Komentari

prokleta-od-daljina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • shadow-of-soul

    tama, svjetlost, bljesak, - nastajanje života

    avatar

    16.03.2018. (11:17)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Može li se išta dodati nakon Tete?! Oličan tekst, odličan komentar...Pozdrav, L+B+G

    avatar

    16.03.2018. (20:48)    -   -   -   -  

  • stara teta

    na žalost, osoba očito nije raspoložena čitati komentare, i to konstruktivne i obrazložene. kako vidim, skinuti su mi svi u kojima sam se taknula teksta i argumentirano replicirala na neke stavke. hja, taština kombinirana s neznanjem ne daje ploda. no neki uslijed taštine ne podnose drugo mišljenje. nimalo znanstveni pristup.

    avatar

    26.03.2018. (15:19)    -   -   -   -  

  • stara teta

    na koncfu konca, komentar je moje intelektualno vlasništvo, pa bi bilo pristojno, ako ništa drugo, da mi se vrati.

    avatar

    26.03.2018. (15:57)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    tek sam sad ovo vidjela: da se razumijemo: na ovom blogu jedino autor može brisati komentare, ja kao administratorica njegovog bloga NE BRIŠEM NIČIJE KOMENTARE!

    avatar

    30.03.2018. (11:44)    -   -   -   -  

  • stara teta

    na većini blogova samo autor može brisati komentare, osim u slučaju da administrator zna zaporku. nema tu nikakvog razumijevanja niti nerazumijevanja, nisi, draga soul , uopće ti optužena niti prozvana za nestanak mojeg komentara. ni spomena! ne bi to bilo nikako u redu, valjda svatko odgovara za svoje riječi i djela. sine ira et studio. evo, baš čitam najnoviju zlatanovu knjigu i pripremam osvrt. to sam bila učinila na njegovu posebnu zamolbu, a kasnije i oduševljenje učinjenim, s kozmologijom zlatnog prstena. izuzetno mu je bilo drago što sam se odazvala i nekoliko tjedana provela čitajući, proučavajući teskst i pišući komentare i osvrt. odmah mu se toliko svidjelo da me je zamolio da ga uvrsti u pogovor te svoje knjige, što je g. urednik i učinio. isto to je postavio i kao cijeli post ovdje. nakon nekog vremena moj trud, rad, uloženo vrijeme, misaoni napor i dobronamjerno djelo nestalo je kao da nikad nije bilo napisano.l bez ikakvog objašnjenja, odjeka, reakcije, iako niti sam tražila kakvu naknadu kao što mnogi rade, niti sam očekivala poseebnu zahvalnost, pa među piscima i djelatnicima u znanosti uobičajeno je biti kolegijalan i u korist struke, istine i ljudskosti zajedno raditi na nečem što je zanimljivo.
    dakle, ne osjećaj se prozvanom. na žalost, još dan-danas nisam dobila odgovore zbog čega se događaju takve stvari prema meni, no mislim da nije ni važno. ako je netko odlučan postaviti javno svoje pisanje, misli i razmatranja, uz mogućnost da mu se komentira javno, onda ja tu mogućnost s veseljem uzimam i pišem o onomu što mi je bilo zanimljivo. dakle, svatko je odgovoran za svoja djela, svoje misli i postupke. :) :) ho hard feelings, draga soul. :) :)

    avatar

    30.03.2018. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...