Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • My net Soul

    To su te europske udruge civilnog društva, u koje se slijeva novac što od našeg poreza, što od naših telefonskih poziva, a koje su apsolutno izvan bilo kakve kontrole države! Ozakonjena pljačka naroda! A Istanbulskom konvencijom će se broj takvih PARAZITA drastično povećati. Umjesto da smo taj novac uplatili namjenski na neki državni račun, nekoj bolnici ili HZZO-u, koji bi namjenski financirali liječenje male Nore, a od razlike novca drugu bolesnu djecu, mi smo taj novac uplatili raznoraznim PROBISVJETIMA, pa se onda čudom čudimo kamo je nestao! Svašta!

    avatar

    24.03.2018. (09:45)    -   -   -   -  

  • Donabellina

    Ova tema oko male Nore poprimila je od starta prvo SIMPATIJE i SUĆUT svekolike javnosti koja je učestvovala u prikupljanju novca ( i ja sam, u nekoliko navrata ) da bi se i znalo, da nikakvo eksperimentiranje s liječenjem djeteta u Americi neće uspjeti uz oboje roditelja kojima je isto tako bilo sve plaćeno.......Jedino je u cijelom ovom slučaju opravdana NADA roditelja i ništa više.

    Kako sam o tome već pisala davno ( a da se ne ponavljam ) roditelja ( osim Norinih ) koje beskrajno vole svoju bolesnu djecu ima još : neki su užasno daleko od eksponiranja u medijima i isto tako daleko od facebooka preko kojega je Gianna Apostolska išla svojim apelom za pomoć. Da nije, ostala bi i dalje samo mama koja brine za zdravlje bolesnog djeteta, medjutim ( svaka "čast "Zuberu koji je i sebe eksponirao ovom temom), Ginna je od sbe napravila nesimpatičnu osobu "iskačući iz paštete" TV-a svakodnevno......

    I šta sad : Nore na žalost nema jer ni Bog ni medicina nisu mogli ništa jedno bez drugoga , a roditelji vode bitku za NOVAC koji NIJE više Norin nego i druge bolesne djece da bi oni "napravili kuću za roditelje blizu Rebra "...........Pitam se, što je važnije s tim novcima : napraviti kuću za boravak roditelja, namjestii je po nekim standradima, održavati ( kojim novcem )? ili.......ili velikodušno i svjesno ostaviti novac da se pomogne u liječenju drugih bolesnih od iste ili neke druge neizlječive bolesti..
    Kad bismo ovo zadnje negirali bili bi drastični : ne liječiti nikoga tko nema šanse, no usprkos tome eventualnom neuspjehu liječenja, etičko-medicinski jest da se pomaže bolesnom dokle god diše.....
    Sad, kad su izgubili na sudu dužnost je neke druge institucije (!) da ispita, koliki je to novac, tko je za njega odgovoran i u koje svrhe ide.

    avatar

    26.03.2018. (13:13)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    Sva lova u Hrvatskoj ide nama nepoznatim likovima koji stoje iza institucija koje ovako operu lovu, političara koji prodaju sve šta imamo od plaža do vode, uhljeba koji rade kako im narede za neku crkavicu. dakle njihovi administrativni crvi dobiju samo naknadu za izdaju. A tim ljudima koji uzimaju naš novac, zemlju i zdravlje očigledno ništa nije sveto. Tu ženu su očigledno beskrupulozno iskoristili unaprijed znajući da će uzet njihovu lovu. To mi pokazuje njeno prisustvo u medijima jer isti likovi upravljaju i medijima, i to po meni nikad nije slučajno, a niti su roditelji ikako mogli utjecat na to.
    Dakle, itekako je pametno pitanje kako je ta žena dospila u medije a neki drugi nisu, i kako je svaka poznata osoba pitala novac za Noru, ali odgovor poviše je pogrešan. Iskoristili su je namjenski, manipulirali sa ljudima bolesnog djeteta, otvorili neku udrugu i našli osobu koja će vodit udrugu i koja će iz nekog razloga lako ukrast.
    Svaka čast ovim roditeljima šta su izašli sa istinom u javnost.

    A mi koji osuđujemo ove roditelje, upitajmo se: Tko bi na njihovom mjestu postupao drugačije?

    avatar

    26.03.2018. (16:53)    -   -   -   -  

  • Sapunerija

    I nemojmo se zavaravat, da smo novac uplatili i bolnici i HZZou opet bi ga pojeo mrak. Nije rješenje ni prestat pomagat. Najbolje je pomagat direktno osobama za koje dobro procjenimo kome novac i zašto ide, a ne preko udruga.

    avatar

    26.03.2018. (16:54)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Vjerujem da su Norini roditelji vidjeli kako stvari stoje i zato trazili novac, ne vjerujem da su ga htjeli za sebe. Ta kuca je zaista potrebna jer, skupo je putovati djetetu u posjetu ma koliko to uzasno zvucalo - novci su bitni i u toj situaciji, vidjala sam to.
    I, da, zelimo znati kamo je utrosena svaka kuna koju smo dali za Noru, Enu, Slavoniju...itd! Ti podaci bi morali biti javno dostupni!

    avatar

    26.03.2018. (17:50)    -   -   -   -  

  • Taango

    Biti ču iskren u svoj toj priči ja ne vjerujem niti jednoj niti drugoj strani.Jer kad je novac u pitanju borba nikada ne prestaje bez obzira o kakvim se namjerama radi.Ne vjerujem baš nikome u toj priči ,mi želimo ovo, mi želimo ono, a na koncu riječ je ipak o novcu kojega obje strane žele vidjeti u svojoj blizini.LP

    avatar

    28.03.2018. (00:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...