Komentari

zupnik.blog.hr

Dodaj komentar (96)

Marketing


 • Marko

  Nisi li ti neki dan veličao kupnju čifutskih krntija?Čifuti su ti taj dan bili dobri.Gnjido stara dementna trebao si ostat u ludnici u onaj dan kad si susjeda nazvao četnikom pa te njegova žena "oprala".Cigane bezobrazni.

  avatar

  12.04.2018. (14:15)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Marko

  Očito ti znaš samo vrijeđat.

  avatar

  12.04.2018. (16:08)    -   -   -   -  

 • slavko

  Franjo

  Evo što je napravio tvoj istambulski HDZ upropastit će narod a i tvoja
  crkva nikakoi da im se odupire već im liže bulju na čelu s tobom.
  U Splitu ste razočarali narod a kako i ne bi kad u crkvi i svijetu vladaju
  pedefilčine i pederi.

  avatar

  13.04.2018. (22:23)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Marko ne vrijedi se zamarat ovim starim inkvizitorom sam tepe jedno te isto kroz različite interpretacije.Očito mu je interes zavađat ljude.Koba i Polux su bili u pravu vezano uz njega.

  john lenon koji si ti faktor da nekoga prozivaš za vrijeđanje ti si onaj čiji komentari vrijeđaju inteligenciju vrati se u srednji vijek smrade.

  avatar

  14.04.2018. (11:37)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Slavko,hdz neče upropastit narod iz jednog jednostavnog razloga:VEČ GA JE UPROPASTIO,rasprodali su komplet državu,stranci smo u svojoj državi oni jebeni turisti koji dolaze vide našu sramotu da je sve hrvatsko zapravo strano,odnosno u rukama stranog kapitala.Pored svega toga ja se stvarno osječam kao jugoslaven.Iako niti jedan sustav i ideologija u principu nisu dobri ali nekad se puno bolje živjelo a posebno zato jer se crkva nije mogla upliitat u politiku kao što to radi danas.Sramotno je to za jednu državu koja po SVOM USTAVU GLASI KAO SVJETOVNA I LAIČKA!!!! očito je to samo mrtvo slovo na papiru kao i još masa stvari.

  avatar

  14.04.2018. (11:43)    -   -   -   -  

 • Hahlić 6

  Jebem svima koji sudjeluju u napadu na Siriju i našeg voljenog Assada!
  Tako ste i našu Jugoslaviju razjebali pa sad imate govna od "država"!
  P.S. Hrvati nek duvaju Židovima da im prodaju one stare kante od aviona!

  avatar

  14.04.2018. (15:01)    -   -   -   -  

 • građanin

  @ Lucid Theatral
  Čijom su odlukom i, što je još važnije, kada tvrtke (ponajprije bankarski i telekomunikacijski sektor) koje ostvaruju najveću dobit prodane strancima?
  Pa evo PRECIZNIH PODATAKA:
  1. Odluka o prodaji dionica, kojom je većinski vlasnik najveće domaće telekomunikacijske tvrtke, T coma, postao njemački Deutsche Telekom donijeta je 31. ožujka 2001. godine. Dakle, u vrijeme LIJEVO- LIBERALNE VLADE IVICE RAČANA, odnosno SDP-a
  2. Početkom 1999., posljednje godine života i vladanja FRanje Tuđmana i HDZ-ove vlasti devedesetih samo je 7 posto banaka bilo u stranom vlasništvu, a do dolaska SDP i partnera na vlast taj je udio bio oko 33 posto. Dakle, manji od trećine. Već u prvoj godini SDP-ove Vlade Ivice Račana (2001. - 2002) stranci su postali vlasnici 44 posto bankarskog sektora, a do kraja Račanovog mandata (2003.) taj se podatak popeo na 91 posto
  Posebno sam se usredotočio na banke, jer se one, prema podacima za 2017., nalaze na vrhu liste privatnih tvrtki s najvećom dobiti. Strani vlasnici Zgrebačke banke su u Hrvatskoj ostvarili 2,1, a stranci koji vlasnički kontroliraju Privrednu banku 1,98 milijardi kuna čiste dobitii.
  Tako kažu, povijesno-gospodarske činjenice i konkretne brojke.

  avatar

  14.04.2018. (21:21)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Građanin, nemoj me molim te sa poviješću bila bliža bila dalja.Uopće nije bitno kako je to počelo i tko je bio na vlasti.Za vrijeme račanovog mandata još se relativno pristojno i moglo živjet,a firme su rasprodali hdz-ovci i onda a sad su konačno to i dovršili.Zar nisi čuo za sivu eminenciju,ljevi na vlasti a desni kradu i obrnuto,poštenih političara NEMA,sve je to žgadija dok se narod kolje sa kojekakvim ideologijama sve stranke(desne ili lijevo liberalne) dogovaraju u talonu rasprodaju hrvatske imovine,pa onda kad se upale kamere prebacuju lopticu jedni na druge i opet se skrivaju iza ideologija a glupavi narod puši njihove jeftine trikove.Pa upravo je domovinski rat bio isplanran da bi danas tajkuni imali svoja poslovna carstva zahvaljujuči pljčki svih državnih fondova.Slična je situacija i danas sa sdp-om i hdz-om oni se međusobno prepucavaju prodaju muda pod bubrege narodu da bi dobili u njemu svoje glasače a kad se kamere ugase osim što se međusobno jebu dogovaraju i rasprodaju svega hrvatskog.Toliko o domoljublju,sjebat hrvatskog čovjeka da svoj kruh traži po NJemačkama,Finskama,Kanadama australijama dok sav šljam ostaje u Hrvatskoj.Uglavnom da se vratim na početak priče svi su oni isti šljam koji desne nazivaju ustašama lijeve komunistima a konstantno harače ovaj narod i rasprodaju državu.Prema tome nemožeš uzdizat niti jednu stranku a posebo ne hdz koji su najgora đubrad od svih ostalih.

  avatar

  14.04.2018. (22:01)    -   -   -   -  

 • građanin

  @ Lucid Theatral
  Nije mi jasno čemu toliko burnih reakcija na moj komentar, kada se on isključivo temelji na konkretnim podacima o prodaji telekoma i banaka, koji su dostupni na internetu? Sve i da hoću, ne mogu ti ugoditi, niti umanjiti tvoje nezadovoljstvo, jer bih u tom slučaju morao lažirati podatke.

  avatar

  14.04.2018. (22:55)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatral

  Kad si tako pametan odi u političare i spasi narod.

  avatar

  14.04.2018. (23:55)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  građanin

  Šta se čudiš intelegencija Lucid Theatrala jednaka je intelegenciji majmuna.

  avatar

  14.04.2018. (23:56)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Lenone jebi si mater da znaš glupi klerikalni izrode.Ti koji podrzavas nazadnjastvo meni imaš obraza o inteligenciji govorit.Ljigo sugava nepismena mala još se nisi ni posrao kako spada a meni bi prodavao svoje demagogije daj bolje se lovi knjige dok nisi pao razred umjesto da se natezes samnom jer me nadjebat nemozes

  avatar

  15.04.2018. (00:52)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Živjeli blogeri Red Polux i Drug Koba

  avatar

  15.04.2018. (00:56)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Evo ono što sam već naveo u komentaru,ovaj mali pedercic lenon je idealan primjer stovatelja lopovluka.To svojim imbecilnim komentarima jasno dokazuje,kad bi imao i gram mozga u svojoj glupoj inferiornoj glavetini nebi prodavao muda pod bubrege i još važnije nebi ni pomislio da će to normalan čovjek popusit.

  Živjeli Koba i Polux blogeri i žestoki protivnici izdrkotina kao što je lenon

  avatar

  15.04.2018. (01:10)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatra

  Vrlo oštar i neinteligentan ispad klošara kao što si ti. Spasi narod što čekaš kreni još si tu .................................................Uh zaboravio sam
  da nemaš pameti

  avatar

  15.04.2018. (09:11)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Slušaj smrade mali jebo te onaj ko te donio na ovaj usrani svijet.Ti si neinteligentna licinka koja ne vidi dalje od nosa koja propagira konzervativnost i jednoumlje.Podržava lopovluke i uvlaci se francu inkvizitoru u guzicu.Autiste jedan s kromosomskim poremećajem.vrati se u vrijeme inkvizicije u srednji vijek jer izgleda da si iz njega ispao sudeći prema tvojoj ogranicenosti i isključivim analogijama.A ni kreativnost ti nije jača strana tepeš jedno te isto ali pošto si umni invalid to ništa ne čudi.Primjer toga kakva si jad i bijeda je to da se izadješ za nekog marka jer vas je malo zadrtih budala pa bi htio brojno stanje povecat.Srećom to možeš samo preko bloga jer u reali takvi imbecili nemaju prolaza.ZIVJELI POLUX I KOBA

  avatar

  15.04.2018. (10:31)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatral

  Bolje da ti je tata izdrko nego svršio mami u vaginu vidi što je došlo

  avatar

  15.04.2018. (11:02)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatral

  Ti si najobičnija izdrkotina.

  avatar

  15.04.2018. (11:05)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Ljudi ja ću vas spasit ja sam vaš spasitelj

  avatar

  15.04.2018. (11:07)    -   -   -   -  

 • rvatina

  @Lucid-Theatral
  a kaj razgovaras sa bedačekom? ignoriraj ga.

  avatar

  15.04.2018. (11:10)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatral

  Ti si do jaja nadrkan lik čista izdrkotina od čovjeka

  avatar

  15.04.2018. (11:11)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Rvatina zvani Lucid-Theatral bolje rečeno izdrkotina.

  avatar

  15.04.2018. (11:12)    -   -   -   -  

 • Lucid-Theatral

  Rvvatina,lenon je jedan obični mali nedojebani seronja kojeg popovi guze,jebiga.Ak si primjetio sad se i za mene počeo izdavat jebo ja njemu majku retardiranu.A ti lenone vidim da sam te piknuo u živac što mi je i bila namjera a to naravno znači moju pobjedu mali sifilicarski okote javit ću kobi na blog da te i on malo posere kako zaslužujs Pozdrav rvatini

  avatar

  15.04.2018. (11:16)    -   -   -   -  

 • Staraj

  Navodno se radi o branitelju ranjenom u ratu, ocu dvoje male djece, 40 i koja godina. Posvađan je sa cijelim susjedstvom. Na jednog susjeda je i potegao oružje pa mu je policija bila u pretresu i oduzela pušku. Ali navodno ima još jednu koju nisu našli.

  Njegov otac je par sati nakon što sam poljepio plakate, išao i trgao ih. Pokušao sam razgovarati s njim, izašao mu je otac, počeo se derati na mene, tko si ti, što hoćeš, tebi je zabranjen ulazak u moje dvorište i doslovno me izgurao iz dvorišta. Sve što sam uspio reći je - dobar dan.

  Osoba koja mi je rekla da još uvijek ima jednu pušku je poludila na mene, kad sam rekao da ću sve prenijeti policiji. Ne želi probleme. Obitelj je isto pissed na mene, jer se boje da će ovaj luđak napasti nekoga, zapaliti auto ili nešto slično.

  Znam ga još od kad je bio klinac i uvijek je bio pacijent, poljevao mačke benzinom i palio ih, gađao petardama i slično.

  Nisam ni sam pametan što da radim.

  avatar

  15.04.2018. (11:32)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  Lucid-Theatral zvano pazdrk

  Najobičnija pasja izdrkotina bolje da ti je stari izdrko nego tebe napravio.

  avatar

  15.04.2018. (12:53)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se