Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Donabellina

    oduševio si me ovim nabrajanjem nebuloza : hajd' dobro da netko od novinara i pogriješi, ali imaju lektora koji kontrolira, pa sve NAJBIZARNIJE " svede " u normalu za one "normalne" koji još nisu iselili, a čitaju hrvatski tisak

    avatar

    14.05.2018. (08:30)    -   -   -   -  

  • knjiški moljac

    Hvala. Nisam siguran da imaju lektora. Ali imaju urednike koji su placeni da paze da takve nebuloze ne idu u tisak.

    avatar

    14.05.2018. (08:44)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Volim i ja pročitati subotnji Jutarnji, zapravo to mi je svojevrsni ritual uz kavu, ako imam vremena. Napisao sam čak na blogu jedan post na tu temu. Vidio sam ovaj tekst o turskom nogometašu. Preskočio sam ga. Učinilo mi se da je to jedna od onih "kvazi-reportaža" u kojima novinar pokupi informacije sa interneta i sklepa neku neuvjerljivu priču, copy-paste novinarstvo. U odličnoj knjizi "Terorist" pisac Emir Imamović Pirke otprilike kaže: "Novinari su samo povremeno kreativni daktilografi." Neki iz Jutarnjeg, čini se, čak ni to.

    avatar

    14.05.2018. (08:52)    -   -   -   -  

  • harambaša

    Moj tata već dugo ne čita novine (a ni ne pije kavicu) .... i funkcionira ! Sad shvaćam zašto gleda napreskokce tri TV - dnevnika (valjda da sam stvori sliku o nečemu). Jedino ga nerviraju novinari na TV - u koji ne znaju pravilnu akcentuaciju pri čitanju prezimena (pogotovo ruska i španjolska). Bit će valjda da su išli u školu stranih jezika kod Miće Dušanovića i Ingrid Antičević - Marinović !

    avatar

    14.05.2018. (09:01)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Da nije grozno, bilo bi smiješno (pogotovo onaj tekst o turskom nogometašu)...Svašta! :((( Pozdrav, L+B+G

    avatar

    14.05.2018. (18:42)    -   -   -   -  

  • Deseta umjetnost-enigmatika

    Već godinama ne čitam dnevni tisak. Novinari u tim časopisima definitivno su nepismeni. Za nijednoga od ovih koje si spomenuo ja nikad nisam čuo.

    avatar

    14.05.2018. (19:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...