Komentari

mynetsoul.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • My net Soul

    Da Bog da im zatrebala Crkva u Hrvata!

    avatar

    13.04.2018. (23:35)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    baš si zločest, svojeglav, netolerantan...........kako možeš tolerati kao podobnog s crkvene strane vjernog vjernih uvjerenja jednog Miroslava Tudjmana ?

    Zar mu zaista vjeruješ da je odličan vjernik poslije članstva u SKJ i oca prvoborca?

    Ili Glavašu, ili Sauchi......pa to je ljudski jad, ta lakardija od vjere u koju se zavijaju ............nisu samo HDZ-trenutni konvertiti ..........ima još ljudskih minijatura koje šetaju Saborom.....Ovim NEglasačima ja NE vjerujem

    avatar

    14.04.2018. (00:05)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    Ne kontaminiraj mi blog imenom Branimira Glavaša. Taj se odavno odvojio od svoje Crkve (ako je ikada uopće i bio u njoj) i rezervirao si mjesto u hadu. Otkad je Saucha u HDZ-u? To mi je promaklo?

    avatar

    14.04.2018. (00:17)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ovo je danas bila pobjeda moderne, demokratske, civilizirane Hrvatske...

    avatar

    14.04.2018. (00:58)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Sauha je nezavisni prebjeg HDZ-u..........Pa to već i ptice znaju...........

    Laku noć i ne nerviraj se

    avatar

    14.04.2018. (00:59)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    @Toma juda, varaš se, ovo je čista manipulacija termina nasilja nad ženama. Ti isti saborski zastupnici koji su izglasali IK, nastavit će se ponašati prema ženama kao i do sada. Jedan od njih je na saboru HDZ-a na kojem se birao Karamarko, popljuvao sve žene koje su se oko njega gurale, da koji k...c one traže u politici i šta su tu uopće došle. Taj je digao glas ZA IK, a vjerodostojnost mu je ravna nuli. Fućkaš takvo civilizacijsko dostignuće.

    @Anna-bonni, Saucha je odmetnik od SDP-a, on je njegov produkt. A ako se i priključi HDZ-u, priključio se najboljima, koji bi prodali svoju mater, a kamoli ne svoj narod za judinu škudu.

    avatar

    14.04.2018. (01:15)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    Laku noć oboma :)

    avatar

    14.04.2018. (01:16)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Ma zaboli me za tvoje hadezeovce i kako će se ponašati prema ženama. Ja nisam Vaš i nikada neću pripadati Vama.

    avatar

    14.04.2018. (01:19)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    @Toma juda, kažeš da nikada nećeš pripadati vama (mene iz toga isključi, kao što u postu napisah), ali ti vama već pripadaš. SDP je drugo lice HDZ-a... jednako zadrti i agresivni ljudi, koji su spremni progoniti pa i ubijati druge ljude zato da ih ušutkaju.. da ne govorim o ubojstvima najnevinijih ispod samih srca matera...o čem ti pričaš?!

    avatar

    14.04.2018. (07:45)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Pitaš se kako su glasovali oni za koje si ti glasovao??
    Ne zaboravi, obećanja se daju dok se ne dobije tvoj , moj, bilo čiji glas, a posle... :))

    avatar

    14.04.2018. (08:24)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    @Mecabg, dobro si rekla. Ljudi koji su dobili vlast od naroda, a kasnije prevarili svoje birače, odnosno glasovali protiv jasno izražene volje svojih birača, umjesto da su oko tog prijepora raspisali referendum, su duboko amoralni ljudi, a takvima će Onaj gore suditi. Ova prijevara vapi u samo Nebo. Ono što sasvim sigurno znam jest da Nebo uvijek čuje vapaj svog naroda, a oni će se poslije čuditi što ih je snašlo. Sjetimo se Sanadera ili Lepog caneta...Plenkiju će biti prokleta fotelja na čelu Europske komisije, zbog koje je prodao povjerenje svojih birača!

    avatar

    14.04.2018. (08:37)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Moja iskaznica HDZ-ta je ovako izgledala daleke 1991, nakon Borova sela. A vama kojima je "glasovanje" a ne glasoviranje, treba izgleda puno više.

    avatar

    14.04.2018. (09:17)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Ne bi ja toliko dramatizira, Plenki kojem se sada idioti dive, je prevarant kojem je stalo samo do njegove guzičetine, kako je prevario vlastite birače tako će i ove druge, dakle ništa se neće dogodit, osim što eto neke budale imaju svoje veselje.

    avatar

    14.04.2018. (10:51)    -   -   -   -  

  • toma juda

    ''@Toma juda, kažeš da nikada nećeš pripadati vama (mene iz toga isključi, kao što u postu napisah), ali ti vama već pripadaš. SDP je drugo lice HDZ-a... jednako zadrti i agresivni ljudi, koji su spremni progoniti pa i ubijati druge ljude zato da ih ušutkaju.. da ne govorim o ubojstvima najnevinijih ispod samih srca matera...o čem ti pričaš?!''

    Wtf? SDP nije nikakvo drugo lice HDZ-a. Mi i oni smo nebo i zemlja. Sve najvažnije promjene u hrvatskoj demokraciji pokrenuo je SDP, prvo unutar sebe, a onda su to preuzeli drugi. Uostalom, SDP je, tada još uvijek SKH, raspisao prve višestranačke izbore i omogućio da hrvatski građani izaberu vlast kakvu žele. Izabrali su HDZ. I nadalje, koga to mi progonimo, o kakvom ti ubijanju pišeš. Nisi ti baš čist u glavi meni se čini. A ovo s pobačajem. Ja osobno sam protiv pobačaja, ali nisam za njegovu zabranu.

    avatar

    14.04.2018. (17:55)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Tvoj komentar kod mene: Plenković uopće nije prevarant, dozvolio je glasovanje po savjesti (14 iz redova HDZ-a, što nije puno!), i osim toga - da, to je ta demokracija na koju se pozivamo....Neprincipijelne koalicije, stranke koje će "umrijeti" bez HDZ-a;m sve to dolazi na naplatu...Prema tome, Plenković je odlično postupio - a što se ne sviđa malim, ultrakonzervativnim strankama - čuj, njihov problem...Neka pokušaju sami na političkoj sceni, pa će vidjeti :))))) Pozdrav, L+B+G

    avatar

    14.04.2018. (17:57)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    Ti IK nisi pročitao, koliko vidim. Budi siguran da će HDZ opet pobijediti,, na žalost.

    avatar

    14.04.2018. (19:47)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Ja sam Hrvat, s velikim H, i smatram da su se svrstali na moju stranu i stranu svih normalnih slobodnomislećih Hrvata. Vidi se da još uvijek brkaš pojmove. Biti Hrvat, ne znači da čovjek mora automatski biti katolički oltarolizac. I moja Draga je Hrvatica iako je rođena Čehinja. Ili bi možda njoj to hrvatstvo oduzeo?
    Interesantno je koliko mržnje iz tebe stalno isijava, a kažeš da si vjernik. Ja koji nisam vjernik, mislim kako su mržnja i vjera dva nespojiva pojma.

    avatar

    14.04.2018. (23:06)    -   -   -   -  

  • My net Soul

    @Zardoz, a štaš, nekima treba nešto duže da progledaju. Bolje ikad, nego nikad.

    @Freš, može Plenki radit što god hoće, ali neće do kad hoće. Tako je i Sanki mislio da je nedodirljiv. Pa Jaca. Pa Kara. Letjet će i Plenki isto ko i oni.

    @Toma juda, ti si sljednik KPJota, koji je ubijao Hrvate u zemlji i inozemstvu, samo zato što su snivali o svojoj Hrvatskoj i tu svoju tj. prošlost i ljagu SDP-a ničim ne možeš oprati, badava ti.

    @Luki, Plenković je prevarant i bjelosvjetski hohštapler koji me je prevario pa mu dadoh svoj glas, koji je on pronevjerio. Ti mu nisi dala svoj glas, a on te besplatno zastupao. Ovo je isto kao kad na sudu odvjetnik suprotne strane brani tebe, umjesto onoga čiji je odvjetnik. Plenković je pravnik i on zna da je postupio suprotno odvjetničkoj etici. Iz tog razloga bi mu trebala biti oduzeta diploma pravnika! Lažov i prevarant!!! I ti sama si toga svjesna, samo se praviš glupa onda kada ti to paše.

    @Sjedokosi, ta umjetna tvorevina koja će pobijediti, to nije HDZ, već skupina foteljaša i izroda koji bi prodali svoju mater za judinu škudu, a kamoli ne bi svoj narod.

    @More ljubavi, a zašto ti mrziš Hrvate katolike? De se malo preispitaj. Katkad slična mržnja izbije i iz tvoje drage pa i nije čudno da ste se našli. No njoj ne zamjeram jer je Čehinja i ma koliko uživala u hrvatskom državljanstvu koje joj je hrvatski narod velikodušno udijelio, nikada neće biti srcem Hrvatica, jer je eto igrom slučaja Čehinja. Ne zamjeram ni tebi, jer za tu mržnju vjerojatno imaš neki svoj razlog.

    avatar

    15.04.2018. (11:02)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    ti si umobolnik

    avatar

    07.05.2019. (16:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...