Komentari

junac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • fantasy_

    Srećno s prodajom! Evo, ja ti želim još mnogo knjiga kao i da sve budu uspešne. Kad je reč o samopozudanju slažem sa s tobom međutim mišljenja sam da treba umeti proceniti kad je vreme i neskormnost. A podsmeh na blogu neka te ne sputava u ciljevima... bilo ga je oduvek iz već nekih razloga.

    avatar

    11.12.2017. (11:33)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    hehe, zanimljivo o blogerima, pisanju, cijenama, samopouzdanju.
    Bome i sama imam ambicije ukoričiti neke svoje radove. Svjesna sam itekako svojih mana, ali sam isto tako svjesna da su vjera i emocija ono što sve pokreće. Vjera u smislu samopouzdanja i emocija kao početna i finalna riječ. Što je uspjeh i dobra knjiga ,uostalom? Što je dosadno, što zanimljivo? Obično će to prosuđivati ljudi koji sjede i ne mrdaju jer da mrdaju znali bi kako nastaje knjiga, kako nastaje post, kako nastaje pjesma, proza...Kako svi prosuđujemo u odnosu na sebe, tako tuđe pisanje i stvaralaštvo prosuđujemo iz toga kako sami stvaramo.
    Želim ti sreću i veselim se svakoj knjizi, za mene su to kreacije srca i vrijedi ih materijalizirati, od posta ovdje do knjige vani.
    A to što će netko pljuvati...da o tome čovjek misli, ne bi ništa u životu postigao. Osobno mislim da su sva postignuća dokazivanje samom sebi-koliko imam hrabrosti, vjere, samopouzdanja...to isto što prenosim sinovima....da žive za sebe i ostvaruju svoje snove...jer im ih nitko drugi neće ostvariti. Zato, samo naprijed! :) Svašta će nesvjestan čovjek naći kao izgovor zbog nedostatka hrabrosti, a to se vidi i po kritiziranju drugih...Ajte vi, pomislim uvijek. Aj ti! Sretno! I ja ću.....:) sorry, komentar se odužio...južina....:)

    avatar

    11.12.2017. (11:47)    -   -   -   -  

  • Lisbeth

    sklona sam složiti se s tobom, sjećam se nekih blogera koji su onako s visoka gledali na sve ostale, jer su oni pisci imaju tiskanu knjigu-kao da je to ono što te čini piscem, a teroetski, nisu se makli od bloga. Kad razmišljam o svojem pisanju i eventualnoj objavi, nikad nisam dovoljno zadovoljna. Ne pitam se da li bi netko nešto pročitao, knjiga je ili prekrasno napisana ili ima priču zbog koje praštaš sve ostalo, nijedna druga varijacija ne može preživjeti. Iako, jedan Amaniti je bio odbijan, koliko ono, desetak puta? I ne samo on, pregršt je pisaca koji su to prošli i tu je onaj prelomni dio- bili su uvjereni u to djelo, za razliku od svih prije, vjerovali. Danas, možeš sam izdati knjigu, ima pregršt izdavača koji to odrade priično jeftino i zbog toga smo preplavljeni svima onima koji misle da znaju pisati. Iz tog mora, nešto će preživjeti, uzdići se. Uvijek je tako, i ostat će, trajati. S vremenom će polako i prestati ta manija da svi znaju pisati, ja iskreno vjerujem, i ostat će opet oni koji su u svoje dijelo uložili silan trud i učenje i vjeruju u njega, zbog toga kako je napisano, a ne zato što su negdje, na nekom portalu ušli u neku kupljenu popularnost. Tebi od srca želim uspjeh, cijenim veliki rad uložen to. (da, znam čitala sam postove od prije)

    avatar

    12.12.2017. (13:47)    -   -   -   -  

  • Riba Luca

    Upravo ovaj blog ti može pomoći da stekneš vjeru u samog sebe...ili recimo neki drugi, anonimni, ako si "blogokavić".

    avatar

    13.12.2017. (18:10)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Ako si prodao jednu knjigu, dobar si.
    Ako si prodao pet, to je već za pohvalu.
    Sve preko toga, ubrajam te u pisce:))
    Šalim se, naravno, iskrene su čestitke, jer treba napisati tako da bude zanimljivo čitaocu, a ako je zanimljivo kupiti će.
    Nema drugog merila.
    Badava dobre kritike ako niko ne čita.

    avatar

    16.01.2018. (15:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...