Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • stara teta

    vrlo iscrpni, gotovo okrutno racionalno secirajući portret gnjusnog egomanijačkog gada. kontrolfrika do krajnje izdržljive granice manipulacije, bešćutnosti i totalnog nedostatka dubinskog razumijevanja situacije. hoću reći, uvjeren je da razumije, a na to nas prijetvorno navode misliti i tvoji nizovi opisa standardnih malograđanskih situacija.
    naoko prisna, povjerljiva ich-forma, lukavo predočeno kao obično razmišljanje običnog ozbiljnog savjesnog čovjeka. birokratski ujednačen ritam govora, bez suvišnih retoričkih akcenata. samo suhoparno izlaganje, pravnički algoritam predočavanja dokaza. da bi se na kraju završilo kratkim usklikom, završnicom koja se već izborom riječi mogla predvidjeti, na koju smo pripremani, koja je razumljiva sama po sebi.

    vrlo mudro ispričana pričica o posvemašnjoj psihopatologiji. s krasnom distancom. potpuno u stilu glavnog lika.

    avatar

    21.11.2017. (11:31)    -   -   -   -  

  • stara teta

    znaš kaj mi je čudno, da na ovakav tekst još nitko nije reagirao. ili možda ti vjeruju više kao fotografu, a ne kao tekstopiscu.
    hm, doduše, desi mi se da sam oduševljena tekstom, no nemam inspiraciju za doživljaj. pa onda bolje da ne napišem ništa, nego ono registrativno: super. krasno. lijepo. bla- bla- truć.

    avatar

    22.11.2017. (11:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...