Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • somethinglikecarry

    Opet ja...

    avatar

    08.04.2018. (09:38)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Ovo........ovo što se dešava nije dobro. Definitivno . Ti plačeš, on tisućama km daleko pije, a dijete na putu...............Učini nešto pametno : razgovaraj s obitelji, sačuvaj to dijete u trudnoći i ne vrši nikakav presing na njega. Predaleko je da bi mogao razmišljati, a kamo li što učiniti da ti olakša.......Dapače, ti pomozi njemu da prestane piti....I veseli se djetetu, nije svijet propao zato što se privremeno udaljeni

    avatar

    08.04.2018. (13:27)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Dobro kaže @Annaboni.
    Dobro je zauzeti taj jedan pristup s nogama na zemlji.
    Moja prva reakcija na ovaj tekst bila je zdvajanje, ali , stvarno, situacija se može i popraviti, ništa nije izgubljeno, i u konačnici ne mora ni biti.

    avatar

    08.04.2018. (13:52)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Divne vijesti za bebu! Sačuvaj sebe, sačuvaj bebu - ma, možeš Ti i sama i s njim! To uopće nije upitno! Iapk, negdje u kutku srca želim vjerovati da ćete pronaći neki kompromis! Neki srednji put....Molim Te, izdrži i biti će sve u redu! Vole Te L+B+G

    avatar

    08.04.2018. (15:12)    -   -   -   -  

  • •BlueRose•

    Predivno je dobiti dijete ali nadam se da će ovo biti samo kušnja za čvršći odnos između tebe i tvog muža.
    Možda i on shvati da zajedno sve možete i kroz trnje do ruža doći a to je ljubav, tako malo je potrebno a tako puno znaći. Pomozi i sebi i njemu a sve ima svoje i poslije hrabro kad vas bude troje. A sve će se poklopiti kako treba biti. Sretno i hrabro u borbi za tvoj brak i radosti za dijete!! Raduj se dijete je blagoslov..:))

    avatar

    08.04.2018. (17:39)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Samo misli na sebe i dijete ako voliš da imaš dijete...a on....da Te voli ne bi pio...vratio bi se...to je moje mišljenje...Drži se!!!

    avatar

    08.04.2018. (18:04)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Brini se o sebi i djetetu, a nadamo se da će i on shvatiti.

    avatar

    08.04.2018. (18:39)    -   -   -   -  

  • y

    Mislim kako su i Ana i Lil ostavile dobre komentare.
    Kada je čovjek jako mlad onda emocije pršte i vrište, a nositi se ne zna jer se nema iskustva. Ni prvi ni zadnji. Svi smo mi imali prvo dijete i neke okolnosti koje često nisu bile najpovoljnije.
    Važno je shvatiti da ovu priču pričate vi. Bit će ispričana sa strpljenjem, ljubavlju i podrškom ili sa strahom i onim što on nosi.

    Nije loše da čovjek radi i zaradi, moći će kupiti benkice, mirišljave kupke, medvjediće, kolica ( ...).Možda mu to još nije palo na pamet? Sigurno nije! Hajde, ohrabri ga malo i kreni, usmjeri priču u pravom smjeru! :)
    Navijam za curicu i rozo! :)))))

    avatar

    08.04.2018. (20:53)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Dijete je radost. Biti majka (ako je to ono što želiš) je divna i nezamjenjiva uloga. Uživaj u svojoj trudnoći. Muž će biti uz vas (ili neće), ali ti trebaš biti dobro bez obzira na okolnosti.
    Posveti se sebi i svojoj trudnoći. Sve će drugo onda samo od sebe doći na mjesto. Možda onako kako si planirala, a možda i ne. Život je nepredvidljiv.
    Fokusiraj se na sve pozitivno u svom životu i nemoj se predati osjećaju samosažaljenja.
    Piši. Razgovaraj s nekim. Pazi na prehranu. (Ja sam bila toliko plakala da nisam mogla jesti pa sam u 7. mjesecu trudnoće izgubila 2kg, umjesto dobila. Da je bilo na pocetku trudnoce mozda bih i izgubila dijete, a to si nikada ne bih mogla oprostiti. Sada je divna 10-godišnjakinja.) Drži se! Život će opet biti lijep. Vidjet ćeš.

    avatar

    08.04.2018. (21:45)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Osim što sam sad ovaj tvoj post pročitao, ne znam ništa o ostalim okolnostima. Možda tako izvana nema smisla bilo što reći, ali da sam ja u njegovoj situaciji, mislim da bi me dužnost (ako već ne ljubav, a nadam se da je ima!) natjerala da se vratim u tu užasnu zemlju bez budućnosti. Sve je lakše kad si sa osobom koju voliš pa bi tako i ta zemlja bez budućnosti bila bolje i ljepša. Želim ti sreću i poželjno razrješenje situacije! :)

    avatar

    09.04.2018. (09:04)    -   -   -   -  

  • golden age

    nisam pametan, ali držim fige za sve troje, naročito za onog/onu na slici
    ništa nije nepremostivo

    avatar

    09.04.2018. (09:27)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    iako su neke stvari očigledne iz tvog pisanja ipak u ovakvim situacijama ne znam ni kakav bih sebi savjet udijelila da trebam, a kamo li kome drugom..jedino ti želim puno sreće. Pozdrav.

    avatar

    09.04.2018. (16:56)    -   -   -   -  

  • kachusha

    Ćerce, imati jednog roditelja može biti i super prednost i odlična okolnost. Znam puno mama koje su time profitirale, a djece da ne spominjem. Taj tvoj je moguće neki materin neodgovorni sin koji bi ti bio na teret. Ženska glavo, porodi se, guštaj s bebom pa ćeš se opet zaljubiti, nadam se u boljeg i pametnijeg.

    avatar

    09.04.2018. (20:44)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    Ti si sretna mlada žena, a sada nisi toga svjesna. Silom ne možeš
    nekoga natjerati da te voli ni da ti bude blizu. Vrijeme će učiniti ono
    što mora, a ti sada uživaj u novonastalom stanju, tugom ćeš
    naškoditi sebi i bebi, a to ne želite. Njemu ostavi prostora da se
    privikne, a ako se ne privikne nastavi sa svojim životom i svojim
    djetetom. Navuci osmijeh, šetaj, uživaj:)

    avatar

    09.04.2018. (21:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...