Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • dugoprugash

    Zlatne žbice - Wish you were here

    avatar

    27.05.2018. (07:20)    -   -   -   -  

  • blablalica

    "Daleko od očiju, daleko od srca"... izreka u koju nisam vjerovala dok mi se nije dogodila. A možda ipak negdje postoji prava ljubav za koju ne vrijedi.
    Priča je jako lijepo napisana. :)

    avatar

    27.05.2018. (07:36)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    krasno napisana priča, životna :) mišljenja sam da uvijek sve u životu bude onako kako treba biti, u svemu što nas snađe...možda ne vidimo ili ne prepoznajemo razlog odmah, ali sve se dešava onako kako treba biti :)

    avatar

    27.05.2018. (08:47)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Čitam tvoju priču rastežući ovo nedjeljno jutro, pijem kavicu na mojoj terasi, još je u hladu. Mislim si kako sam lako odlazila ko mlađa, lakše ostavljala, bila ostavljenom. Sve je to dio većeg plana, podsvjesno sam osjećala. Kakvim sve bolnim putevima prolazimo, da bi stigli do našeg, a nisu nam bolni, nego ljekoviti. No to spoznamo nekada kasnije. Al sve nas to oblikuje. I ona koja nije znala čekati, i onaj koji nas se nije sjetio. Sve se urezuje u našu kožu.

    avatar

    27.05.2018. (09:13)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    where has the feeling gone?
    .....
    The show must go on. :)

    avatar

    27.05.2018. (09:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ah žene :)

    avatar

    27.05.2018. (09:26)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    malo koja veza preživi udaljenost..ili skupa na jadran, ili ništa...a sms pod hitno izbrisati... to je mentalno smeće koje oduzima snagu...

    avatar

    27.05.2018. (11:29)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ne sviđa mi se jedino tužan završetak :((((( Ne volem ....:((((( Zašto se uopće takve stvari događaju? Nadam se da će taj tzv. ne-romantičar jednom odgovoriti na sačuvanu poruku....Na njoj je što će odgovoriti....Ja bih to tako nekako :)))) Pusa, L+B+G

    avatar

    27.05.2018. (12:02)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Blabla ta izjava dobro sažima kako se ljudi osjećaju i kako postupaju kad su razdvojeni. Ipak ima i onih na koje se ne može primijeniti. Hvala. :)
    Smijeh hvala. Čini se da je tako, sve se događa s nekim razlogom, kojeg obično spoznamo kasnije. :)
    Sarah drago mi je da je priča bila dio tvojeg rastegnutog jutra uz kavicu, na terasi, u hladu. :) Naše male osobne historije oblikuju nas i ostavljaju tragove, ali oni ne moraju nužno biti ožiljci. Iz njih možemo proizaći jači, čak ljepši sa spojevima od zlata, kao kinstukoroi. :)
    Fresh eh žene! :)
    Čarapice who knows. Yeah, the show must go on! :)
    My net Soul bit će da je tako, trebali su skupa na Jadran. Ne bih ja rekao da je to mentalno smeće, to je samo kemijska promjena u poluvodiču digitalnog čipa. :)
    Luki ovo ne volem podsjetilo me na jednu pjesmu. :)
    Ne volem nikog lutko
    takva mi je narav
    Kao odžak star i garav
    puno dima je kroz mene prošlo..

    Možda se scenarij koji priželjkuješ odvije u nekoj drugoj priči. :)

    avatar

    27.05.2018. (14:32)    -   -   -   -  

  • Proglasi

    Kad se budem ženio napravit ću predbračni ugovor da mi žena ne može uzet bogatstvo koje nemam.

    avatar

    27.05.2018. (20:18)    -   -   -   -  

  • mislik

    Kako bi joj olakšao, izmislio je priču o Mađarici. Priča je tužna jer je i ona izmislila da je upoznala nekoga. Nije bila iskrena, nego već izluđena ljubomorom zbog koje se i upustila u to glupo testiranje. Mjesecima je izjedao taj užasni osjećaj da će jednom pogledati drugu, osunčanu i dotjeranu... bezbrižne turistkinje koje se motaju oko njega okupirale su joj maštu i trovale misli. On bi ih katkad spomenuo u šali, želio je nju razvedriti, nasmijati, olakšati joj samoću. Ipak, kako je mogao zvučati tako vedro, zadovoljno? Nedostaje li mu uopće? Nije se mogla koncentrirati, fokusirati na učenje, a ispitni rokovi su bili sve bliže. Ostajala je budna noćima, ali to je samo povećavalo umor i podočnjake. Kada bi vidjela svoj izmučeni odraz u zrcalu, samo bi bila čvršćeg uvjerenja da ga ona i ne zaslužuje, a sada među svim tim lijepim ženama, daleko od nje, pitanje je trenutka kada će i on to shvatiti. Zgodan je, pametan, dobar, vrijedan... sve njegove dobre osobine podgrijavala su njene sumnje da ga neprestano pokušavaju ugrabiti za sebe i koliko god se on branio, samo je čovjek. Uostalom, ako ga je ona tako lako i brzo osvojila...Pokušavala je potiskivati te misli, osjećala je i znala da je to nezdravo, loše za svaku vezu. Dugo joj je i uspijevalo prešućivati tu muku kada bi razgovarali telefonom, nije ga željela sama otjerati svojim glupim paranojama. Ali s vremenom joj je to skrivanje strahova sve teže padalo i povlačila se iz njihovih razgovora, trajali bi sve kraće, bojala se da ne bi posumnjao, da joj ne osjeti nepovjerenje u glasu. Kratka ljetna razdvojenost pretvorila se u njen pakao.

    Kada se napokon vratio, nasmijan i sretan, nije više mogla izdržati taj osjećaj gušenja u prsištu. Rekla mu je da je upoznala nekog, samo da mu olakša... Njegova reakcija ipak je zaboljela, bio je posve smiren, nekako odsutan, kao da se tome i nadao. Uskoro je objasnio, spomenuo je neku Mađaricu, promrmljao još nešto, ali ona više ništa nije čula.

    avatar

    01.06.2018. (20:48)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Mislik, pa ovo je cijelo novo poglavlje, koje jako dobro nadopunjuje priču. :)

    avatar

    02.06.2018. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...