Komentari

huc.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • stara teta

    priča tu forenzički baš nije jasna. sredstvo za raspršivanje iluzija.
    što to zapravo znači? je li j. bio izložen tom sredstvu pa mu se u trenutku vožnje po žitnjaku stvorila iluzija da više nema ljubavi prema ženi i vice versa? ili mu se u tom trenutku RASPRŠILA iluzija da je u njegovoj vezi sve ok i na vidjelo izašla kobna istina?
    raspršivač je samo tehničko sredstvo za čin raspršivanja. no, to raspršivanje se može shvatiti dvojako: raspršujemo npr. vodu kad fajhtamo veš, raspršujemo i otopljeni lsd ili kakav spajs po markici ili kocki šećera, rapršujemo otrovni plin u tunelu podzemne željeznice (ne hvala, u zegeju mi je dost podzemnih voda!).
    a može i drugačije: ono što je bila iluzija raspršujemo raspršivačem iluzija u sitne, molekularne dijelove, tako sitne da odlepršaju na najmanjoj struji povjetarca, pa tako homeopatski razrjeđujemo zlokobni otrov do beskonačno male i neučinkovite koncentracije. homeopatija je već odavno raskrinkana kao placebo, štogod se o tome mislilo. pa bi se tako ona zadnja epizoda sa sladostrasnim konotacijama prema prethodno videćoj hladetinastoj žlundri mogla opisati kao konačno progledavanje i priznanje svoje dragice kao neodoljive, jedinstvene i obožavane.

    daklem, što se tu zapravo raspršuje: otrov koji stvara iluziju raspršivanjem istog po ljudskim površinama ili sredstvo za raspršivanje iluzija u cilju da ih se toliko razrijedi da postanu bezopasne i bezazlene?

    avatar

    22.01.2018. (10:33)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    upravo tako teta, ne zna se

    avatar

    22.01.2018. (10:58)    -   -   -   -  

  • stara teta

    bemti te pjesnike i romanopisce, taman se ufuraš u priču onda se priča dijeli u više i još više tematskih linija, ko ono kad staneš na skije pa te svaka noga vuče na drugu stranu svijeta. na kraju si sretan kad završiš na riti sa savinutim koljenima u pozi onih limbo-štango-salunskih plesačica. bah.

    avatar

    22.01.2018. (12:19)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Teta:-)) odlična priča

    avatar

    23.01.2018. (18:23)    -   -   -   -  

  • antun

    Konačno, opet, nekaj dobro za čitat! Kaj si bil na neplaćenom?
    Je, imaš prav, radi se o švicarskoj farmaceutskoj tvrtki Sandoz koja je nedavno kupila bavarski Hexal, a onda su oni kupili slovenski Lek...
    Volim tvoje priče s povijesnim činjenicama.

    avatar

    28.01.2018. (14:14)    -   -   -   -  

  • Meister Huc

    antune, vječno na neplaćenom, ali ne i na godišnjem!

    avatar

    30.01.2018. (10:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...