Komentari

radnaskela-ash-etugg.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


  • soylent the first

    za slucaj da link iz gornjeg posta (vise) ne funkcionira, ovo je Liletovo biserje kopi/pejstano sa doticne stranice:

    Pjevačica je ukazala na činjenicu da je njezina pjesma visoko na domaćoj top listi, a radijske postaje je ne žele puštati.
    Lidija Bačić je na Instagramu podijelila s fanovima nepravdu koja joj se događa. Naime, njezina je pjesma na drugom mjestu jedne top ljestvice, a neke radijske postaje svejedno ne žele puštati njezine pjesme.

    “Mislim da se to popularnoj glazbi (koju ja pjevam) nikad nije dogodilo od kada je liste @top.hr_rtl . Vino rumeno je 2. mjesto u HR za samo 20-ak dana od izlaska. Na YouTubeu ima 1,5 milijuna pregleda. Svi pjevate ovaj hit na mojim i na Vigor koncertima. Svi bandovi je skidaju za svoj repertoar… Onda pomislim kako je to veliko s obzirom da neke stanice poput Narodnog radija ili Radija Dalmacije uopće i izričito ne žele vrtjeti Vino rumeno i moje pjesme, kao ni pjesme nekih mojih kolega”, napisala je Lidija.

    Na kraju je zaključila da je to zapravo još veći uspjeh.

    “Time je uspjeh još veći i samo je dokaz da ako vjeruješ u sebe i ako te publika voli nitko to ne može zaustaviti. Hvala vam”, poručila je pjevačica fanovima.

    Prije toga je, jasno, objavila dvije golišave fotke.

    avatar

    12.06.2018. (09:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...