Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Donabellina

    samo ta velika kurčina ne bi smjela biti emfizem ili ne daj bog........karcinom.......sve druge opcije veličine te........K..........e dolaze u obzir

    avatar

    03.06.2018. (08:39)    -   -   -   -  

  • .

    Tja... ta stvar s ovisnostima je poprilično složena; lako se može dogoditi da se zamjena pretvori u novu ovisnost.
    Stoga, ako je ikako moguće, najbolje je samo prestati s onim što nam ne odgovara (tko god da se zalaže za upotrebu mozga u svakoj situaciji, mora priznati kako Aleksandrov čin i pored sve svoje sile nije bio glup), a ako ne, onda dobro promisliti koje zlo je manje (opet Aleksandar :))

    avatar

    03.06.2018. (09:07)    -   -   -   -  

  • harambaša

    Ja sam još mali, pa nemam tih problema, ali tata puši i gunđa: em košta, nije zdravo ni hranjivo .... misli, misli kako ćeš se riješiti tog vraga. No, primjećujem da sad puši manje - izvede me van na jurcanje, a uopće ne ponese cigarete ! Valjda sam mu malkice pomogao ?

    avatar

    03.06.2018. (13:01)    -   -   -   -  

  • Just me

    Hmmmm.... S pušenjem nemam problema. A koliko vidim ni ovo moje muško :))). Ali te kilice me malo muče pa sad baš razmišljam da odem kupiti neko mornarsko odjelo pa kad se Maleni vrati s terena utanko mu objasnim situaciju.
    Zanimljivo... I ja ovdje nešto naučih!

    avatar

    04.06.2018. (06:48)    -   -   -   -  

  • Prozor u svijet

    Da nam je više takvih rješenja padalo na pamet i da smo ih se pridržavali svi danas ne bi bilo pretilih bolesnih ovisnih a svima bi na licu bio onaj glupavi osmjeh zadovoljstva...ali malo smo zaostali pa sve pada u vodu...

    avatar

    04.06.2018. (06:53)    -   -   -   -  

  • Carica Univerzuma

    potpisujem

    avatar

    04.06.2018. (07:44)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    hahahahahaahaha, ja sam uvijek za alternativne metode, nikakve kemije.:):):), samo ona bi se odrekla pušenja, po ovome se ne odriće, već zamjenjuje cigaru, cigaretu...., razlika je u debljini..između cigare i cigarete, naravno;;)

    avatar

    04.06.2018. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...