Komentari

ddddddddd.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • fantasy_xv

    da l' da izvedem psa kasnije ili da se zabijemo u kuću

    avatar

    08.04.2018. (18:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Izvesti wuf-wufa; baš Te boli briga za neke tuđe klince! :((( Grozno, znam - ali ne možeš ispravljati sve krive Drine.....Otplavit će Te! Dakle, wuf treba van, a ostalo - pravi se da se to Tebe uopće ne tiče....Istina je da ja Goldie rijetko kada dozvolim da ide bez uzice - ne zbog drugih, nego ne znam što će njoj pasti na pamet :)))) Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    08.04.2018. (19:11)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    Ne pada mi na pamet da bijem neko raspušteno derište, ali mislim da bih ga samo pitao da li se to krsti na kontu moje pojave ili mu se samo krsti. Niti bih tukao slabije, ali da je mali bezobrazan i da će se jednom zaigrati, to zasigurno hoće. Redosled stvari je poprilično jasan, to je put kojim se počinje. Mnogo se računa na tu neku zrelost i kulturu nekog drugog, a svi imamo loše dane, i na kraju krajeva možda i jeste neophodno da te neko pita šta s tobom nije u redu i da li imaš neki problem pre svega sam sa sobom, pa onda sa drugim ljudima. Zamisli samo neko dete koje daje sebi za pravo takve reakcije? Dete.
    Ne tražim odobravanje niti me zanima negodovanje, tek kulturu i samokontrolu kad čoveku prorade slabosti bilo koje vrste.
    Duga priča oko psa...
    Hvala :)

    avatar

    08.04.2018. (19:21)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Neću i ne mogu shvatiti zašto se dječak prekrižio......to zbilja je neshvatljivo na ulici, u prolazu (!) osim ako to zaista nije iznenadjenje što vodiš psa bez povodca a njega je------možda strah, jesi li promislio da ga je strah psa, ne pozna tebe ni reakciju psa........

    U svakom slučaju evo, ja tebi čestitam Uskrs ovako javno jer cijenim tebe i tvoje bližnje ako slave........Hristos vaskrese !

    avatar

    08.04.2018. (19:35)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    @Anaboni, po svim parametrima pudlice se od strane okoline doživljavaju ko ženski psi, doduše, ona i nije isključivo moj pas ali jeste porodični pa vremenom i raspletom nekih životnih puteva postao moj, a rekoh već da je njen povodac roza boje, što mislim da je bio okidač za zgražavanje, verovatno misleći da sam za njegovo razmišljanje nedozvoljenog seksualnog opredeljenja. Mene to naravno ne zanima, niti mislim da se pravdam detetu (zapravo, on nije dečak nego mladić po nekim merilima) ali prosto to je taj, moram priznati, neki zatucani mentalitet koji zaista ide u morbidne detalje, gde moraš po svemu da budeš isti sa svojom okolinom, što meni mnogo teško pada, inače si okarakterisan kao nešto što je učeno da ne valja i da ne može na taj način. S druge strane, u mojoj porodici se takve stvari ne dovode u pitanje, data mi je sloboda da se razvijam i učen sam da pirhvatam ljude, i tu negde nastaje sukob. Ne znam koliko je jasno? Inače, pas je bio na povocu ali očigledno ne na prihvatljivom, kao cela slika, te je mali dao sebi za pravo da se javno zgrozi vođen vlastitom predrasudom.

    Hvala. Sanjao sam te pre neki dan da si došla kod mene u goste i da sam te vodio u banju i saunu, kao da ti malo pokayem, i da sam pomislio kako ti je bilo smešno jer imaš primorje, ali bila si fina, hahaha.

    avatar

    08.04.2018. (19:46)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Svaaaaaaaaaaašta bože ! On se zbilja čudio boji izgleda a naravno uz boju povezao je i tebe.......( nisam znala za vrstu psa i roza boju )

    Bolje da nisi reagirao, bolje je ostati smiren i pametan za dvoje u takvim situacijama bez izrečene riječi.......

    A što se tiče sna, dabogda ti se obistinio: volim more, naravno ali volim i druge lijepe stvari

    avatar

    08.04.2018. (20:31)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Možda je objašnjenje jednostavnije. Ako je vidio neku crkvu,
    tri puta se prekrstio. To mnogi rade.

    avatar

    09.04.2018. (05:06)    -   -   -   -  

  • fantasy_xv

    Ti znas @Lastavica bolje od mene jer si bila prisutna.
    Ponekad me bas iznenadis svojim razmisljanjem koje nema nikakve osnove, nego eto cisto da se nesto izbanalizuje.
    Haha. Who cares

    avatar

    09.04.2018. (11:33)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Tako je, divno si rekao: tražim samo kulturu i samokontrolu....Mislim da je to jedini način da živimo jedni pored i sa drugima....Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    09.04.2018. (18:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...