Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Prozor u svijet

    Gle, ovako,meni je jedino palo na pamet usporedba sa hrvatskom stvarnošću!Znači,sve što kreneš u lijepoj našoj da ti bude bolje,tresne te po glavi baš kao bumerang...Jesam li u pravu?
    Iliti objašnjenje - ako misliš bilo šta krenuti raditi u našoj državi ona će ti to skupo naplatiti pa i to je vrlo slično bumerangu,obzirom da koliko ga ti bacao on će ti se uvijek vraćati....Ili??????

    avatar

    04.11.2017. (15:23)    -   -   -   -  

  • Nasmijana sova

    Mislim da si trebao pitati u toj trgovini zašto i otkuda bumerang. Možda prodavači ne bi znali odgovor, ali možda bi ti dali broj telefona šefa koji bi trebao nešto više znati o tome;-).
    U svijetu kojekavih komercijalnih gluposti mene ne čudi bumerang s natpisom "Croatia" kao suvenir, jedino što bi me zanimalo je kako ide prodaja tih bumeranga.

    avatar

    06.11.2017. (09:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mislim da je tvoj razmišljanje o hrvatskoj kifli kao bumerangu koji nas je, kad ga je netko bacio, lupio u glavu bio motiv (ako ne svjestan, onda podsvjestan) onog koji je to nabavio, dodao CROATIA i lansirao na tržište.

    avatar

    06.11.2017. (11:52)    -   -   -   -  

  • bellarte

    Zanimljivo..imao sam tu ideju da napravim takav "domaci"suvenir...oa osnivat cak i klub s nazivim Boomerang club Croatia..no odustah..a eto netko nije...

    avatar

    06.11.2017. (14:20)    -   -   -   -  

  • Tikvica

    Jako ruzna kopija australskih bumeranga. Nekako se odmah vidi da to nije niti dizajn niti izrada onoga sto aboridgini rade. Puno je tu ruznih elemenata, kod pravih bumernga svaka crta ima sibmoliku, ili bolje reci tocka, ovdje je previse usiljenih crta (vidi se da nema lakoce predstavljanaja motiva, a o bojama da se ne govori.. Strasan kitch. Stvarno je grozno. Bellarte, drago mi je sto si odustao od ideje, nemoj praviti ovakav kitch, drzi se motiva koji pripadaju nasem podneblju. Nije da sam strucnjak o bumeranzima ali ovo je nesto najgore sto sam vidjela...

    avatar

    06.11.2017. (20:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...