Komentari

recenzijefilmova27777.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Filmaš

    Jebiga kod njih je ima se može se.Inače ja nisam zgrozen takvim filmovima i volim ih pogledat ali i mene nervira slaba gledanost hrvatskog filma.

    avatar

    11.04.2018. (19:27)    -   -   -   -  

  • wify

    I meni je več očito da amerika uglavnom i nema nekih ideja kako snimit nešto novo u smislu onoga da nebi bilo očito radnjama u filmovima koji su prethodili recimo ovim novijima.Nekako je to sve na isti kalup kod njih pa ni meni više nije toliko zanimljivo ih gledat

    avatar

    12.04.2018. (23:01)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ma sve je to u redu svi mi volimo pogledat američki film,radi se samo o činjenicama a jedna od njih je da kod večine ljudi prednjači jebena Amerika.

    wify
    Naravno da nemaju ideja,dat ću ti jednostavan primjer filmovi tipa plačenici 3 u serijalu a kako je krenulo biti će ih još 3 die hard od malo davnijih šestica se sprema ili ako hočeš horore strava u ulici brijestova i još na tone njih koji su samo priče u nastavcima jer su se očito sa kreativnošću pozdravili.Vidiš kod nas toga nema svaki film koji mi snimimo je sasvim druga stvar i nema sličnih interpretacija kao što je to sa američkim šatro scenaristima slučaj.

    avatar

    12.04.2018. (23:08)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Mogu se složiti sa dosta navedenog....Nisam veliki ljubitelj ni domaćih filmova; jedino humor je za pet - slažem se! Imaš komentar (odgovor) kod mene isto! Vidi! Pusa, L+B+G

    avatar

    12.04.2018. (23:24)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Filmovi se obično dele na dobre i loše:))
    Činjenica je da sa većim kapitalom može se napraviti hiperprodukcija filmova, pa je time i mogućnost dobrog filma velika.
    S druge strane, ako snimiš manji broj filmova, trudiš se više, jer ko zna kad ćeš moći snimiti sledeći film.
    Važno je sve za dobar film, od dobre podele uloga, do dobrog scenarija, režisera koji zna svoj posao do snimatelja koji ume uhvatiti pravi ugao.
    Tisuću sitnica utiče, a dovoljno je samo jedna da iskoči pa da bude film bled, da ne kažem katastrofa...

    avatar

    14.04.2018. (12:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Sve to stoji ali ipak...navest ču ti par primjera konkretno imbecilnih filmova.Recimo Dolph Lundgren,pogledaj malo wikipediju i kolka se cifra okreče u snimanju takvih filmova a od kvalitete nema ni k.Od lošeg scenarija stvari koje su nerealno izvedene,a o uvjerljivosti glume neču niti govorit.Znači krupni kapital nije nikakva garancija kvalitete nego upravo kvalitete scenarija,scenografije,glumaca i njihovog odrađivanja uloge koju imaju.Kod nas je očit trud i potencijal ne samo u Hrvatskoj nego na svim prostorima bivše nam države a realno u državi kao što je Amerika se godišnje snimaju mase filmova a upravo je razlog taj isti krupni kapital pa i nemaju neku potrebu za kvaitetom.Recimo danas snime 2 loša filma a več sutra će snimit 2 dobra i kvalitetna.Ne govorim generalno nego o večini.Jer su takvi primjeri vrlo lako uočljvi.S obzirom na to kakvo je stanje na balkanu mi i nemamo drugog izbora nego se trudit,ali zato i jesmo najbolji radit taj posao bez srca i duše je kao da antialkoholičar popije gajbu žuje.Sigurno to u Americi nije slučaj sa svima ali velika večina se ne trudi da sve odradi kako treba.

    avatar

    14.04.2018. (12:32)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Komentar na tvoj komentar kod @luki:
    Kad sam napisao da smo u srednjem vijeku prvenstveno sam mislio na državno uređenje: vladavinu Crkve nad Parlamentom, teokracije nad demokracijom. Naravno da ima pojedinaca koji nisu, no pitanje je koliko ih (nas) ima kad nisu (nismo) bili u stanju spriječiti taj povratak u srednji vijek.
    I ja imam sličan stav kad je u pitanju rasprava s, kako ti kažeš, inkvizitorom. To sam izrazio svojim mudroslovom: Svaki rat protiv budala je unaprijed izgubljen. Sad bih dodao: naročito ako se u 'ratu' koriste 'demokratska' oružja.

    avatar

    14.04.2018. (14:12)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Što se pak tiče ovog posta, u načelu se slažem s tvojim mišljenjem, no ne treba generalizirati. Nedavno sam (po drugi puta) gledao na TV1000, po mom sudu odličan film: Iskupljenje u Shawshanku. Što bi narod rekao: i u kukolju se nađe koje zrno žita :-).

    Od domaćih filmova koji su mi se usjekli duboko u pamćenje je Berkovićev Rondo. Volim komorne filmove. Ne mogu ne spomenuti i Roko i Cicibela, kojeg sam pogledao dva puta uzastopce. Ovo su samo dva filma koji mi ovog časa padaju na um, što ne znači da ih nema još. Ipak ni tu ne treba generalizirati, ima i domaćih filmova koji slijede američke šprance, barem kad je u pitanju prikazivanje nasilja.

    avatar

    14.04.2018. (14:27)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Što je napisao semper contra, neki filmovi, domaći, useku ti se duboko u pamćenje i ostanu zauvek deo tebe.
    Domaći stvaraoci ne smeju, previše razigrati se i reskirati da više nikad ne snime film.
    Nisam neki stručnjak, ali tako to vidim.

    avatar

    14.04.2018. (14:46)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Odlični komentatori i Semper i Meca! Potpisujem i ja! Tvoj komentar kod mene: slažem se, ne isplati se nešto dokazivati oko Istanbulske - tko ne razumije, ne razumije, na žalost....Pozdrav, L+B+G

    avatar

    14.04.2018. (17:53)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Moji najdraži komentatori,vidim sve je vrelije idemo redom.

    semper contra, i ja sam o srednjem vijeku govorio na tragu ovog tvojeg.Da crkva kroz svoje vjernike promiče svoje nazadne stavove a oni to šire dalje.Isto tako sam mišljenja da je crkva i siva eminencija u ovom sustavu u kojem živimo,najbolji primjer je njihovo krojenje politike i uplitanje u volju pojedinca.Što se filma tiče nije generaliziranje jer sam naveo i neke njihove kvalitetne filmove,slažem se ima i domačih filmova koji malo vuku na američke ali su vrlo rijetki.Po meni je ove godine top naš 8.povjerenik a od stranih plan za bijeg(Scwarceneger i Stalone) toliko akcije ali i intelektualnih stvari na jednom mjestu po meni definitivno jedan od boljih.

    mecabg,svakako da je to slučaj sa domačim filmom nego s kojim bi trebalo bit?Problem je kod nas što produkcija nema lovu i teško je izvedivo šibat 500 filmova godišnje tako da se tu slažem što se tiče rizika.Ako je o inspiraciji riječ pa toga bar nikad ne manjka,bar materijala za satiru ima kolko hoćeš.

    luki,nije samo do konvencije nego generalno problem nazadnih razmišljanja,ovo sa pobunom protiv konvencije je samo kap koja je prelila čašu.Jebački me zanima kakva će biti budućnost u ovoj državi sa toliko konzervativnosti jednoumlja i hrpom bozaniča koji sputavaju svaki intelektualni napredak.Evo oni žive u srednjem vijeku pa bi htjeli i nas u srednji vijek vratit.

    avatar

    14.04.2018. (21:19)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Sve se slažem, samo ako može - sa malo manje psovki s Tvoje strane, i možda malo više pažnje obratiti na gramatiku (č i ć)....Bila bih zahvalna. Inače, ja najviše volim one stare bube - fora autići...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    14.04.2018. (23:21)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Meni je dobar film uvijek dobar, bez obzira iz čije produkcije dolazi. Isto se odnosi i na loš. Nisam nekakav filovil da bih ulazio u ovakve analize.

    avatar

    14.04.2018. (23:37)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    More,vidio sam da si se sa grunfom zapleo u raspravu njemu nikako udovoljit evo sa svima vama se nađem negdje na pola puta a on tepe po svom.Težak karakter

    avatar

    15.04.2018. (00:18)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Ps luki kad sam ja psovao na tvom blogu?Sory ako jesam ja eventualno psujem na svom i na blogovima onih koji psuju.Ako je ovdje meni dopušteno psovat onda je dopušteno i mojim komentatorima.

    avatar

    15.04.2018. (00:28)    -   -   -   -  

  • filmaš

    kad će novi post?

    avatar

    17.04.2018. (22:47)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Evo sam što nije

    avatar

    18.04.2018. (11:25)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Ja uvijek uploadam video, ne poznajem drugi način - no, pretpostavljam da ima i drugih solucija...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    19.04.2018. (00:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...