -   -   -   -  

  • Miki

    Veliki minus u uređenju Jaruna, šteta da korisne stvari ne rade.

    avatar

    28.08.2018. (01:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...