Komentari

freshman.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • V

  Dobro, shvatili smo... mentorica je pristala - podmićena je...
  Evo sam si već žuljeve napravila :)

  avatar

  13.05.2018. (22:29)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Štaš to sijat artićoke, one ti rastu ko korov, stavi ih negdi uz ogradu

  avatar

  14.05.2018. (01:10)    -   -   -   -  

 • V

  Naći će se mjesta... nabasala sam jednom, prije više od deset godina, na jednu vrećicu sjemena pa posijala... bilo je već kasno, biljka nije prezimjela, naravno, ali mi se svidjela pa sam je poželjela uzgojiti i s plodom..
  Al' tražila sjeme sve do danas :))

  avatar

  14.05.2018. (01:44)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  kad si prije stigla žuljeve napravit :)

  avatar

  14.05.2018. (07:33)    -   -   -   -  

 • V

  Kao da mi puno treba, pokušala ovaj 'stiskavac' nekoliko puta pritisnuti barem do pola, i eto... ne'š ti snage :)

  avatar

  14.05.2018. (08:24)    -   -   -   -  

 • smjehotvorine

  ja sam isto slaba u rukama :))))

  avatar

  14.05.2018. (09:01)    -   -   -   -  

 • harambaša

  Moj tata kaže da je ta slabost zbog toga što šakama ne držite ništa čvrsto !

  avatar

  14.05.2018. (09:09)    -   -   -   -  

 • Gurmanka

  Artičoke su mi bile veliko razočarenje kada sam ih probala, znaš ono kada si želiš nešto veliko i posebno, a mjehurić od sapunice samo prsne, bez zvuka i sjaja!

  avatar

  14.05.2018. (09:09)    -   -   -   -  

 • V

  smjehotvorine, ih, a da mi tek noge vidiš... ak' 100 metara prijeđem 'glatko' onda postoji nekakva šansa da ću prijeći i još toliko :P

  Pa dok ovo tipkam, jenom rukom, pobuniše se obje, viče lijeva - A tko ti glavu sad pridržava, ha?
  Desna joj dovikuje - Šuti, vidjet ćeš ako bude ponovno oko morala zatvoriti, pa ćeš onda i pisati i držati joj glavu da ne padne...
  I sve to dok leđa gledaju na sat koliko je vremena prošlo i da li bih se mogla ponovno malo 'izravnati' na krevetu.
  Treba poslije i do trgovine... napumpala sam jučer i gumu na biciklu, pa ćemo se probati sa svim dijelovima održati na njemu :)

  harambaša, tata nema pojma :)))

  Gurmanka, rijetko imam velika očekivanja, pa obično sve ubrzo zauzme svoje mjesto... no, tu i tamo se dogodi i nekakvo lijepo iznenađenje :)

  avatar

  14.05.2018. (09:16)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Gurmi mogla si ih pošećerit možda bi bile bolje :))

  avatar

  14.05.2018. (10:03)    -   -   -   -  

 • stara teta

  ???
  i sve je ovo kompatibilno s kuharskim umijećem?
  ok, kužim da se onim ščapekom pali plin. pa da se ona vlakna s artičoke klopaju, gule etc. tj. jedu. no nemam pojma kaj su one limene rupe raznih oblika. pa čemu one svjećice za rođendane od klinaca, uvijek su padale s torti i zalijevale ukrasnu kremu voskom pa to niko nije mogal jest.
  a kaj se tiče one tiskalice, to mi je u jedno davno mladenačko doba pokazal dečko koji me pozval na čvenk. ovak je išla ta tužna love-story: upoznala ja lika na nekoj čagi i tip mi zakazal čvenk. ono, jako zgodan, visok, preslatka faca tipa doni osmond, obrlatil me na prvi sentiš. i tak se ja pojavila na čvenku na zrinjevcu sva napirlitana, mirišljava, i on se pojavi. sav odrpan, u trenirki yassa i conversicama, sav smrdi po znoju i ljepljive kose. i priđe on meni, zaljubljeno me gleda, i sav ponosan, dok smo se šetali oko čempresa i vodoskoka, on meni priča kak redovito vježba, da ga ne zanima škola, da će on ko švarceneger postat bodibilder i postat slavan i glumac, i da vježba na ovomu, onomu, sprava sim-sprava tam. a ja blage veze o tomu nemam, znam za konja, kozlića i karike, miru cerara, raznošku i zgrčku i graničara. i tak mi šetamo, ja slušam o tjelovježbi, on sve nešto prtlja po džepovima. ja si mislim, valjda mu se dopadam pa igra dečko džepni biljar, sigurno mu se jako sviđam, vidim, već je pocrvenio u licu, zajapurio se, teško diše, znoj ga oblijeva, zapalio se! zaljubljen do ušiju, pa me poželio strasno, bit će to velika ljubav... i tako ja gledam kako on vrti ruke u džepovima, i sve sam si ponosna kak sam cura koja izaziva strasti i svašta si zamišljam ik umišljam. kad li on izvadi obje ruke iz džepova i pokazuje mi ovakve dvije stiskalice: vidiš, gdje god idem, vježbam s ovim aparatima za snagu, mislim na trening, to je jedino što me u životu zanima. da postanem mister univerzum! ljubazno sam mu se zahvalila na informaciji i na čvenku i rekla da moram u osam biti doma jer imam stroge starce. nikad više s mr. univerzumom!

  avatar

  14.05.2018. (15:39)    -   -   -   -  

 • V

  Teta, to ti je sve za 'čvrstu ruku' :)... osim one 'stiskalice' ima i mala pumpa za bicikl, nije ščapek za plin; jučer sam njome pumpala gume, ono metalno su nastavci za ukrašavanje kolača kremom (opet moraš stiskati), svijeće su, kako vidiš, čarobne - ugasiš, one se upale, ugasiš, one se upale... pa tako vježbaš i pluća - dubinu udaha i izdaha... a artičoke.... a one su ti afrodizijak, to je valjda za sve dobro :)

  avatar

  14.05.2018. (16:34)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...