Komentari

narubupameti.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Dnevnik toka misli

    :)

    avatar

    21.02.2018. (13:54)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Poslušaj oca, prati trag novca i vidi gdje je kojem od medija uprava, ona glavna ne ova figurativna.
    A što se tiče kvalitete vijesti, to ti je sve pitanje odnosa prema modi, imaš one koji imaju sklonost prema nekim provjerenim stilovima, imaš one koji svake sezone prate neki modni trend, a imaš i one koji se oblače u Zari koja svaka dva tjedna ima novu kolekciju, tako da je pitanje kvalitete za nešto što ima rok trajanja dva tjedna i nije baš presudno :)

    avatar

    21.02.2018. (14:22)    -   -   -   -  

  • ina

    Neki dan sam ti preko mobitela pokušala ostaviti komentar, ali blog hr mi se nešto zblesirao, osvježio i obrisao sve što sam napisala. Ovo za medije i vijesti se slažem. Ja otvorim portale tu i tamo, ali uglavnom sve beskorisno. Mislim da sam ti u onom neobjavljenom komentaru napisala hvala za komentar kod mene i da sam i prije čitala tvoj blog, ali da nisam sigurna da li sam ikad komentirala jer nekad čovjek jednostavno ne zna što reći, neke su stvari pretužne, a opet dio su života.

    avatar

    21.02.2018. (15:28)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    U pravu si, zbog senzacionalizma u vijestima i na televiziji uopće slabo pratim politiku, jer nemam vremena istraživat "šta se iza brda valja" a ni živaca. Napisat ću jedan post o viđenju novinarstva, o značenju veznika "čak", "skoro" i "samo" koji imaju sugestivnu moć da recimo za neku cifru o čijoj veličini nemamo predodžbu, sugeriraju veličinu ili neznatnost; o neprovjerenim vijestima na naslovnici i demantijima uz osmrtnice...
    S vrimenom sam shvatila da sam odgovorna samo za svoja djela i stavove, koje iznosim kad i kako mi to savjest nalaže.

    avatar

    21.02.2018. (19:23)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Volim tvoje pisanje ..baca na struju svijesti;-) spontano je i nepromišljeno, baš tako volim!
    Smiješno je to sa ovom zimom..jesi zimus kojiput smočila noge? I mislila sam:-)) Mora bit pošteno hladno..da ubije viruse, da se zemlja pripremi za sjetvu..zemlja draga...za proljeće.
    Što se vijesti tiče, sve bitno čujem na stojedinici. Stalno su sa mnom, od jutra. Red glazbe, red stvarnosti. Životna napolitanka. A u proredima, sve ono što sam si kadra sama stvoriti...ili nisam.

    avatar

    21.02.2018. (19:24)    -   -   -   -  

  • Pahuljetina

    Ja bi rekla da je prije lakše bilo imati "kvalitetan" sadržaj jer nije bilo konkurencije. Ako si jedino što se nudi, kako može netko znati da postoji i bolje. Sada se svatko trudi ponuditi više, eto dnevnik danas više ne traje pol sata, i često je kvantiteta iznad kvalitete. Meni je ok. Svaka televizija imam kiksove, mislim da se čak može naći ponešto za svakoga. :)
    Al znaš ono u nedostatku novijih događaja, slušat ćemo jedno te istu političku trakavicu tjedan dana ili što se događa s vremenom i slično.
    (nego što se tiče napisanog na mom blogu, nekako mi se posrećilo i otvorio se termin već idući tjedan :) )

    avatar

    21.02.2018. (20:08)    -   -   -   -  

  • dugoprugash

    Vijesti koje na početku opisuješ poznate su još i kao infotainment. Ćuskija je odlična riječ. :) To zapravo nije pajser, nego puno duži i teži komad željeza. Služi za načiniti i proširiti rupu u mekanoj zemlji u koju onda obično ide neki drveni kolac, koji se gornjim proširenim djelom ćuskije nabija. Usporedba neke osobe sa ćuskijom obično je u kontekstu u kojem se naglašava lijenost, jer je ćuskija težak predmet i uvijek ostane na onom mjestu na kojem se ostavi. Postoji pjesma od Dine Merlina, Nek' padaju ćuskije. Takav apokaliptičan prizor teško je i zamisliti. :)

    avatar

    23.02.2018. (07:41)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Već odavno dođoh do spoznaja koje si iznijela u ovom postu. 'Žutilo' je zavladalo svim masmedijima i više ne postoji ni jedan jedini izvor relevantnih i ozbiljnih vijesti. A s druge strane izgleda kao da nam je sve na dlanu.
    No nisam siguran da su tome krivi samo tvorci vijesti. Internet je od ljudi napravio konzumente vijesti kod kojih ne treba naprezati sivu masu. Za većinu čitatelja današnjih masmedija misliti je najteža radnja.

    avatar

    23.02.2018. (11:35)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @FreshCaYg - zar Zara ima svaka dva tjedna novu kolekciju? :) svašta ti znaš...

    avatar

    23.02.2018. (14:09)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @ina - hvala i tebi :)

    avatar

    23.02.2018. (14:11)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    @Sjećanje i osvrti - "Djeluj samo po onoj maksimi, za koju možeš u isto vrijeme htjeti da postane opći zakon." (Kritika praktičnog uma) - Kant. Čini mi se da se i on slaže s tobom. :)

    @SarahB - hvala na komplimentu! :) (a o nogama, dobro si mislila ... ;) )

    @Pahuljetina - u pravu si :) ( I drago mi je za termin!)

    @dugoprugash - a na to je stari mislio! ;) kvrapcu, a ja se sva napuhala od samodopadnosti. ;) koliko se sjećam, a sjećam se jer sam mu asistirala, nije ju koristio u tu svrhu, već za podizanje teških predmeta, kad ti treba pol centimetra za ugurati klin. :)

    @semper contra - kad se sustav formira kao lijevak, nije niti čudno da nas sila teža vuče prema dnu, i da, slažem se, potrebno je uložiti dodatni trud kako bi se izašlo iz komfora ne korištenja sivih stanica.

    avatar

    23.02.2018. (14:30)    -   -   -   -  

  • golden age

    što se tiče domaćih kreatora javnog mnijenja možda su najpouzdaniji oni poslovni-bussines ili IT portali, donekle naravno

    avatar

    05.03.2018. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...