Komentari

zaustavnatraka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Mariano Aureliano

  #

  avatar

  09.02.2018. (15:37)    -   -   -   -  

 • Lilianke

  A simbol je povisilica, koju si vjerojatno nasumice ali sasvim ispravno izabrao.
  Kromatski pomak prema gore, naviše, u višu razinu postojanja.

  avatar

  09.02.2018. (16:05)    -   -   -   -  

 • Anna-Bonni


  Čovjekova gruba zemaljska priroda, koju smo navikli smatrati različitim modalitetima sebičnosti, ostaje nasukana na obalu same sebe.


  i, što je najgore.............otsukavanja nema, ili ako ga i ima u neznatnim tragovima toliko je zanemarivo do neprepoznatljivost

  avatar

  09.02.2018. (16:21)    -   -   -   -  

 • jelen

  Ovo je istina. Već sad je vidljivo recimo kako zlo zlikovcima brže dolazi na naplatu nego u nekim ranijim povijesnim razdobljima. Imaju puno manje vremena za "uživanje" u plodovima svoje zlobe prije nego ih njihova karma odnese. Stvari se ubrzavaju odnosno kak ti to veliš propeler usporava ;-))
  Oni koji preziru duhovnost ili ju tobože zagovaraju kao dio svojih farsičnih svjetovnih agendi budu uskoro po grbavom vozili, pojest će ih vlastite frustracije i ne budu na svijetu više mogli naći dovoljno niti endorfina niti serotonina s kojima bi si popravili štimung...
  hihi ;-))

  avatar

  09.02.2018. (17:33)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  @Lilianke - Viša razina postojanja skrozira se ili prozire kroz tutankamonovski tip tvari, a to je tvar koja negdje stoji hiljadama godina u nedirnutom stanju, a onda dođe neki antropolog i otvori kriptu. Dotakneš li takvu tvar, ona se raspadne u prah, iako je još do maloprije imala formu. Sam svršetak Kali Yuge ima takvo krajnje spuštanje u tutankamonovsku sebičnost: njezina ultrapozicija, za one koji će to moći preživjeti, značit će trenutno raspadanje te sebičnosti u prah, a ono što će ostati IZA, bit će po prvi put prirodna i stvarna, spontana nesebičnost onkraj samozrcaljenja.

  avatar

  10.02.2018. (15:24)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  @Anaboni - To da odsukavanja nema nije ono najgore, već ono najbolje, jer će se samo tako ovaj Pakao u kojemu živimo konačno uspjeti dovesti do svoje krajnje konzekvence ili samouništenja, kao preduvjeta za dolazak Doba Istine. Sada smo konačno u povijesti došli do te točke, u kojoj odsukavanje više nije moguće, u kojoj ta opcija više ne postoji.

  avatar

  10.02.2018. (15:29)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  @jelenko medenko - Do sada je svjetovna sreća (endorfin i serotonin koje spominješ) bila moguća zbog toga što je energija Kali Yuge dobrim dijelom i dalje prebivala na astralnim razinama, na razinama svjetovne sreće (i s njom povezane psihološke patnje). Sada je, međutim, nastupio period završnog ili finalnog spuštanja energija s astrala i etera na ovu grubu razinu (što je metaforički prikazano kao etapa usporavanja propelera Kali Yuge nakon njegova isključenja u kojoj se elise konačno počinju vidjeti kao elise, a ne više kao mutni krug vrtnje). To znači da sebičnost i s njom povezan svijet prevara i manipulacija više ne mogu crpiti svoj magnetizam s psiholoških/astralnih ravni. A s kojih ravni onda mogu, ako više ne mogu s astralnih? U tome i jest poanta: ne mogu više ni s jedne. Čovjekov astralni svijet, s kojim je povezan preko svojega astralnoga tijela, ubrzano nestaje. To je davno predvidjela H. P. Blavatska pa u svojim spisima uglavnom uopće nije ni spominjala astralnu sferu ili čandra loku, tj. kada je govorila o astralnoj sferi, mislila je na eteričko tijelo i finotvarnu razinu, a ne na čandra loku. U Novom Dobu čandra loka neće igrati ulogu. Dolazak takvog Novog Doba, u kojemu astralna sfera ili čandra loka ne igra ulogu, znači smrt za sve one koji ne mogu podnijeti odsustvo astralnog ili psihološkog magnetizma (tj. sebičnosti) u svojoj svijesti: za njih najednom prestaje, pline sav astralni svijet motivacija i kretanja psihe u nekom smjeru. To je nepodnošljiva pozicija i zato će mnogi, mnogi morati uskoro napustiti ovaj svijet. Kako živjeti potpuno bez sebičnosti, makar one fine, rafinirane, kultivirane, koja tobože nikome ne nanosi zlo, koja ide u kazalište i u crkvu i djeluje karitativno prema svojemu okruženju? Kako živjeti čak i bez one tobože plemenite građanske sebičnosti koja reciklira smeće i skrbi o svojemu građanskome društvu? Nikako. Ljudi će sa svojom sebičnosti, ma kako kultiviranom, naprosto izumrijeti. Ostat će samo oni koji imaju potencijal za nesebičnost, koji imaju unutarnju snagu duha da izdrže ovaj udar krajnjeg uzemljenja Kali Yuge. U Bibliji se kaže: kada dođe onaj dan, brat će do brata na polju kopati: jedan će biti uzet, a drugi ostavljen. Tko od nas može znati, hoće li biti među uzetima (spašenima) ili među ostavljenima? Bogme nitko za sebe ne može to reći, a niti za druge. Bog gleda u srca i Bog zna, metaforički rečeno. :)

  avatar

  10.02.2018. (15:47)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se