Komentari

zivotjecudo.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Locco88

    ...negdje na kružnom toku...

    avatar

    15.06.2018. (11:13)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Razlika između politike i telefonske govornice je ta da u govornici prvo plaćas pa biras a u politici prvo biras pa plaćas.Istina je ona da narod ima onakvu vlast kakvu zaslužuje jer je vlast preslika naroda koji ju bira.Dovoljno je pogledati koliko desnicarenja ima u državi u 21 stoljeću.Raznih hodaca za život i protivnika instambulske konvencije.Nema poštenih niti časnih u politici razlikuju se samo u nijansama.Narod vladajuće bira samo zbog patrijahalnih gluposti kojima se navedene stranke vode kao pravi veliki Hrvati.Iste te velike rvatine su rasprodale komplet državu stranom kapitalu dozvolili nesankcioniranje krupnokapitalisticke bande koja godinama izrabljuje ljude i ne plati ih za rad.Krediti lihvarske kamate deložacije zaduženost iseljavanje sve više i više hrvatskih stanovnika to su pitanja kojima se nitko od njih ne bavi.Samo se bave kojekakvim glupim ideologijama micanje titovog trga u Zagrebu i prepucavanja i nadjebavanja ljevih i desnih oko totalno glupih i nepotrebnih pitanja dok se o gorućim problemima šuti i gura ih se pod tepih.Ali velike hrvate katolike klerike feudalce takva pitanja ne zanimaju važnije im je nastojati uskracivati legitimna ljudska prava kroz glupe nepotrebne referendume a to što smo ekonomski na nuli kao i gorući problem iseljavanja mladih to nije važno.Stvarno narod ih je birao pa neka sad žderu što su zakuhali.Samo mi je žao da smo i mi dio te ekipe koja to mora žderat s njima.

    avatar

    15.06.2018. (12:00)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Slažem se.... no, da li pojedinac u toj masi može nešto promijeniti? Što misliš? Svi vide nadu u Živom zidu, kad smo već u politici, može li stvarno nešto biti učinjeno? Ili će se i oni s vremenom utopiti u masu sadašnjih "vladara" ?

    avatar

    15.06.2018. (12:25)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Teško pitanje.Većina će vjerovatno isto zapalit uNjemacku,Austriju,Irsku.Jer ovdje života nema.Pojedinac nemože ništa može jedino kritična masa koja ovdje fali.Jedino Pernar govori o pravim problemima u ovom društvu i zbog toga lopine pljuju i vrijeđaju jer govori istinu.Smjenimo ovog smjenimo ovog,otkazimo instambulsku konvenciju jedino kad se nekome treba uskratiti njegovo pravo onda ih je dovoljno da se nešto realizira.Da imaju pameti raspisivali bi se referendumi za smanjenje bankarskih lihvarskih kamata.Zabranu deložacije zbog neplaćenih ovrha.Sprečavanje iseljavanja hrvatskog stanovništva.Drugim riječima da su ljudi pametni raspisivali bi takve referendume i onda bi se moglo nešto promijenit.Ovako smo još više u banani a plus to još nas velike rvatine svojim nazadnim razmišljanjem vraćaju u srednji vijek.

    avatar

    15.06.2018. (13:09)    -   -   -   -  

  • Locco88

    Zanima me danas tih 17 h... kada se narod napokon treba ujediniti i stati na 10 minuta u pokušaju da nešto promijeni! Zanima me koliko smo zapravo spremni ići sa riječi na djela, koliko je stvarna želja za boljim sutra i borbom da nam bude dobro u vlastitoj domovini.
    Linija manjeg otpora - odoh van! Tamo je sve već donekle uređeno... Ne shvaćamo mi puno toga... Gledaš li ikada Na rubu znanosti?
    A što se tiče ovih velikih rvatina, za njih vrijedi ona - tko će koga, ak ne svoj svoga. Njima ni ne paše uređenost, rupe u zakonu su bogom dane.. Kad pročitaš idući post, malo će biti jasnije.. Znamo što bi velike rvatine savjetovale Peri!! Toliko o ljubavi prema domovini i narodu!

    avatar

    15.06.2018. (13:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Upravo tako i ja gledam na to samo kroz malo drugačiju interpretaciju no poanta je ista.Meni je već stari nudio da s njim idem u Njemačku ali nisam bio za to.Što zbog činjenice da obožavam svoj grad i zemlju što zbog činjenice da ne želim dati zadovoljstvo gamadi da me izbace iz moje države jer to im je i cilj da pošten svijet otide van a lopovi i kriminalci ostaju.Što se ujedinjenja tiče u prosvjedima su svi dovoljno glasni ali to što kažeš nitko ne prelazi sa riječi na djela.Još bi ovim putem citirao bivšeg blogera Poluxa koji je rekao ovako svi ti prosvjedi više lice na grupu retardiranih izviđača nego na ljude kojima je pun kurac ovakve posrane države.Mislim da je dao poprilično dobar opis.A najveći rvati vole svoju Rvatsku samo onda kad njoj i njenim stanovnicima nanose zlo.
    Ps.malo sam na brzinu pogledao tvoj drugi post.Kompletno ću ga kasnije pročitat kad ću imat više vremena jer ću imati što komentirat.

    avatar

    15.06.2018. (14:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...