Komentari

trenddop.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Kreativke

    Slažemo se da je Ankica Lepaj odličan primjer zviždača! Smatrate li da bi trebalo biti više zviždača u Hrvatskoj?

    Kreativke

    avatar

    23.01.2018. (01:38)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    na žalost, pošteni svijet je u manjini

    avatar

    23.01.2018. (10:09)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Istinski se divim tim ljudima. Često osjetim i sama potrebu reagirati za pravdu, ali priznajem, nemam hrabrosti stavljati svoj život i život svoje obitelji na kocku. To su zaista ljudi vrijedni divljena jer se ne zalažu samo za sebe, a ispadnu žrtvena janjad. Da nema takvih ljudi, ne bi bilo revolucija, ne bi bilo borbe protiv sebičnog sustava, korupcije...
    Koliko moraš biti hrabar da ideš protiv toga! Svaka čast ljudima.

    avatar

    23.01.2018. (10:49)    -   -   -   -  

  • Kojotica

    Zviždači su u velikoj većini slični napuštenoj ljubavnici željnoj osvete. Godinama su blizu velikih igrača, neki od njih i debelo s rukama u pekmezu i u pravilu osjete veliki poriv za pravdom i istinom tek kad oni (više) i sami ne mogu do svog dijela kolača. Neki su i jednostavno naivci poput Ankice Lepej; to što je ona objavila nikome nije bio nikakav šok. Zapravo, mene je šokiralo da je Tudjmanica maznula samo 240000 maraka dok su njeni sinovi i unuci imali cijele banke.

    avatar

    23.01.2018. (12:01)    -   -   -   -  

  • HopNaDop

    Iako su se whistleblowersi prvi put pojavili u većim i uspješnijim kompanijama, drago nam je da ste odlučili pisati o hrvatskim aferama i zviždačima. Međutim, neovisno o tome s kojeg su kraja svijeta, većini njih sudbina je zajednička - otkazi i narušavanje karijere. Što mislite - hoće li se i kada to promijeniti?

    avatar

    23.01.2018. (14:18)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ja se divim gospođi Ankici Lepej. Stavila je život na kocku radi općeg dobra i mirne savjesti i u medijima prijavila Ankicu Tuđman koja je zgrtala lovu na humanitarnoj akciji "Za djecu Hrvatske". A mi smo joj kao država tako vratili da pokažemo kako se ne isplati zviždati protiv moćnika. Te godine jeArmada pijevala: "vrati pare Ankice, za djecu Hrvatske".

    avatar

    23.01.2018. (17:29)    -   -   -   -  

  • Pahuljetina

    Žrtve. Na kraju te nitko neće zaposliti jer si po svuda poznat po "drukanju". Možeš biti predsjednik udruga ili privatni poduzetnik, ako će još itko s tobom poslovati. Tko ne zna pravu osobu, jedino mu preostaje biti zviždač ili ko budala podnositi anonimne prijave.

    avatar

    23.01.2018. (19:32)    -   -   -   -  

  • samo za vranju

    Definitivno heroji.

    avatar

    24.01.2018. (17:52)    -   -   -   -  

  • Lex Agrokor

    Onima koji ne znaju tko su zapravo zviždači, na jako konkretan i jednostavan način ste to objasnili. Možemo priznati kad se u RH kaže riječ ''zviždači'' pomisli se na Damira Mihanovića i njegov doprinos.
    Zviždači su ti kojima se trebamo diviti na trudu, uspjehu i hrabrosti, istinske ''face''.

    Lex Agrokor

    avatar

    25.01.2018. (08:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...