Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • somethinglikecarry

  ...

  avatar

  13.06.2018. (13:45)    -   -   -   -  

 • Snaga Tvokuna

  Ježim se dok čitam iskreno ! Ne želim da ostaneš sama ... ali ne valja ni biti u nečemu što ti čini samo zlo ! Pričaj s njim otvoreno.. reci mu da se bojiš .. reci da je sve bolje od neizvjesnosti ! Ja sam romantičarka i ja vjerujem da će sve biti dobro .. i prepuno ljubavi i brige na kraju :) Pratim te i držim fige !! Pusa

  avatar

  13.06.2018. (13:50)    -   -   -   -  

 • c4rica

  Što god da se dogodi, jedno je sigurno. Imaš sebe, možeš sve što poželiš. Nije lako biti samohrana mama, no čak i u braku to možeš biti. Samo hrabro, razgovarajte, sumnje su najgori strah. Sve je lakše kad su situacije čiste. Ne treba odgađati....

  avatar

  13.06.2018. (14:01)    -   -   -   -  

 • Just me

  Ja sam sa sedamnaest rodila, završila srednju školu, istovremeno i radila da bi mi imao ko bebu čuvati. Napisala sam post nedavno o tome. Ne razbijaj glavu šta bi bilo kad bi bilo i šta će on i hoče li. Uživaj u svom stanju, čuvaj zdravlje. Bog ti je podario najveće bogatstvo. Sve se može kad se hoće. Samo trebaš iskreno vjerovati i željeti.
  Znam da možeš, vjerujem u vas..... Sretno!

  avatar

  13.06.2018. (15:34)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  baš su me rastužile ove tvoje riječi prepune straha od budućnosti ... želim ti sve najljepše i da ti trudnoća i sve ostalo bude lakše, nego ove teške misli koje si napisala :(

  avatar

  13.06.2018. (18:18)    -   -   -   -  

 • blablalica

  Meni je 2. trudnoća bila ružna i puna suza, tuge, očaja i straha.... i blesave nade... da će se sve srediti...nekako.
  Nije se sredilo. Iz današnjih cipela vidim da je tako trebalo biti i da je puno, puno bolje ovako... ne samo meni nego i mojoj djeci.
  Svaka situacija je drugačija pa tako i tvoja. Nitko ne zna što nam nosi sutra, a ni to sutra nam nije obećano. Živi draga svoj život...jer ovaj tren danas, sada... se nikada neće vratiti.
  Vjeruj da će na kraju sve biti baš kako treba biti i da ćeš biti sretna. Jer sreća zaista ne ovisi o drugima, nego o nama. Opusti se i prepusti (sudbini, Bozjoj volji, svemiru)... ovakve se stvari ne mogu rješavati na silu.
  Odmakni se malo od svega i uzivaj u novom danu, trudnoći koja, nadam se, dobro napreduje, pripremaj se za nešto predivno...

  avatar

  14.06.2018. (10:08)    -   -   -   -  

 • Ludog li života...

  Slažem se sa c4ricom.... Razgovor i samo razgovor... Reci njemu sve svoje sumnje i strahove... Stavi karte na stol... Ako već sumnjaš da je kraj, lakše će biti kad ćeš znati točno na čemu si, nego se patiti u svojoj glavi...

  avatar

  14.06.2018. (20:13)    -   -   -   -  

 • j.

  Razgovor dovodi do rezultata samo sa ljudima koji ne govore jedno, misle drugo, a rade treće.

  avatar

  14.06.2018. (22:58)    -   -   -   -  

 • y

  U moj radni kolektiv došla je djevojka 25 godina. Nevjerojatno je koliko je to djevojče inteligentno, lijepo, puno znanja, pozitive i topline. Dobila je Rektorovu nagradu kao izvrsna studentica, a kroz rad upija znanja kao spužva :)) Divota jedna.
  Njezinu majku je otac ostavio nakon 7godina veze kada mu je objavila kako je trudna.
  Sve je moguće u našim životima. Izbor koji je napravio taj čovjek je najveći gubitak njegovog života, sigurna sam.
  Kada smo odlučni u našoj namjeri da svoj život živimo u svjetlu i pozitivi ništa nas ne može zaustaviti na našem putu. Sa svakim padom smo jači. Samo hrabro, ti sve možeš. Okruži se ljudima vrijednim pažnje i kreni svojim putem smjelo i radosno.

  avatar

  15.06.2018. (04:10)    -   -   -   -  

 • e

  Prvo da ti rečen: ja sam rodila blizanke, ostavila sam muža u trudnoći (ne on mene) jer me nije bilo strah šta ću jadna sama, nakon par godina sam našla super tipa, počela i sad imam svoj posao koji ide i živin financijski samostalno sa novim mužem već deset godina. TAko da se sve može, ne sudim što se osjećaš napušteno, nego ne triba se osjećati ni da si izgubila ruku, ne triba ti muškarac za puno stvari iako je ljepše kad je tu, i ko samohrana majka najgore je kad osjećaš da si ostavljena, da ne možeš ovo ili ono. Drugo upoznala sam i triatlonku ironwomen koja je samohrana majka bolesnog djeteta, uspješna i poznata po svojoj karijeri i putuje po raznim mjestima di minja posao sa svojim djetetom...
  Tako da, možeš sve šta oćeš, ali bez straha, razmisli i pomalo

  avatar

  15.06.2018. (11:52)    -   -   -   -  

 • Dnevnik velike cure

  Nemrem si ni zamislit kak ti je. Ali gledaj. Žena je najjača kad ima za koga bit jaka. A ti budeš imala za koga bit jaka. Normalno da bude ti bilo teško. Al bude bilo vrijedno toga.
  Žene su bile samohrane majke prije tebe. Žene budu samohrane majke nakon tebe. Možeš ti to. Ak ti ja koja te nit ne poznajem velim da možeš, zakaj ti sama sumnjaš su sebe?

  avatar

  15.06.2018. (22:32)    -   -   -   -  

 • mala

  Niš ne brini već se raduj. Žene mogu sve. Mi smo superiorne. Cuvaj dobre ljude oko sebe.

  avatar

  17.06.2018. (19:49)    -   -   -   -  

 • mala

  Dobri su oni uz koje rastes, a ovi koji su samo zabadala i povećavaju problem i nisu od koristi. Samo hrabro iznosi svoje potrebe i budi praktična. Djete sve osjeca zato budi 24 sata vesela. Toliko ljubavi ćeš sad trebati davati... hehe. Uzivaj i ne brigaj za sitnice.

  avatar

  17.06.2018. (20:07)    -   -   -   -  

 • mala

  I da. Tako i ja rodila i završili u bolnici. Ja tamo po noci placem. U jednom trenu jel san il java osjetim djetetovu dušu koja usplahireno govori da sto ja sad plačem kad ćemo se sad dugo dugo zajedno zabavljati.

  avatar

  19.06.2018. (02:37)    -   -   -   -  

 • mala

  Bio je to samo tren al me steplo i kad mi bude teško nasmijem se jer se sjetim. Tko ce ga znat. Možda mi ne znamo cijelu priču.

  avatar

  19.06.2018. (02:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...