Komentari

zupnik.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


 • Marko

  Tko o čemu Franjo o jamama, ti si franjo stvarno bolesnik i to teški odi se liječi od cuge pričaš gluposti i nebuloze.

  avatar

  10.04.2018. (00:12)    -   -   -   -  

 • franjo

  Marko,

  pišeš da pričam "gluposti i nebuloze".

  Kakav si ti monstrum od (ne)čovjeka koji pljuješ na stotine žrtava titovih partizana i antifašista pobacanih u jamu Bezdan u Kostreni.

  "gluposti i nebuloze" nije pisati o krivotvorenju povijesti druga tzv. antifašiste koji piše da je A. Pavelić predao Istru Talijanima kada Istra uopće nije niti bila u Hrvatskoj.

  Gluposti i nebuloze pišeš ti Marko, monstrume od (ne)čovjeka.

  avatar

  10.04.2018. (13:57)    -   -   -   -  

 • seljak

  Želio bi se ispričati svi čitateljima na nenamjernoj pogrešci koju sam iznio u u prethodnoj temi o zrakoplovima F -16 "Barak" ( čitam da su odlični) i o Saši iz Rijeke koji je u plemenitoj namjerio nosio težak križ do Zagreba. Iznio sam netočan podatak kako država godišnje subvencionira nevladine udruge( NVO) s jednom milijardom kuna. Jučer je gosp. Hodak u svojoj kolumni iznio provjereni podatak da NVO godišnje primaju 3 milijarde kuna donacije. Samo za GREVE predviđeno je og. 175 milijuna kuna. Molim cijenjene čitatelje da dobrohotno uvaže moju ispriku.

  Glede zadane teme?
  Nije jasna motivacija gosp. načelnika Dražena Vrančića.

  Prvo: vidjela žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu. To sigurno.
  Druga:gosp. Vrančić je pošteno dobio izbore, za njega su glasovali i neku učesnici Domovinskoga rata i možemo pomisliti da on samo ispunjava njihovu volju. Naime da najveći dio Kostrenjana stvarno tako misli . Nitko nije protestirao protiv njegove odluke.
  Ali, po meni sve je to samo magla. Bačena je cigla između nas,da se bijesno svađamo i ne vidimo niti čujemo vjerojatne nove gradske izbore u Rijeci. Živi bili pa vidjela
  Uobičajeni pozdrav trolu. Kako mu pristaje šešir žuti.

  avatar

  10.04.2018. (18:04)    -   -   -   -  

 • Franz

  HRAVTSKI GRAĐANIN SE S'PRAVOM PITA PA OTKUDA PRAVO ,NACI.-KLERIKALNOJ, ZATUCANOJ SPODIOBI DA PROSUĐUJETE I OSUĐUJE TEKOVINE HRVATSKOG ANTIFAŠIZMA ,

  POSEBNO KAO POTOMAK ONIH SPODOBA KOJE SU IZGUBILE RAT I POVIJEST IH OSUDILA DA SU ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI A NE DA IH SE REHABILITIRA U BILOKOJ FORMI LJUDSKIH SKUPINA,

  JER JOŠ TRAJE I DUGO ĆE TRAJATI U NARODNOM SJEĆANJU, A POSEBNO ONOG N AJVEĆEG DIJELA HRVATSKOG KORPUSA, KOJI JE S'PUŠKOM U RUCI KRVLJU I ŽIVOTIMA PLAĆAO OSLOBOĐENJE OVE NAŠE HRVATSKE OD TIH STEPINČEVIH KOLJAČA I PLJAČKAŠA

  ,ČIJI POTOMCI DANAS SLOBODNO BAULJU PO NAŠIM POVIJESNIM SJEĆANJIMA OMALOVAŽAVAJUĆI TE SVE ŽRTVE I RAZARANJA

  ,DA BI ONI DANAS VELIČALI SVOJE OČEVE ,ZLOČINAČKU CRKVU ,NJIHOV KRVOLČNI STOŽER I TARŽILI DA SE ISTINA PRETVORI U OPTUŽBU ANTIFAŠIZMA , ZA NEKE PO NJIMA UČINJENE ZLOČINE , JER SU ANTIFAŠITI NJIHOVE OČEVE OSUDILI U CRNU RUPU ZA IZDAJU I GENOCID.

  avatar

  10.04.2018. (18:31)    -   -   -   -  

 • slavko

  Franjo

  SRETAN TI PRAZNIK

  avatar

  10.04.2018. (22:17)    -   -   -   -  

 • slavko

  Danas je hrvatski narod ponovno uvučen u ralje nove jugoboljševičke klike koja nam na sve moguće načine spriečava da iz skoro 2.000 masovnih grobnica izvadimo i dostojno pokopamo stotine tisuća naših mučenika koje su njihovi očevi i djedovi na najzvjerskiji način pobili.

  Uzalud je čekati na nekakva bolja, zgodnija vremena, jer ništa se tu neće promijeniti sve dotle dok se ne okanimo podjela na stotine mini-strančica i organizirani u jedan novi oslobodilački front opet ne ustanemo i jednom zauvijek, završimo ono što je započeto 1941. i 1991. godine.

  avatar

  10.04.2018. (22:20)    -   -   -   -  

 • građanin

  Mogi u Hrvatskoj teško savladavaju osnovnu školu demokracije, gdje jedan od temeljnih poučaka kaže kako demokracija podrazumijeva pravo na izbor. Ukratko, netko organizira koncert, a vaše je pravo, hoćete li na njega otići, ili ostati kod kuće. Očito, načelnik Dražen Vranić s tim ima ozbiljnih problema. Najmanje što od političara možemo očekivati jest da o nečemu ima jasan stav, koji se temelji na argumentima i činjenicama. Sve ostalo imamo pravo nazvati kalkulantskim pretpostavkama bez pokrića
  Upravo tako zvuči i priopćenje kojim se nastoji objasniti zašto je došlo do zabrane Thompsonovog koncerta u Kostreni.
  Doslovno, u priopćenu se kaže "kako nije prikladno gostovanje predloženog izvođača jer bi se isto MOGLO PROTUMAČITI kao angažman u povodu 25. godišnjice osnutka Općine Kostrena", u njezinom, ili, pak, aranžmanu općinskog komunalnog društva.
  Vjerujem, da neki od nas imaju znance ili prijatelje koji su rođeni na jučerašnji datum 10. travnja. I jedan moj znanca je doista imao problem tijekom proslave jednog od svojih rođendana, samo zato jer si je u bivšoj državi svaki pripadnik "narodne milicije" MOGAO PROTUMAČITI (a to sui činili) kao proslavu dana uspostave NDH.
  Ovaj primjer najbolje govori kako ideološka paranoja suludih političkih sustava, zapravo, živi u nekoj paralelnoj stvarnosti, koja sa stvarnim životom nema nikakve veze. Sve da je i htio, čovjek datum svog rođenja nije mogao mijenjati, no u paralelnoj, ideološkoj zbilji, čak i takve stvari mogu postati politički problem.
  Što bi itko u Kostreni MOGAO PROTUMAČITI, ako se zna da se policiji točno i precizno mora prijaviti oprganizator javnog okupljanja i da se nazivi tvrtki ili udruga koje organizacijski stoje iza takvih događaja navode i na plakatima. Dakle, ako je nekoga baš i zanimalo tko je organizirao Thompsonov koncert u Kostreni, takav nije bio prepušten tome da razbija glavu s tisuću MOGUĆIH TUMAĆENJA. Dovoljno je doći do zida, ploče ili panoa na javnom mjestu i s plakata proičitati tko je točno koncert organizirao.
  Mislim, budu li se koncerti u Hrvatskoj organizirali ovisno o tome, je li njihovo održavanje na određeni datum MOGUĆE PROTUMAČITI na politici neprihvatljiv način, doista ne vidim niti jedan od 365 dana u godini koji bi bio potpuno "podoban" za organizaciju glazbenih događaja. Kako reče jedan stari udbaš - nema nevinih, svakom se nešto nađe.

  avatar

  11.04.2018. (01:44)    -   -   -   -  

 • franjo

  Franz,

  tvoji antifašisti i tvoji Titovi partizani počinili su nad hrvatskim narodom (nakon rata!), daleko veće i brojnije krvave zločine i to više nego Ustaše, Njemci i Talijani zajedno.

  Ako ste pravilno radili, zašto ste onda te krvave zločine skrivali sve do Domovinskog rata, a to i sada činite?!

  avatar

  11.04.2018. (07:41)    -   -   -   -  

 • Berto

  Vizavi Istanbulske,
  Ne žele herceg-bosanci u Europu.
  HR budžet je pod kontrolom, čemu panika?
  Nikakav zakon - kao ni u kakvoj mafiji - nije poželjan , osim internih.
  A i žena kad dobije preko zubiju - što se to koga tiče?!

  avatar

  11.04.2018. (09:37)    -   -   -   -  

 • slavko

  Franjo

  Ti si stvarno umno bolestan čovjek stalno o partizanima i Titu kojih nema
  vieše od 70 godina.Što je s pedofilijom u crkvi i s pederima u crkvi da li ima takvih ili nema i da li si ti za to da se takvi kažnjavaju.

  avatar

  11.04.2018. (09:59)    -   -   -   -  

 • građanin

  Jest, odavno više nema partizana i Tita, no neki ih pod firmom antifašizma još uvijek održavaju na životu. Iskreno, takvima je jedino važno da na taj način osobno političko nasljeđe iz nekih bivših vremena pokušaju učiniti aktualnim (nismo više komunisti sad smo antifašisti) kako bi sačuvali društveni utjecaj u postkomunističkim vremenima. Dakako, na taj im način kroz udruge kapne i pokoja kuna. Matematika je jasna

  avatar

  11.04.2018. (12:49)    -   -   -   -  

 • seljak

  zds i jest ustaški poklič. dobronamjerni vrlo dobro znaju koji je staro-hrvatski pozdrav, te kako ga je ustaška žgadija promjenila i počela koristiti. hehehe kopirali su hitlera i musolinija sa podizanjem ruke.
  dosta više kenjaže oko tupsona kad svi vrlo dobro znamo njegove svjetonazore i plakanje za ustašama. i to nema veze sa komunizom i sustavom koji je bio do 1990. mnogi nisu bili zadovoljni u tom sistemu ali bome nisu ni ridali za ustašama kao npr. franjo, te ih podržavali.
  jebat ga, svi znamo što je zds i koje su sankcije a isto tako znamo što tupson riče prije čavoglava. da ne govorim o crnim majcama, zastavama sa krivo posloženim kockicama, slovima "u" i sličnim sranjima na tim koncertima

  avatar

  11.04.2018. (17:00)    -   -   -   -  

 • franjo

  seljak,

  bio ti pravi ili krivi "seljak", vadi ustaške kune iz svoga novčanika pa onda napadaj jedine i prave domoljube iz 1941., a to su tebi strašno mrske USTAŠE!

  avatar

  11.04.2018. (17:07)    -   -   -   -  

 • seljak

  dosadan si s tim kunama. kune pa kune kad se nema drugih argumenata za branit kvislinge ustaše. nemožeš mene s tom demagogijom.
  krasno što su ti naciljupci i fašisti domoljubi. bravo. sigurno tuliš i za hitlerom i musolinijem kao i za gubitnicima ustašama.

  avatar

  11.04.2018. (20:15)    -   -   -   -  

 • Berto

  seljak

  Seljačino glupa blentava ustaše su ipak dobile svoju državu a vi pratizančine se izgubili svoju jugu pa sad ti reci da nije tako a imamo i kune glupane blentavi nepismeni

  avatar

  11.04.2018. (20:38)    -   -   -   -  

 • Marko

  Berto govno jedno imbecilno upravo je Partizančina Tuđman "stvorio" tu prosijačku državu.

  A ti franjo imbecilu stari jesi li se ti za vrijeme Tita odrekao ondašnjih dinara? gnjido smrdljiva ciganska!Bili su ti dobri dinari i u crkvenoj škrabici svinjo kordunaška.

  avatar

  11.04.2018. (22:29)    -   -   -   -  

 • franjo

  Marko,

  kakav si ti (ne)čovjek i govor te tvoj izdaje.

  avatar

  12.04.2018. (07:30)    -   -   -   -  

 • građanin

  Svojim prethodnim komentarom izrekao sam stav kako nekima nametanje tema iz drugog svjetskog rata ponajprije služi kako bi, pod parolom "više nismo komunisti, sad smo antifašisti", u demokraciji sačuvali društveni utjecaj, ali i kroz svoje udruge izvukli ponešto državnog novca. Kao, komunizam nema demokratski legitimitet, a antifašizam ima, pa idemo malo preodjenuti „ruho“ i nastaviti po starom, a onda krenimo po Hrvatskoj malo tražiti ustaše. Čekajte malo, drugovi i drugarice, ako razni Fumići, Habulini i njima slični, pod firmom antifašizma, danas prikrivaju osobnu te komunističku prošlost svojih ideoloških i bioloških predaka, ako, dakle, tvrde da komunista više nema, onda, po toj logici, i ustaše treba svrstati u davno završeni dio povijesti. Na kraju krajeva, takvim premještanje davnih prijepora iz 2.. svjetskog rata u sadašnje vrijeme, ovdašnji se antifašisti nimalo ne razlikuju od onoga što su, kao obrazac ratne promidžbe, početkom Domovinskog rata pokušali nametnuti beogradski mediji. Demokratske promjene u Hrvatskoj tada su također proglašavane korakom unatrag, povratkom ustaštva i ponovnom uspostavom NDH. Status dobrih momaka i osloboditelja, u to je vrijeme dodijeljen onima s crvenom zvijezdom petokrakom na čelu. Je li, dakle, povijest staru više od 70 godina moguće doslovno preslikati u noviju povijest od devedesetih do danas? Iskustva nas uče da nije, jer sve ono što se u tom vremenu događalo s Vukovarom, Škabrnjom i cijelom Hrvatskom, svemirskim je miljama daleko od stare komunističke priče o tome da sa zvijezdom petokrakom dolaze sloboda i mir. S druge strane, je li ta silna paranoja oko „Čavoglava“, Marka Perkovića Thompsona i pozdrava „za dom, spremni“ od devedesetih do danas rezultirala obnovom NDH, povratkom ustaša, ili, pak, danas imamo demokratsku, višestranačku Hrvatsku. Zaključno, oni koji stalno vrište o potrebi suočavanja s prošlošću, za početak bi se morali suočiti sa sadašnjošću. Tada bi vrlo brzo shvatili da su Tito, Pavelić, Staljin i Hitler ljudi čije političko nasljeđe mnogo manje utječe na našu aktualnu zbilju, no što nas to žele uvjeriti oni, koji to isključivo čine radi svojih političkih i materijalnih probitaka (o čemu sam govorio na početku komentara). Na kraju krajeva, i prije sedamdeset i više godina komunisti i ustaše bili su, teška politička manjina u hrvatskom narodu (nasuprot radićevskoj, demokratskoj većini) koju su igre i interesi velikih europskih sila dovele na vlast. I zato bi bilo vrijeme da i aktualnoj demokratskoj većini ovog naroda, razni ideološki paranoici prestanu prodavati proizvode iz svoje „tvornice straha“. Zato mi i neprekidno prikazivanje Thompsonovih koncerta (koje osobno, ne posjećujem) kao događaja koji bi mogao prouzročiti nekakve posljedice zvuči poprilično paranoično. Koncert u Kostreni bi započeo i završio, poput onog u obližnjim Dražicama, a život bi se sutradan nastavio svojim uobičajenim tokom. Oni, koji tvrde suprotno, neka mi odgovore na pitanje, što se dogodilo nakon posljednjeg, grobničkog koncerta Thompsona u Primorsko-goranskoj županiji? Ništa, apsolutno ništa! Sve drugo je priča o strahovima bez stvarnog pokrića, koji se rađaju u ideološki zatrovanim mozgovima.

  avatar

  12.04.2018. (10:13)    -   -   -   -  

 • seljak

  berto
  jado kako se usđuješ nekome reći da je glupan? jesi li barem zavrsio osnovnu školu, jesu li te teškom mukom naučili barem čitati i pisati jel iz priloženog vidimo da sa svojim stupnjem intelekta stojiš na mjestu.
  dragi bertić ma koliko se ti trudio i lagao ustaše nisu stvorile hrvatsku i te žgadije više nema. živ je još tu i tamo neki plačopizdac koji bi htio da je tako kao i ti. ti si vjerojatno okot nekog pijanog ustaše koji je izgubio rat. cvilite i dalje, to je sve što vam ostaje.

  kakve su to gluposti "što se dešava poslije tupsonovih koncerata". ništa. ali nije poanta u tome. ali kako to objasniti likovima koji nariču za nečim što je propalo i što se nikad vratiti neće. jebale vas ustaše, fašisti i tupson sa svojom ratno huškačkom retorikom na čelu.

  avatar

  12.04.2018. (11:49)    -   -   -   -  

 • građanin

  @ seljak
  Nije ti, veliš, drago kada ti netko kaže da si glupan, no ni sam nisi imun od toga da glupošću proglašavaš to što netko konstatira jednostavnu činjenicu da se nakon, po tebi , ratnohuškačkih koncerata Marka Perkovića Thompsona u stvarnosti nije dogodilo - ništa!
  Problem je, očito, u tome da je nekima teško imenovati stvarne ratne huškače, a u svom sam prethodnom komentaru naznačio i zašto je tome tako.
  Kada govorimo o Domovinskom ratu, pustimo mi na stranu priče o četnicima, Šešelju i kokardama. Svi bi oni ranih devedesetih bili grlata, ali i zanemariva šaka jada, da im netko nije darovao oružje iz bogatog arsenala komunističke JNA.
  1. Upravo je ta komunistička JNA uoči demokratskih izbora 1990., planirajući silom spriječiti demokratske promjene, otela oružje Teritorijalne obrane Hrvatske.
  2. Upravo je ta komunistička JNA tijekom ljeta 1990. avionima spriječila hrvatske snage policije da onemoguće masovno naoružavanje dijela srpskog stanovništva oko Knina i Benkovca, a time i događaj kojim je pokrenuta eskalacija ratnih sukoba u Hrvatskoj.
  3. Upravo je ta komunistička JNA od početka do sredine ožujka 1991. vršila veliki pritisak na tadašnje Predsjedništvo Jugoslavije da proglašavanjem ratnog stanja, legalizira provedbu vojnog udara u Hrvatskoj i Sloveniji koje su, za razliku od ostalih, provele višestranačke izbore.
  4. Upravo su vrhovni zapovjednici te komunističke JNA donosli ključne odluke u provedbi agresije na Hrvatsku, te poimence preko svoje obavještajne službe KOS ciljano pripremali i provodili poimeničnu likvidaciju ljudi nakon okupacije Vukovara.

  Zanimljivo je, da upravo oni, koji su prvi na ovim prostorima zagovarali službeno progašavanje ratnog stanja (a takvi se zovu ratni huškači) NIKAD, zapamti dobro DOSLOVNO NIKAD, nisu bili obuhvaćeni međunarodnim optužnicama za ratne zločine. Konkretno radi se o glavnim generalima komunističke JNA Veljku Kadijeviću, Blagoju Adžiću i obavještajnom generalu KOS-a Aleksandru Vasiljeviću, dok su, recimo, svim čelnim hrvatskim generalima uredno dostavljane haške optužnice ili bar pozivi za saslušanja.

  E sad, kada je ljevičarska Račanova vlast pristala priznati nadležnost Haaga za hrvatske oslobodilače akcije Blijesak i Oluju, a tadašnji predsjednik Mesić širom otvorio arhive predsjedničkog ureda, bio je to početak trulog kompromisa kojim su domaći i inozemni politički mešetari pronašli zajednički interes, čije posljedice osjećamo i danas. Onim inozemnim to je odgovaralo jer su željeli dijeliti odgovornost za rat. Domaći su pak politički mešetari time došli na svoje, jer im je, eto, omogućeno da tumačenje uzroka Domovinskog rata stave u istu ravan s 2. svjetskim ratom. Opet je, po njima, za sve bio kriv nacionalizam, iznova je, kao i do devedesetih, krenula priča o ustašama i četnicima, a to što su generali s crvenim komunističkim zvijezdama petokrakama na čelu, donosili ključne zapovijedi za razaranje Hrvatske i unaprijed planirane likvidacije na vukovarskoj Ovčari, naše političke i medijske mađioničare više nije briga.
  I tako su glavni zagovaratelji provedbe vojnog udara i uvođenja ratnog stanja , te ključni planeri agresije na Hrvatsku s početka devedesetih, mirno, spokojno, bez optužnice ( a kamoli presude) umrli u Moskvi (Kadijević) i Beogradu (Adžić), a medijski i ostali mudraci ovih dana ratnim huškačem proglašavaju pjevača Marka Perkovića Thompsona.
  Pa, eto, kada već govorimo o ljudskoj gluposti s početka ove priče, po kojoj ratna opasnost vreba s hrvatske estrade (ali se ona iz generalsko-političkih ureda olako zaboravlja), ne bih se čudio da se uskoro počne upirati prstom i nazivati ratnim huškačima sve hrvatske pjevače koji su tijekom ratnih devedesetih snimali domoljubne pjesme. Sve je moguće, jer ljudska glupost, zatrovana ideologijom i slijepa za činjenice, nema granice.

  avatar

  12.04.2018. (14:08)    -   -   -   -  

 • seljak

  građanin prestani kenjati i filozofirati.
  ptice na granama znaju retoriku tupsona, čorića, franje, bujanca, hasanbegovića i još mnogih sličnih spodoba i način na koji razmišljaju i zadržavaju nas u devedesetoj. da ne pričam o zastrašivanju od srba i kako će nas ponovo napasti.
  svoje skribomanije zadrži za sebe i ne tovari ono što nisam rekao.
  tipovi poput tebe koji u rukavicama pokušavaju glumatati nešto što nisu su gori od ovih gore nabrojanih. s njima barem znaš na čemu si.

  što ti nije jasno, kad tupson vikne "za dom" a zadojena glupava bagra od kojih ih pola nezna što rade i kliču odgovara "spremni", i što se čudiš da mu brane koncerte.
  i nemoj podlo podvaljivati kako će i neki drugi biti zabranjeni, pogotovo jer su snimali domoljubne pjesme. kome ti to pokušavaš prodati muda pod bubrege?
  i kad već spominješ glupost kako berti objasniti komentar koji je napisao. ejjj čovječe tip je glupan na kubik. pročitaj što je napisao.
  i nisam rekao da mi nije drago....jebe mi se za idiote poput berte ili slavka što će mi reći. kužiš.

  i za kraj.
  žalosno je što i dan danas postoje ljudi koji žive na račun antifašizma (sam si ih spominjao) ali i na račun domovinskog rata. sram ih bilo. ponašaju se gore od partizana 45. gori su od subnoraca. ajde malo piši o njima.

  avatar

  12.04.2018. (15:26)    -   -   -   -  

 • seljak

  Sve ovo što je napisao "seljak" nakon 10.4 je trol.Jedini moj komentar je prvi-10.4.
  građanin je čak debatirao sa trolom.

  avatar

  12.04.2018. (15:47)    -   -   -   -  

 • seljak

  trol hahahahahaaa, koja dobra fora.

  avatar

  12.04.2018. (16:13)    -   -   -   -  

 • seljak

  Ovo je pravi pravcati seljak, ovaj prethodni je trol.
  Odgovor vlasniku bloga koji me proziva da sam parazit i živim na ustaškim kunama.
  E pa kada već želite :
  Kune nisu ustaške nego hrvatske, kao što NDH nije bila ustaška nego Hrvatska., država hrvatskog naroda. Kako je rat tekao sve više i više. Vaš stav o NDH identičan je stavu SPC.
  Drugo .I ja čitatelji plaćali smo cijeli život doprinose za zdravstveno i socijalno osiguranje.pa čak i trol kao novinarčić nekog tvorničkog lista u Rijeci.I sada beremo svoju mirovinu. Vi nikada u životu niste uplatiti niti jedno niti drugo, konkordatom platila je to za vas RH. Sada berete tuđi trud do kraja života.
  I lijepo pozdrav ako ovo ne obriše, neću se javljati sve do 1 svibnja.
  Pozdrav trolu dajte mu veliki šešir žuti.
  .

  avatar

  12.04.2018. (18:46)    -   -   -   -  

 • John Lennon

  seljak

  Znači sad NDH nije bila ustaška nego Hrvatska.Kakav idiot.Ti si stvarno
  svjetski kreten koji ne zna šta govori.

  avatar

  12.04.2018. (21:55)    -   -   -   -  

učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se