Komentari

usputne-biljeske.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • dugoprugash

    Zlatne žbice - Nogomet

    avatar

    04.04.2018. (00:58)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Još od kad sam bila curka pratla sam svjetska prvenstva. Volim nogomet. A od kada mi je mlađi sin u tom sportu, kao golman, već 12 godina volim ga još i više. Njegove tekme su mi vrh. Toliko emocija, od uzbuđenja, strepnje i napetosti teško se mogu s bilo čime usporediti. Ronaldovi golovi sinoć su zaista bili nogometna umjetnost. A i večeras gledamo Liverpool. Najdraži klub mom velikom malcu:-)

    avatar

    04.04.2018. (07:58)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    ja jednostavno ne kužim nogomet....

    avatar

    04.04.2018. (08:52)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    DJR Bravo za tvojeg golmana! Jučer gledan Buffona, koji je moje godište i mislim si, nije naša generacija još za otpisati. :) Da, Ronaldovi golovi sinoć bili su efektni. Liverpool je i meni drag, zbog tradicije i atmosfere, koja se osjeti i na tv-u. Jako dugo čekaju na ponovno osvajanje naslova prvaka Enleske. Bili su blizu prije par godina, samo jedan gol. Steven Gerrard, legenda kluba poskliznuo se u ključnom napadu, i to je nogomet i život. Spektakularno su preokrenuli finale i postali prvaci Europe prije sedam-osam godina. Tad je u satavu bio i naš Igor Bišćan. Uživajte danas u engleskom derbiju Lige prvaka. :)
    Čuvarice To je svijet za sebe, najvažnija sporedna stvar, kako kažu. :)

    avatar

    04.04.2018. (09:18)    -   -   -   -  

  • Unusual suspect

    Slab sam u nogometu (jednako kao igrač i pratitelj) pa neću moći mnogo komentirati taj dio. Sviđa mi se kako ubaciš priču o bivšima unutar samog nogometnog sadržaja :D

    A ovaj koncept s komentarima tvoje bivše supruge je odličan. Trebalo bi takvo nešto probati :)

    avatar

    04.04.2018. (10:41)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Unusual suspect Nisam ni ja neki nogometaš. Pokušavam tu i tamo ubacivati neke crtice-priče, kad nadođe inspiracija. Da, nije bio loš koncept, onako malo šaljivo. :)

    avatar

    04.04.2018. (11:00)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Htjela sam napisat isto ko i ovaj suspect, al bi sad ispalo da prepisujem. Meni drago vidjet kad ljude zanimaju sasvim oprecne stvari, al ih humor povezuje. Bas mi simpa tvoja Maja. Nogac mi je ono...ajde, za dobro drustvo.. Danas vodim mog petogodisnjaka na trening..bit ce opet bakaaa..vec drugi put sam skoro ulovio loptu;-))) micek mali slatki.

    avatar

    04.04.2018. (11:25)    -   -   -   -  

  • blablalica

    Nogomet me ne zanima, ali ovaj tvoj (vaš) stari blog je fakat (bio) fora :))

    avatar

    04.04.2018. (12:15)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Nogomet je zakon

    avatar

    04.04.2018. (12:28)    -   -   -   -  

  • jelen

    Zvone Boban i George Weah igrali su u Milanu kad sam ja pratio nogomet. Tko zna kad je to bilo, valjda sredinom devedesetih...
    Čujem sad nedavno George Weah izabran za predsjednika Liberije. Baš mi je bilo drago čuti za njega na takav način nakon svih tih godina! Trebamo tako i mi Zvoneta nagovoriti da se kandidira da ga možemo izabrati na sljedećim izborima, e to bi bilo nešto, a? ;-))

    avatar

    04.04.2018. (16:15)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Uvijek divno kad pričaš o sinovima. Obožavam nogomet, posebno navijam za Barcelonu. Pročitala sam i ono duetsko pisanje o nogometu, i baš je odlično! Volim dobar nogomet, a još uvijek ga ima u Ligi prvaka. Pusa, L B G

    avatar

    04.04.2018. (18:54)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Sarah da, humor se obično pokaže kao dobra poveznica, zato se treba šaliti. Nogomet je za društvo, posebno kad se gleda klub za koji navijaš ili reprezentacija. Uživaj sa svojim malim nogometašem. :)
    blablalica Hvala, meni je bilo fora prisjetiti se. :)
    Fresh Tako je! :)
    jelen Pratio sam i ja Milan kad je Zvone igrao i kasnije Šimić. I meni je vijest da je George Weah izabran za predsjednika bila zanimljiva. Zvoneta su zvali u HNS, ali on se ne da unutra, izgleda da je davno uvidio da se kod nas stvari teško pokreću na bolje. :)
    Luki Hvala, posebno za kompliment o mojim dečkima. Barcelona je i meni dobra. Ima dobrog nogometa u Ligi pravka, ali moj interes za isti je malo popustio. :)

    avatar

    04.04.2018. (20:18)    -   -   -   -  

  • Leptirica

    Posjetila sam par poznatih stadiona, turisticki priznajem, ali osobno nikada nisam pronasla interes za bilo kojim dijelom nogometa...no eto,kako kazu,svatko ima svoje veselje:)

    avatar

    05.04.2018. (08:43)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ne pratim nogomet u zadnje vrijeme, osim reprezentaciju i neke utakmice LP, sad sam i ovu Liverpool - City. Lani sam znao reći. -Živi skoro upola kao Hajduk, imaj arbitre kao Dinamo i igraj kao Rijeka. (Baš sam došao sa place i uz ostalo kupio i jaja iz slob. uzgoja (oznaka 1HR) iz Ivanić Grada, možda i znaš tko ih uzgaja).

    avatar

    06.04.2018. (14:17)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    gogoo Jako dobar ti je ovaj moto u kom spominješ nase trenutno najjače klubove. Moram proznati da ne znam tko iz Ivanića ima jaja iz slobodnog izgoja.
    Tak je Leptirice! :) Vani je i posjet praznom stadionu doživljaj.

    avatar

    06.04.2018. (16:02)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    -bivši blog je simpatičan, iako ne znam kako je tebi čitati tekstove koji imaju daleko više u sebi od običnog prošlog teksta. Ali tada još niste znali pravila bloganja i cake (valjda)..
    -Nogomet-samo i zbog Ronalda pratim nogomet. On je napravio jednu novu i prvu superzvijezdu koja za razliku od dosadašnjih (većine) nije sve karte stavila na talent i brzo propala u alkoholu i drogi i noćnim klubovima.
    I kao takve i na taj način su ih pratile mlađe generacije.
    I onda je Ronaldo visoko postavio letvicu.
    I voljeli ga mi ili ne- možemo slobodno reći klincu-pogledaj Ronalda, pogledaj koliko rada je uloženo da bi došao i ostao gdje je.
    -mršavljenje-poanta je što se ljudi često ne mogu odlučiti što žele-da li su to proporcije, ukupan izgled ili samo broj na vagi.

    avatar

    10.04.2018. (13:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...