Komentari

radnaskela-ash-etugg.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • soylent the first

    za slucaj da link iz gornjega posta (vise) ne funkcionira, ovo je dio clanka c/p sa doticne stranice, bez da se ista "vadi van konteksta":

    (...) Ipak, Grabar-Kitarović je tijekom razgovora iznijela prilično dvojben prijedlog koji nije promaknuo slušateljima. “Pitanje Jasenovca i žrtava ne smije biti kamen spoticanja niti oružje u rukama bilo koga tko želi promicati bilo kakvu kampanju protiv Hrvatske. Iznimno dobrim u tom smislu smatram prijedlog čelnika HHO-a Ivana Zvonimira Čička o formiranju međunarodnoga povjerenstva, s članovima iz Srbije, Hrvatske te međunarodnih stručnjaka, koje bi utvrdilo istinu o Jasenovcu”, rekla je Grabar-Kitarović.

    “Da se točno utvrdi prava istina, jer smatram da samo istina može pomoći da se pomaknemo naprijed”, poručila je. “U 21. stoljeću modernom se forenzikom, medicinskom i forenzikom dokumenta, može utvrditi ne samo broj žrtava, što je nažalost uvijek bio kamen spoticanja i oruđe u rukama raznoraznih kampanja, već i istina što se doista događalo u Jasenovcu, ne samo od 1941. do 1945. godine, nego i kasnije”, rekla je predsjednica.

    avatar

    12.06.2018. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...