Komentari

andrea-bosak.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    hvala vam svima koji me pratite, hvala vam svima koji komentirate

    avatar

    16.06.2018. (09:32)    -   -   -   -  

  • NF

    imam standardan broj pratitelja i konstantan broj komentatora, koliko god kratko ostao post najavljen na naslovnici i zadovoljan sam. Mogao sam znatno povećati vidljivost zadnjeg posta, da sam napisao čisto reklamni post za projekt europske prijestolnice kulture jer bi oni stavili link na sve svoje stranice, ali to mi zasad ne treba.

    avatar

    16.06.2018. (09:57)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Anrdea uz svoju pričicu ubaci vic dana. Svi se vole smijat. A i tvoj vrtić na balkonu je zanimljiv.

    avatar

    16.06.2018. (11:09)    -   -   -   -  

  • nisan EL DIABLO

    ja naprimjer ne dežuran na blogu.. cesto putujem...
    i ne uspijem ni posjetiti a kamoli pročitati sve one .
    koje bi želija a pogotovo one koji svakodnevno..
    objavljuju jedan ili vise postova.
    Ako imaš vrimena ukljuci se u pracenje i komentiranje...
    to ce rezultirati vise posjeta a onda ka i puno njih...
    odgovaraj svakom pojedinacno i bice komentara..
    ka u priči!.. Lipi pozdrav!.:))

    avatar

    16.06.2018. (11:52)    -   -   -   -  

  • mecabg

    To se ne može naručiti...
    Na blogu imaš ljude koji te prate i one koji te ne primećuju...baš kao i u životu:))

    avatar

    16.06.2018. (13:00)    -   -   -   -  

  • Diadema

    Andreice to sam ti već davno rekla a vjerujem da je tako najbolje tj. biti svoj.
    Zapravo nije mi baš jasno što očekuješ od bloga iliti od svojih postova. Ja jedino iskrene i dobronamjerne komentare a broj mi uopće nije bitan niti naslovnica.
    Shvatila sam kako funkcionira sve to na blogu, valjda si i ti? Ali o tom, po tom.
    Jednostavno budi svoja i nemoj se opterećivati nepotrebnim stvarima.

    avatar

    16.06.2018. (13:03)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Vidiš čim napišeš nešto o blogu i blogerima, odma se ljudi javljaju komentiraju, i svi kao i ti žele imat što je moguće više pažnje i komentara, zato smo svi skupa ovdje, radi pažnje koju želimo privuć, samo što ti to priznaš, a ovi drugi kojima ne uspjeva zadobit pažnju koju žele, seru o tome kako to nije važno i bla bla :))

    avatar

    16.06.2018. (13:20)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    Andrea, budući da neprestano naglašavaš svoju iskrenost, nadam se da se nećeš ljutiti ako ću i ja biti iskren i napisati što doista mislim.

    Glavni problem tvojih postova je - predvidivost. Provokativnim postovima privući ćeš znatno više čitatelja što postovi nekih blogera i dokazuju. Smatram i da griješiš kada često pišeš o svojim problemima. Svi mi imamo dovoljno i svojih problema pa je teško očekivati da će naš problem, koliko god velik bio, biti nekome pretjerano zanimljiv.

    Sumnjam da bi te suviše zanimalo da ja u svakom trećem ili četvrtom postu pišem o svojim problemima budući da imaš dovoljno i svojih. A imao bih o čemu pisati. Dva organa su mi zahvaćena rakom. Koliko mi preostaje? Godina? Dvije? Tri? Pa nikada o tome nisam pisao niti ću pisati jer to malo koga zanima, a ne vidim niti svrhu da čitateljstvo opterećujem sa svojim problemima.

    Zašto ne pišeš provokativnije postove? To je ono što svi volimo čitati, a očigledno to nije ni tebi mrsko štivo. Ovih nekoliko nasumce odabranih tema moglo bi isprovocirati čitalačku publiku, osobito onu desnije orijentiranu koja je u većini na blogu.

    avatar

    16.06.2018. (13:27)    -   -   -   -  

  • Moslavac

    drugi dio:

    Pohvali Plenkovićevu vladu, na primjer, i Plenkovića osobno, a korisno bi bilo pohvaliti i smjer kojim vodi Hrvatsku. Dobitne teme su i vjeronauk u školi i pedofilija među svećenstvom.

    Sve više govori se o Milanovićevom povratku u visoku politiku, izvrsna tema za post, osobito ako zaključiš da je on u ovom trenutku vjerojatno najpogodnija osoba za predsjednika države:))

    Blogerska desnica posebno se pali i na Tita; napiši bilo što o njemu, pozitivno ili negativno, svejedno, nećeš "fulati". Bitno da u postu nekoliko puta napišeš Tito:)))

    Naravno, brojne su teme o kojima se može pisati, dovoljno je malo prošetati internetom. Potrudi se malo, pročitaj, prouči i nauči što o temi koju želiš obraditi pišu poznatiji i priznatiji autori s desnice i s ljevice. Bolje je tjedno napisati jedan kvalitetan, zanimljiv i provokativan post nego 10 osrednjih i manje zanimljivih.

    Nema dobrog posta bez uloženog truda i utrošenog vremena. A samo će kvalitetan post privući čitatelje. Da zamoliš dobro informiranog prijatelja ili poznanika da ti pomognu pri obradi neke manje ti poznate tematike? Možda bi bilo dobro razmisliti i o toj mogućnosti.

    avatar

    16.06.2018. (13:33)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Tek sad vidim ovaj post.. Zašto nisi odjebala ovog krmskog okota fresha taj maloumni seronja zasmrdi ne samo svaki blog na koji dođe nego i kompletan blog.hr portal. Nek se goni zna već kam smeće maloumno ljigavo.

    avatar

    11.07.2023. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...