Komentari

arianasubic.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


 • Ariana

  Jer mi je stalo.
  I jer mi je stalo ispisati ću još drugu stvar, a onda se na neko vrijeme povlačim s bloga,umorna koljena već dugo klecaju.

  avatar

  16.05.2018. (15:26)    -   -   -   -  

 • Lastavica

  U pravu si.
  Sažaljenje je jedno i nepoželjno je.
  Razumijevanje je drugo i potrebno je.

  avatar

  16.05.2018. (15:38)    -   -   -   -  

 • c4rica

  U potpunosti razumijem i potpisujem. Na sve što se događa društvo stavlja etiketu. Svatko od nas nosi svoju, ja se na svoju samo nasmijem jer dolazi od nebitnih mi ljudi. Što se tiče sažaljevanja, danas moraš tajiti da si bolestan jer te smatraju otpisanim, nisi više društveno niti poslovno "poželjan".
  Oboljelom ne treba sažaljenje niti fejsbuk lajk već prihvaćanje i razumijevanje. Što se tiče traume, nitko ne zna dok nije hodao u tim čizmama. A, depresija nije izmišljena bolest, ako nisi osjetio depresiju budi sretan da nisi, jer ne znaš kad će ti pokucati na vrata.

  avatar

  16.05.2018. (15:40)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Draga Azrijel živimo u svitu u kojem se tinejdžerice ubijaju jer misle da nisu dovoljno lijepe, one sretnije završe na psihijatriji, u takvom svijetu u kojem se više govori o pravima pasa i mačaka, nego o djeci koja umiru od gladi, i pravu da se jebe u guzicu, nego o siromaštvu, nije izgledno za očekivati da ćeš dobiti više od lajka, i ovde pola komentara dobiješ samo zato da neki poseru svoj avatarčić po tvom kao i po drugim blogovima, ali sve to skupa nije važno, netko će te čuti, i ovdje i ovako, da nemam sreću poznavati osobu do koje mi je stalo, a koja je slična tebi, beskrajno kreativna dobra i draga, i koja svako toliko pukne, možda bi te i ja gledao kao još jednu ludaru na blogu, i onda bi zatajio i svoju epizodu kad sam bio izuzetno ranjiv, kakvu je valjda svako od nas imao, draga Azrijel samo ti pazi na sebe i budi dobro, rekoh ti već da si pametnija od većine ovdje i nisam promijenio mišljenje.

  avatar

  16.05.2018. (15:47)    -   -   -   -  

 • Regina

  Život sa osobom koja je psihički izmjenjena je vrlo vrlo težak. ja sam odustala od takve osobe i to će me pratiti kroz cijeli život, jer nisam više mogla, i to ne suočiti se sa svijetom, jer svijet kao svijet, olako donosi zaključke, nego vrlo vrlo osobnih razloga o kojima ne želim nikada pričati na ovom blogu gdjje je etiketiranje normalna stvar.

  Ne poznajem te, ali nekako vjerujem u tebe :)

  avatar

  16.05.2018. (16:09)    -   -   -   -  

 • Ariana

  Neću ništa puno komentirati, jer sam umorna,a uvijek nešto sa strane imam, već ovako pročitam samo.
  Ali @Fresh tebi moram odgovoriti. Prvo hvala uistinu. I ovo što si rekao da one sretnije završe na psihijatriji je živa istina. Koliko njih digne ruku na sebe ili odu u drogu i tko zna gdje umjesto da potraže pomoć. Komentiram zato jer da sretniji završe i zato što znam sve ovo što si rekao, ali netko će me čuti. Upravo da je ovaj post pomogao samo jednoj osobi da promisli i da se osjeća donekle bolje znaći da je moj trud uspješan. A govorim o samo jednoj.
  I drago mi je što imaš takvo mišljenje o meni, jer si mi drag i iskren si, tko ti je oke rado pomogneš. To cijenim :) Sličan si Anći :D

  I evo da nisi dao ovaj komentar zaboravila bi nešto važno što još planiram napisati.

  I hvala @Regina na ovim riječima.

  avatar

  16.05.2018. (16:14)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  go for it, Ariana :) najvažnije je da ti budeš dobro :)

  avatar

  16.05.2018. (16:28)    -   -   -   -  

 • modrinaneba

  U pravu Si...UVIJEK dalje!!! i prvo gledaj na sebe...UVIJEK prvo Ti!!!

  avatar

  16.05.2018. (17:24)    -   -   -   -  

 • blablalica

  Ne poznajem te nego kroz riječi koje pišeš na ovom blogu, ali svarno "zvučiš" kao izuzetno jaka osoba...i pozitivna...i draga. Navijam za tebe. :)*

  avatar

  16.05.2018. (20:32)    -   -   -   -  

 • Sretna

  Potpisujem svaku rijec.Vec sam ti rekla da sam prosla svasta i u potpunosti te razumijem...Imas moju podrsku i zelim ti puno uspjeha i srece u zivotu.Vjerujem da ces jednog dana se okrenut i vidjet sve ovo samo kao proslost i razdoblje u zivotu.Nadam se da tvoj blog citaju i oni kojima su rjeci upucene u vidu pomoci i da ce kao takve doci do njihovih umova...Samo nastavi ovako...:)

  avatar

  16.05.2018. (22:33)    -   -   -   -  

 • Ariana

  @Sretna za neke znam da čitaju, nadam se da ima i više. A žilava sam. Već se je mnogo toga iza mene. Biti će i ovo :*

  avatar

  16.05.2018. (22:48)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Sve si rekla! Nikada ne odustaj - jer time bi odustala od sebe. A to nikada nećeš!!!!! Imaš Ti i volje i znanja i snage...Naprijed!!!!! Pusa, vole Te L+B+G

  avatar

  16.05.2018. (23:46)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  u potpunosti podržavam kad je čovjek autentičan i svoj, puno ime i prezime i kad sa sebe skine sve dodijeljene mu etikete, jer to su sve projekcije drugih o njima samima koje s tobom nemaju baš nikakve veze

  avatar

  17.05.2018. (10:22)    -   -   -   -  

 • Halucinacije izazvane nedostatkom

  Koju god ti etiketu daju, ona ne mijenja ono što je iznutra...

  avatar

  17.05.2018. (10:50)    -   -   -   -  

 • Ariana

  @Shadow "Ali,jednog se setim uvek kad me savlada taj nemir:
  da ne laju na mene,već na svoju predstavu o meni.
  A ona prečesto više govori o njima samima.
  Ja mirno spavam,jer bumerang uvek nađe vlasnika." - Marchelo.

  avatar

  17.05.2018. (12:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...