Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • AnaBoni

    nešto si uspjela
    nešto ćeš uspjeti ( s mjehurom )
    nešto ti ( kao ni meni ) neće proć' normalno zbog ganglija koje ne prihvaćaju.....eto tako, na to mislim

    avatar

    01.11.2017. (10:19)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Pa lijepo da si se javila, čisto da nas nekoliko ne brine bez razloga. :)
    Puno zanimljivih dijelova rečenica, ali najviše mi se svidjelo ovo o lujzi.... umrla je mirno, u snu, kako je i živjela. :))

    avatar

    01.11.2017. (11:07)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    Zanima me, postoji li u tvom životu išta lijepog...budući tvoji postovi uglavnom odišu nihilizmom...Btw. neovisno što su takvi, volim ih pročitat..samo se, eto zapitam..Malo svjetla? Nečega?

    avatar

    01.11.2017. (11:08)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    @dnevik, ja ću ti prvi odgovoriti, iako nije moje da odgovaram. :) Pa kako to misliš ima li što lijepo? Meni je ovdje sve lijepo, od akta do tekstova. :)

    avatar

    01.11.2017. (11:39)    -   -   -   -  

  • dnevnikJR

    @ izvorni- naravno da je kod Aniram lijepo, jer u protivnom ne bih bila kod nje u gostima...ali, to je ljepota koju ja vidim u njoj..ali moje pitanje nije išlo u tom smjeru..Mene zanima zamjećuje li ona istu...u sebi i oko sebe:-)

    avatar

    01.11.2017. (12:10)    -   -   -   -  

  • NF

    u berlinu sam u obližnjoj ljekarni upoznao izuzetno zanimljivu apotekarku, za drugaričine bolove mi preporučila ibuhexal, drugarica konačno s nečim zadovoljna, kupili par kutija prije povratka, ja zadovoljan jer sam se s onom napričao. e sad već zaboravio zašto mi došlo tim se pohvaliti. smješkam se čitajući komentare, e koliko ljepote kod tebe ;)

    avatar

    01.11.2017. (12:31)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Po dužini teksta vidjeti je da ti je tipkovnica nedostajala. Po sadržaju, vidjeti je da ti je vrijeme za generalku. A ako nastaviš s čajevima, toliko će ti koža svjetliti da ti neće trebati žarulja.

    avatar

    01.11.2017. (12:41)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    da se ovi optimisti ne ubijaju tako često, i ja bi to bio, bio bi i cinik, ali kad promislim da se oni ni ubit nemaju muda, ni to mi se ne da, idem sad dalje vidit što se još nudi :))

    avatar

    01.11.2017. (19:29)    -   -   -   -  

  • O-da životu!

    Super mi je post i životni cinizam, krajnosti...od plača do smijeha, to i je život! Veseli me i što spominješ energiju, Luizu...uopće nije bitna sprdnja koju mozak i (ne)znanje izbacuju, bitan je duh, koji živi u neznanju, u vjeri jer baš je tu formula lakšeg, lagodnijeg života. Svi smo mi prošli ovakva s.anja (nećeš vjerovati, čak i jedna persona poput mene!), ali kada sam počela vjerovati ,a manje znati, samo pozitivniji pogled na život uljepšao je život. To je to...energija, Luiza....:):)
    Vidim ja, morat ću organizirati blogersku gong kupku da malo potaknemo te uspavane energije...evo već vidim Frešića kako vam šalje pozivnice. :)
    Imamo običaj osuđivati ono što ne poznajemo, samo zato jer se mozak i "znanje" boje novog znanja, a nije li glupo uopće ne pokucati na vrata i ne provjeriti da li se iza njih krije nešto bolje za nas? To je strah.
    ...Uhhhh, idem psa kastrirati, raspisah se. Mislite na nas...
    Javi se se češće Aniram...

    avatar

    02.11.2017. (08:53)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Nadmašila si i moju malenkost u cinizmu. Post pršti od njega.
    Pišeš: uglavnom sve po starom.
    U takvim slučajevima ja kažem: Na Zapadu ništa novo, na Istoku sve po starom.

    avatar

    02.11.2017. (12:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...