Komentari

memoari.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • luki 2

    Bravo za kaunju! Nikada nisam gledala marku - nego kako se ja u čemu osjećam...Pusa, L+B+G

    avatar

    15.10.2017. (16:20)    -   -   -   -  

  • kamena

    od uvijek mi je suluda nepoznanica to "statusno", po pitanju marki sam i danas tudum, ali sam uvjerena da danas više iza cijene, pa ni marke, ne stoji i kvaliteta... zato pogotovo ne padam na te trice, neka sam nedavno kupila Salomonke, za koju marku sam prvi put čula :)))... meni je Lidl više nego odličan, i po cijeni i po kvaliteti - dva para njihovih hlača od po 100 kn prošle su planina i planina, evo već četvrtu godinu, i još su ko bog :), kod njih sam svojevremeno kupila i štapove, duplo jeftinije nego u Intersporta, i eno ih još, nekidan su imali odlične rusake za 150 kn, nestao mi zadnji ispred nosa :( ... pa još možeš doma isprobati i vratiti ako ne paše, da bi ti riječ rekli :)... živio Lidl i Lidlići :)))

    avatar

    16.10.2017. (10:36)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    Vole i oni marke, vole se i pokazati, samo je sve stvar prioriteta. Na ono što vole, dat će pare, na ono što misle da im je nužno, svakodnevno - neće.
    Na primjer: imam susjede koji kupuju "najjeftiniju" (industrijsku) hranu jer je za njih to sve isto (hrana je hrana i moraš nešto jesti), a s druge strane plate opremu za motor toliko da se smrzneš. Za auto/aute da ne pričam.
    Druga susjeda troši hrpu novaca na domaću hranu (jer je 3x skuplja nego ova u dućanima) i boli ju ćošak kakav auto vozi. Bitno da stigne tamo gdje je pošla.
    Tako i odjeća. Tako i sve ostalo. A i ne zaboravi da je velika većina njih pfennigfuchseri, bez obzira koliko novaca imali ili nemali ;)

    avatar

    16.10.2017. (11:48)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Zločesti München, he. Ja sam u Decathlonu nabavio dobru i za bicikl i za motor. Široki pončo je više za hodanje, i ja se bojim u njemu voziti po jačoj kiši i prometu. I uvijek nosim rezervnu odjeću za presvući. Nemam ništa protiv "druge ruke" ako je dobra.

    avatar

    16.10.2017. (12:40)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Obuci hlače, stani u tuš kadu, otvori tuš i isprobaj hlače na taj način kad već neće padati kiša :-).

    avatar

    16.10.2017. (17:00)    -   -   -   -  

  • D.S.O.

    Luki, baš tako. :)

    Kamena, skroz se slažem s tobom oko kvalitete. Kako mi to ide na živce! JOš platiš više nego što vrijedi i još ti kvalitetu sniize! Užas.

    Slavonchica, da, istina - stvar je prioriteta, ali i oni govore o nama. :D Kod nas je puno važnije imati novi mobitel/auto nego frižder pun (zdrave) hrane.

    Gogoo, ja sam u Decathlonu nabavila peraje - nisu baš nešto bile haha, ali učinile su svoj posao i vjerojatno će izdržati i iduće godine. Ja ne hodam - ili vozim biciklu ili me se vozi podzemna (dobro je dok me se ne voza). :D

    Semper, hvala na prijedlogu, ali nekako mi se čini da će minhenska klima biti brža od mene i ubrzo će me oprati. :)

    avatar

    16.10.2017. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...