Komentari

zupnik.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Mirče

  Poponja

  Ustaše i jesu bili krvoloci

  avatar

  01.11.2017. (09:08)    -   -   -   -  

 • Mirče

  Poponja

  Gdje će ti duša?Koliko vas svečenika vjeruje u BOGA?Vjeruješ li ti pope u BOGA.

  avatar

  01.11.2017. (09:09)    -   -   -   -  

 • franjo

  Mirče,
  tvoji srbočetnici, Titovi krvoloci partizani, komunisti i antifašisti pobili su - uglavnom nakon rata - enormno više ljudi, žena i djece nego ustaše u ratu.

  Očistite najprije Jasenovac od svojih bezočnih laži pa onda kritizirajte hrvatske domoljube ustaše.

  avatar

  01.11.2017. (13:12)    -   -   -   -  

 • franjo

  Ustaše su imale "rasne zakone" a partizani i komunisti krvoloka Tita imali su tisuće jama u koje su pobacali nekoliko stotina tisuća razoružane hrvatske vojske, žena, djece i staraca.

  Iako sve dosadašnje hrvatske vlasti na ciničan način sprečavaju iskapanja, identifikaciju žrtava i suđenje - pa makar i posmrtno, Titovih dželata, ipak istina malo po malo dolazi na svijetlo dana. Kada se to u potpunosti dogodi, onda će se konačno vidjeti da su zapravo Tito, partizani, antifašisti...a ne ustaše, bili na krivoj strani.

  avatar

  01.11.2017. (20:46)    -   -   -   -  

 • franjo

  Neki komentari nemaju veze sa predloženom temom pa sam ih izbrisao.

  avatar

  01.11.2017. (20:50)    -   -   -   -  

 • građanin

  Sama činjenica da se okupljanje gurpe partizana u Brzovici kod Siska dogodilo 22. lipnja 1941, dakle točno na datum njemačkog napada na SSSR, jasno govori o glavnim motivima koji su tu skupinu potaknuli na razmišljanje o ustanku. Bili su zabrinuti za opstanak prve zemlje socijalizma i moskovske centrale svog međunarodnog komunističkog pokreta, bez čijeg mišljenja i direktive nisu ništa poduzimali. Zato su do spomenutog datuma bili mirni i ništa nisu poduzimali, držeći se suradničkog, sovjetsko-njemačkog sporazuma iz kolovoza 1939. Tim, našim navodnim antifašistima, u rujnu iste godine nije nimalo smetalo što su Sovjeti i Nijemci otvreno surađivali u okupaciji i komadanju Poljske te započinjanju 2. svjetskog rata. Činjenica!
  Da, događaji iz 1945. doista se mogu nazvati svojevrsnim državnim udarom jedne ideološke manjine. Treba znati, da je unutar partizanske vojske na kraju rata bilo samo oko 10 posto komunista. Ostali su bili skloniji radičevštini i vjerovanju kako će Hrvatska nakon rata nastaviti s višestranačkom demokracijom. Doista, komunisti nisu imali nikakav većinski legitimitet tada uspostaviti svoj jednopartijski sustav. Međutim, još u razdoblju kada su partizanski šefovi boravili u Drvaru, Staljin im je poslao svoje instruktore. Oni su ih obučili kako sastaviti obavještajni (OZNA) i represivni (KNOJ) aparat, pomno u njega birajući isključivo članove SKOJ-a (komunistička omladina) te Komunističke partije. Dakle, komunistička manjina ovom se narodu nametnula silom i represijom.
  Kada govorimo o Agrokoru, btio bih samo prisjetiti da je on pretvoren i ustrojen kao dioničko društvo još 1989. godine. Naime, prvi Zakon o pretvorbi dotad društvenih u privatna poduzeća, (što je bio uvjet SAD-a za odobrenje kredita bivšoj Jugi) osmislila je jugoslavenska vlada Ante Markovića. Navođenjem tog podatka, ne negiram da je pretvorbenih muljaža bilo nakon stvaranja Hrvatske. Međutim, ono što treba itekako uzeti u obzir, jest činjenica da su stvaranje samostalne Hrvatske, razni Agrokori i Todorići dočekali s fenomenalnim startnim pozicijama i količinom novca za nastavak širenja posla.

  avatar

  01.11.2017. (23:55)    -   -   -   -  

 • euro

  ne se sekirati. i kune će u ropotornicu povijesti kao i ratni pokliči skupa sa patrizanima i ustašama. naš svagdašnji euro stiže!!

  avatar

  02.11.2017. (14:35)    -   -   -   -  

 • franjo

  euro,
  kuna je odigrala svoju povijesnu ulogu: do ludila je naljutila srbočetničku bandu, jugonostalgičare, hrvatske komuniste i antifašiste pa sada mirne duše može poći u zasluženu mirovinu.

  Ti i tebi slični radujte se uvođenju eura samo dok se to ne ostvari, jer kada se ostvari cijene će se dvostruko povećati. Ovo što drug Plenković, Dalićka, B. Vulić i njima slični trabunjaju, to su čiste gluposti. Budući su ove godine gljive posvuda izvanredno urodile pa je za predpostaviti da su se svi oni, koji tvrde da do poskupljenja neće doći, da će se čak i dugovi Hrvatske smanjiti, itd., očito su se najeli ludih gljiva.

  Samo po sebi je jasno da se dokidanju kune raduju srbočetnici, jugonostalgičari, komunisti, antifašisti i njima slični.

  avatar

  02.11.2017. (19:20)    -   -   -   -  

 • FRATAR DRAGANOVIĆ

  GLAVNI KRIVAC ZA DANAŠNJE STANJE JE OPET CRKVA IZ HERCEGOVINE , PROIZVOĐAČ ZLA I NESKLADA SUŽIVLJENJA GRAĐANA HRVATSKE NACIONALNOSTI SA OSTALIM NACIJAMA U B OSNI I HERCEGOVINI.

  NARAVNO ,NE PODCJENJUJEM ,DANAS SVE NACI-ŠOVINIZME U B I H KOJI SU SE RODILI U VRTLOGU RATA KOJEG SU PLANIRALI I IZVODILI TUĐMANOVI POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA I SRPSKIH NAJZLOGLASNIJIH BARBARA PRAVOSLAVNE PROVENIJENCIJE ,BRADATIH SPODOBA ,MODERNIH DRAKULA.

  TA DVA NACI ŠOVINIZMA PROBUDILI SU ZAPRETANI ,ONAJ ISLAMSKI ,FEUDALNE PREDIKACIJE ,PA JE DANS ,RAZVIDNO DA SE NEKADAŠNJA JEDINSTVENA BOSNA IZ NOR-A IZGUBILA BEZ TRAGOVA NJENOG POSTOJANJA.

  PA SE TREBA ZAPITATI :TKO TO PRAVI RAZDOR U BIH ,OSIM VJERSKIH USTANOVA I NJIHIOVIH CERIBAŠA, JER NITKO DRUGI NEMA NIKAVOG INTERSA DA NE ŽIVI U ZAJEDNICI JEDNAKIH KAO NEKADA.

  HRVATSKA NEMA ŠTA DA TRAŽI TAMO OSIM DA TRAŽI SVOJU UJDRMU ,POLITIČKU I VJERSKU RADI POLITIČKIH UTJECAJA ,A ONI SE UVJEK PRETVORE I U ONE NACIONALISTIČKO-VJESKE. SRBI , DANAS U BOSNI POSEBNO KORISTE TU PODIJELJENOST ,U ČEMU IMAJU POTPORU OD NACISTIČKIH ELEMENATA SRBIJE,
  RASPIRUJUĆI ONAJ PRAVI SVETOSAVSKO –ČETNIČKI ,KOLJAČKI NACIZAM.

  avatar

  02.11.2017. (21:15)    -   -   -   -  

 • Mirče

  Poponja

  Nisi mi odgovorio da li vjeruješ u BOGA, očito da ne, znaš samo lajat,
  lajat i lajat ti si zreo za zatvor.

  avatar

  02.11.2017. (21:21)    -   -   -   -  

 • Žaja

  Sjećam se još iz srednje škole tih klošara neradnika za koje se odmah znalo da neće bit ništa od njih.Moram priznat da ni ja nisam bio neki učenik, ali barem nisam taj prokleti neradnik.Kad smo završili taj 3. razred srednje škole, dio njih je otišao dalje, onda jedan dio odmah radit, a drugi su ostali klošari i neradnici.Eto ih danas sjede u kafićima po cijele dane, žicaju starce po 20 kuna, ne znam kako netko može uopće živit tako, ili najbolje od svega zaposle se pa rade par dana i daju otkaz.Ja kad sam počeo radit u ljeto 2012. godine kupio sam si za 6000€ od svojih novaca golfa 4, kad bi bili ljetni praznici zaradio bi oko 2,500€ i tako 3 sezone i eto čim sam dobio vozačku sa 18 godina kupio sam si ok auto za ono vrijeme, i onda su se svi čudili kako to mogu. Da sam taj prokleti neradnik ne bi uopće mogao izać iz kuće od sramote, kako da priđem nekoj curi ako sam nezaposlen, nemam auto, niti 20 kuna u đepu, šta mogu ponudit toj curi?Šta je najgore danas ima takvih gdje kod se okreneš, ja bi rađe samom sebi presudio nego živo takav život

  avatar

  02.11.2017. (22:04)    -   -   -   -  

 • seljak

  Naši povjesničari mogli bi pokušati odgovoriti na temeljno pitanje: tko je izazvao građanski rat 1941g. u NDH i s kojim ciljem? Ustaše svojim postupcima? Komunistička partija na poziv Kominterne? Ili pak četnici , ali zašto i kako upravo tada?
  To je bit svega
  Da li je 1941.g bila početak komunističke revolucije na ovim prostorima?
  Ili početak, bolje rečeno nastavak, rata četnika protiv bilo koje Hrvatske države.Odnosno da li je građanski rat u NDH 1941-1945.g bio rat Jugoslavije protiv Hrvatske?

  A Fratru Draganoviću.:Nisi živio u BiH za razliku od nas mnogih I ja koji sam tamo bio i "okusio" Bosnu, mogu zaključiti: stvarno si mnogo glup fratar. ( Ipseudonim ti je glup i neprimjeren. Draganović nije bio fratar nego "petrovac". Bio je gad, lopov i IZDAJICA i davno je mrtav Umro ili ubijen ne zna se? A nije ni važno za takvog gada.)

  avatar

  02.11.2017. (22:54)    -   -   -   -  

 • građanin

  Opet se, ali ovaj put pod nadimkom samozvanog fratra Draganovića, oglasio prodavač ideološke magle po brojnim portalima i blogovima Frano Petrušić.
  Opet pati od povijesnog zaborava i, recimo, ne sjeća se da je početkom devedesetih stopostotni nadzor nad oružjem i vojnom opremom, čije je posjedovanje potrebno za započinjanje svakog rata, imala komunistička vojska koja se zvala Jugoslavenska narodna armija. Znamo da je ta JNA , uz ogromne količine ubojitih sredstava iz vlastitog arsenala, neposredno nakon višestranačkih izbora pod svoju kontrolu stavila i naoružanje Teritorijalne obrane Hrvatske. Poznato je i na arhivskim snimkama raznih televizija vidljivo da se već u kolovozu 1990. oružje vojnog porijekla, koje je imala jugo-armija, moglo vidjeti u rukama srpskih civila koji su tada rušili balvane po hrvatskim cestama i naoružani priječili prolaz civilima preko tih barikada.
  Međutim, naš je samozvani fratar Draganović, odnosno Frano Petrušić uvjeren, kako su sva ona skladišta oružja sa crvenom zvijezdom petokrakom iz kojih su se opskrbljivali pobunjeni Srbi na barikadama pripadala Katoličkoj Crkvi u Hercegovini .
  Istovjetan se ratni scenarij naoružavanja srpskih čuvara barikada nešto kasnije dogodio u BiH, a kako među glavne krivce za potonji rat naš Frano iznova vidi u Katoličkoj Crkvi iz Hercegovine, doista bi bilo zanimljivo čuti kakvu je ulogu u njemu imala dotad komunistička JNA.
  Naš nas Frano želi uvjeriti kako su u nesretnim ratovima devedesetih komunisti poput Slobodana Miloševića i komunistički generali poput Kadijevića i Mladića imali nevažne uloge (naime, njih uopće u komentarima ne spominje) te da je Katolička Crkva u Hercegovini bila moćnija oružana sila od JNA.
  Toplo preporučam komentare Frane Petrušića, jer iz njih se odlično može vidjeti da nasljeđe komunizma nije samo ideologija, već
  nešto što vrlo uočljivo zadire u područje psihijatrije. Nisam liječnik, pa izricanje eventualne dijagnoze prepuštam struci.

  avatar

  03.11.2017. (23:15)    -   -   -   -  

 • I like Chopin and have absolutely no idea what his politics were. Perhaps I should find out so that I can go off his music immediately if I don't agree with him

  avatar

  18.11.2017. (15:50)    -   -   -   -  

 • đe s

  https://www.xvideos.com/video25519215/hot_threesome_fuck_2_slut_girls_play _with_cock_and_strapon

  avatar

  18.11.2017. (23:44)    -   -   -   -  

 • jurčević kordun

  https://www.youtube.com/watch?v=84OXnkkjuM0

  avatar

  18.11.2017. (23:49)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...

Blog.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Blog.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Blog.hr kliknite na gumb "Slažem se".Slažem se