Komentari

starateta.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


 • luki 2

  Predivno draga Teta! Predivno! Svaka slika - posebna, lijepa prica! Bravo! Pusa, vole Te L B G

  avatar

  21.10.2017. (23:08)    -   -   -   -  

 • gogoo

  Lijepe jesenske pune toplih boja, neka je i kod vas stigla. (Vidim fotke različitih veličina, one manje su naravno nakon povećanja jasnije, kod većih ima šuma (engl. noise), pretpostavljam mobitel, znači znaš podesiti format. ).

  avatar

  21.10.2017. (23:49)    -   -   -   -  

 • Mariano Aureliano

  Hum, Buzet - mnogo lijepih fotki i zanimljivi tekst. A u ovom zadnjem postu - sve je puno svjetlosti i boja, dobitna kombinacija za radost svake vrste! :)

  avatar

  22.10.2017. (00:05)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @lucky,
  mislim da je već krajnje vrijeme da se najdemo svi ljubitelji pesonja i maconja i napravimo jedan tulmić, he, he

  @gogač
  da, uglavnom fotkam mobom, onak, kad mi pred očima zatitra ideja i potreba da zabilježim trenutak, motiv. imala sam sad dobru vježbu u istri, imam pripremljene gomile fotki, nisam ih puno gnjetala ni gnjavila, treba imati mirnu ruku i onda sve ide lakše. imam nekoliko programa no ne da mi se kerefekiti s tim, nemam nekih umjetničkih ili natjecateljskih pretenzija. no u svakom slučaju sam ti zahvalna za svaki savjet ili primjedbu, preporuku da nešto popravim, a tvoje su mi slike bile odličan putokaz, pogotovo one s cvijećem. pripremila sam nekoliko albuma o cvijeću, vrtovima, voću, perivojima, drveću, nešto od toga i pomalo obradila nastojeći ih učiniti više "umjetničkima". od putovanja čeka na objavu: gospić, karlovac, čakovec, koprivnica, trst, muggia, soline, portorož, izola, piran, koper, umag, novigrad, vižinada, oprtalj, momjan, sovinjak, vrh, livade, kotli, lovran u više verzija, nekoliko izložbi, kipartvo, slikarstvo, modelarstvo, nekoliko muzeja, od toga posebno o vučedolu, pa vukovar, barban, labin, raša, lovranska draga, freske u lovranskoj crkvi, grado, grožnjan, jedna regata, kostrena, dolina kardinala...za to mi treba jako puno vremena, nema smisla da sve to samo nabacam uz par bezveznih riječi.

  avatar

  22.10.2017. (00:19)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Lijep ti ćuko :))

  avatar

  22.10.2017. (00:35)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @MA
  bio je tako sunčan dan, fotona je bilo u tolikom izobilju da sam ih pohranila i u ovom obliku. stvarno je stigla jesen.

  avatar

  22.10.2017. (00:36)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @grincajg
  ma to ti je jedan stari dragi pesonja, spašen od neodgovornog gazde koji je ostavio malo štene sa slomljenom i nezaliječenom capicom. zapravo, anegdota ide ovak: otac moje djece (u daljnjem tekstu ex) kupio je peseka da kad dojdu u goste da imaju kućnog ljubimca. taman ja bila na moru s klincima kadli on zove i kuka da je pesek zbrisal ispod plota i da ga je našel v jarku kraj ceste kak cvili. otpeljaj ga vetu, nemrem ovak telefonski postavljat dijagnoze. ok, nakon dve vure opet ovaj zove i veli da je pesek dobil gips jer je slomil capu. ok. kad smo se vratili s mora došel je u posjetu skup s pesom. i vidimo mi: pesek jadan cvili, oblizava si capu, nigdje ni longete ni gipsa. kao, izgrizel si je gips. ok, kažem ja exu, odi sad u hajnclovu kad si već tu, nek stave novi gips. eee, on nema love za to. taman sam digla neku kredu za maljanje stana. fućkaš stan, fućkaš maljanje, spasi pesa. nije nas štel ni vozit do veterinarije, da nek se pobrinemo kad smo se već ponudili, jel. e, i ja nazovem pseći taksi, odemo mi u hajnclovu i tamo mi vet veli (blaženi stejskal, taj je spasil puno ppesov i mačkov) da je pesek sav spolomljen. ili amputacija, ili bu umro od nekroze. ili da pokuša operaciju, ali to bu koooštaloooo. fućkaš sve, spasi pesa! operacija je trajala pol dana! i koštalo je. a svakih par dana je ex zval i pital kad da dojde po svojeg pesa. kooojeg pesa, psmtr!? to je pes od djece i mene, ti ga više nemaš. nisi se bil u stanju ni za klince brinut, a kamoli za pesa, šuft! a on onda odvrati, onako s mržnjom: rastavila si nas. uzela si mi djecu. uzela si mi stan. moram plaćat alimentaciju. a sad si mi uzela još i pesa!!
  eto, ja zla baba oštrokonđa, rospija, ženturača, gadura, vještica, štroca, etc. etc.
  eto ti, kad o mojem prekrasnom pesu kažeš samo tri riječi: lijep ti ćuko. pif.

  avatar

  22.10.2017. (00:55)    -   -   -   -  

 • mecabg

  Vidi ti pasonju kako uživa na jesenjem suncu. Nešto mi sumnjivo gleda onog mačora:))
  Dopadaju mi se tvoje slike lišća (skupljanje u gomile i nošenje na smeće već manje:))

  avatar

  22.10.2017. (08:27)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  slike su ti fantastične kao i uvijek, ali znaš da su meni najljepše one gdje se nalazi Mika :) ma, moram ga doći pozdraviti sa Mašenkom :)

  avatar

  22.10.2017. (10:35)    -   -   -   -  

 • O-da životu!

  odlične, tople fotkice jeseni. ušuškala bih se među to divno lišće... I izbor pjesme ti je super, izdvojit ću.."beauty is naked"...

  avatar

  22.10.2017. (11:11)    -   -   -   -  

 • More ljubavi

  Stigla, stigla, samo da ju kiše ne pokvari

  avatar

  22.10.2017. (14:00)    -   -   -   -  

 • shadow-of-soul

  "Jesenje lišće je poput leptira, ako ga gledate sa srcem."
  -Rosanna Russo © -

  avatar

  22.10.2017. (15:40)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @medvjedičko
  da moj pes nije fino odgojen i da ne zna da s mačkama treba samo pažljivo, već bi odavno jurnul na tu črnu micu, ganjal ju po livadi i od fotki ne bi bilo niš. no on je pametan pes i znal je da mora biti miran jer ja hoću fotkat, eto :)

  @soul
  to s mašenkom sam dogovarala ko stara provodadžinica, no tvoja se gospodična pravi važna i ne durži se sa svakim pesom koji se ponudi, ha, ha.

  @ouyess,
  prekrasan sunčani dan, doma mirno, bez kuhanja, spremanja, samo micek, pesek i ja. dovoljno mi je samo sjesti na klupu i promatrati treperenje lišća, prelijevanje boja i puniti se toplinom. hvala što razumiješ.

  @morelove
  mislim da su i kiše stigle, ovih tjedan-dva sunca, pa opet oblaci i voda s neba. za par dana i sisveti. vrijeme za prve mrazeve.

  avatar

  22.10.2017. (18:14)    -   -   -   -  

 • Gurmanka

  tetec, kad je gledam tvojim očima tako je topla, zlatna i budi ugodu, a gleč danas, curi li ga curi!
  Nekak bi rad da sam na tvojim sličicama, tam je sve fino i krasno!

  avatar

  22.10.2017. (19:40)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @gurmi
  ha! to je bilo ščera, ko da sam u zadnji čas uhvatila ovo malo sunca i zlata, iako je zapravo nekoliko tjedana bilo vrijeme čist okej. znaš, kad se makneš iz grada, kad odeš malo na brege gdje dež iscuri laglje, tam ti nema ni smoga ni magle, samo sunčeko :) rekel je vakula da nebu jako grda zima. bumo vidli.

  avatar

  22.10.2017. (20:01)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  pes je zbilja predivan , a isto je tako predivna tvoja briga za njega....man si mi se još bolše vgnjezdila f pinklecu...
  a, jesen ? raskošna i lijepa

  avatar

  22.10.2017. (21:29)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @pinkli,
  mislim da si nazdve stalno nekaj među sobom dobacujemo i utovarujemo, istovarujemo i pakiramo, paketići, pinkleci, brocaki, tak to, gleč, kaj ni dobro vreme da odemo sa zlatkecom tam vu njegve gorice, ha?
  a pesek, to je moje vjerno zlato i ljubav, a kad odem f pemziju bum si zela još jednoga, iz sirotišta za peseke i miceke.

  avatar

  22.10.2017. (21:48)    -   -   -   -  

 • Čuvarica pinkleca

  si to več jemput predložila, ali kaj se sve meni zdogađalo i događa još uvek, to je za ne verovati.....ak i ne bumo v gorice, bumov Gotovčevom prolazu, tam znam da je Zlatkec odlazil....za sad ste mi samo u planu, ali bu i realizacija, jer dost mi je boleština, bolnice, noćnih posjeta hitne....mora i to projti

  avatar

  22.10.2017. (22:21)    -   -   -   -  

 • Čarapa Floyd

  Prediva jesen. Predivna mica.Predivan pesek.

  avatar

  23.10.2017. (15:49)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @pinkli,
  samo polako, sve će doći na svoje, držim palce!

  @pinki
  bio je to slučajan susret, micek se sunčal, a pesek šetal i čital svoje pseće novine.

  avatar

  23.10.2017. (17:46)    -   -   -   -  

 • Dinaja

  dođoh, vidjeh, uživah... :)

  avatar

  24.10.2017. (08:26)    -   -   -   -  

 • stara teta

  @dinaj,
  veseli me, svaka šetnja po prirodi djeluje blagotvorno i ljekovito.

  avatar

  24.10.2017. (19:12)    -   -   -   -  

 • Durica

  jesenjem palom lišću najviše se vesele deca i pesi :)

  avatar

  29.10.2017. (08:15)    -   -   -   -  

 • Magicmax

  Super slika! Pas je dobar. :) A to je sjajno! :D Super fotografie! :D

  Magicmax

  avatar

  03.11.2017. (17:05)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...