Komentari

theartofbeingyourself.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • The Art Of Being Yourself

    .

    avatar

    11.04.2018. (10:20)    -   -   -   -  

  • y

    Jako dobar post!
    Osim možda ( da ne ispadne kako sam komentirala sa samo "jako dobar post" ) bih dodala kako je dozvoljeno i prezirati, ljutiti se i biti frustriran preprekama, a ne samo oduševljen, stvaralački - kreativno raspoložen. ;)To je takva igra! :))))

    avatar

    11.04.2018. (12:22)    -   -   -   -  

  • The Art Of Being Yourself

    Ne samo da je dozvoljeno, nego je i neizbježno. Ne znam nikog tko je lud za stalnim preprekama. Ja nisam, ali jbg, tu su, i na njih treba na neki način reagirati (ne ih ignorirati) i pokušavati pronalaziti rješenja, koliko god je moguće kreativno, odlučno i s bistrom glavom. Potrebno je aktivirati unutarnje potencijale, a ne tek reagirati na okolnosti, a sve to skupa nije uopće jednostavno, a ni romantično. Ali kada ideje počnu uspijevati, onda to sa sobom donosi zadovoljstvo koje brzo opravdava prijašnju žrtvu i koje je teško uspoređivati s konformističkim pristupom životu. Meni većina toga u dosadašnjem životu nije uspjevalo, ali iz određenih razloga sam vrlo, vrlo optimističan prema budućnosti, jer ponešto mi je znalo i uspjeti. To možda zvuči i ludo, ali izgleda da je poželjno biti pomalo lud. :)

    avatar

    11.04.2018. (12:39)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    Super Dylan. :)

    avatar

    11.04.2018. (14:47)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Poteškoće su savladive! Bravo za post! Pozdrav, L+B+G

    avatar

    12.04.2018. (04:13)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Ha, ha, zaista odlična priča, odmah sam je išao ženi pročitati! Pogađa u dubinu svih naših "problema" i zanovijetanja. Pa ipak, ja bih vrlo rado navukao kozmičke zavjese i pošao spavati u kozmički san ega koji znači kozmičku budnost duše. :))

    avatar

    13.04.2018. (14:47)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Upitala me: "Što ćeš poduzeti da se oslobodiš?"
    Odgovrio bih joj: "Izašao bih kroz četvrtu dimenziju!"
    Sličnu parabolu ispričao nam je profeser matematike Danilo Blanuša na ETF tumačeći nam pojam četverodimenzionalnog prostora.

    avatar

    13.04.2018. (20:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...