Jesi, i dobro si skuhao. Kopar volim osjetiti u hrani i često ga koristim. Valjda zato što ga u mojoj domovini često koristimo. Jednom ću napisati recept za bijelu juhu s koprom. Ja bih sigurno umjesto bundeve koristila cvjetaču. Nekako je više volim.
07.12.2017. (21:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dal trebam još nešto dodati...ne trebam...odlično je i sve imam doma osim kopra...moram se pohvaliti, da sam našla i kupila olje u spreju...super je...sada je samo na meni, da to i napravim:)))
07.12.2017. (22:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pokušah ispeči prije nego što ostavim komentar... nasmijao si me krajem teksta... zaokružuje tvoju svestranost... ipak, kulinarstvo je tvoje umijeće... :)
08.12.2017. (07:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Donabellina
Bokibogme, napravio si sjano.....i ja, koja sam jučer bila protiv bundevine juhe ovako diskretan umak s vrhnjem bih rado uz tjesteninu....
07.12.2017. (19:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Do detalja razrađen recept, izgleda ukusno, pozdrav!
07.12.2017. (20:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Uživao sam čitajući, a posebno zamišljen nad sjajnim pitanjem: gdje završava gusta juha, a počinje rjeđi umak, ili je to isto?
Mislim da odgovor leži u svakom obroku ponaosob :))
Pozdrav!
07.12.2017. (20:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
kreativno i fino
07.12.2017. (20:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Regina
Pa rado bih zamjenila tu bundevu, sve zamjene koje si naveo su mi mnogo draže.
Ne znam jel poželjno hvaliti crni tanjur ponovo :)
07.12.2017. (20:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sewen
I opet ogladnih...
07.12.2017. (20:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Diadema
Jesi, i dobro si skuhao. Kopar volim osjetiti u hrani i često ga koristim. Valjda zato što ga u mojoj domovini često koristimo. Jednom ću napisati recept za bijelu juhu s koprom. Ja bih sigurno umjesto bundeve koristila cvjetaču. Nekako je više volim.
07.12.2017. (21:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Moze sve,samo izbacujem umak od bundeve
07.12.2017. (21:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
modrinaneba
Dal trebam još nešto dodati...ne trebam...odlično je i sve imam doma osim kopra...moram se pohvaliti, da sam našla i kupila olje u spreju...super je...sada je samo na meni, da to i napravim:)))
07.12.2017. (22:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Sasvim solidan količina za toliko kalorija. Moja verzija bi vjerojatno bila s brokulom i lukom... s bundevom se baš ne slažem previše :)
07.12.2017. (23:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Odlično! Volim tjestenicu, obožavam piletinu - sve skupa čista petica! Pusa, vole Te L+B+G
08.12.2017. (00:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dinaja
pokušah ispeči prije nego što ostavim komentar...
nasmijao si me krajem teksta... zaokružuje
tvoju svestranost... ipak, kulinarstvo je
tvoje umijeće... :)
08.12.2017. (07:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
prvo jelo izgleda super, a pas mi isto obožava piletinu, e sad kako s manje začina, smislit ćemo nešto ;)
08.12.2017. (16:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...