Komentari

lanolina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Lanolinine mudrosti

  ...

  avatar

  10.10.2017. (17:36)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Haha...nikad nisam voljela one osobe koje stalno moraju imati sve pod kontrolom. Kao da neki ne mogu sami nešto napraviti. Papučari su još bolji, da ona druga strana ih ne bi kritizirala i kako bi im rekla da su divni i krasni, pa im moraju stalno povlađivati. Ako si muško, ponašaj se muško tj. imaj svoj stav koji je čvrst i nepokolebljiv. Meni bi bilo dosadno pored takvih...i ja isto, i ja isto, i ja isto. A danas su svi kao nešto povodljivi i misle kako razmišljanje kao i drugi će pomoći njihovom statusu u društvu. ;)

  avatar

  10.10.2017. (17:53)    -   -   -   -  

 • borgman

  Ako te svi vole...nešto gadno nije u redu s tobom :-) To je jedna od bitnijih istina. A ako misliš da su ti svi prijatelji radi 500 lajkova , onda si teška naivčina. :-)) Lik kojega si opisala je klasični mazohist, nesiguran do besvijesti i naletio je na energetskog "vampira" koji je samo pojačao tu nesigurnost i pojačao ovisnost. Ništa neobično, svijet je prepun takvih.
  S druge strane pišeš o njemu jer ti je simpatičan :-) I još priznaš kako se ni ti nisi oduprla, nego povlađivala kako ne bi dobila "jezikovu juhu".
  Stvar je jednostavna. Najteže je biti toliko svjestan sebe da budeš svoj, ali je to zapravo jedino ispravno (i najteže). Boriti se povremeno, onda nisi koegzistentan i nitko te neće uzeti za ozbiljno. Dakle, biti svoj, brutalno iskreno (i prema sebi i drugima), i onda nakon nekog vremena ćeš znati, kada se kristalizira pravi broj "prijatelja" i prijatelja, gdje si. I možda promijeniti ponešto u sebi, svojom voljom, opet ne radi drugih.
  Samo hrabro.

  avatar

  10.10.2017. (18:27)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  Jadan dečko. :)
  A dobro, bar si se ti spasila. :)

  avatar

  10.10.2017. (20:26)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Grozno :(((( Ne bih bila sekunde u društvu takve osobe. Pusa, L+B+G

  avatar

  10.10.2017. (21:12)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  Ta bi na blogu garant uzela nadimak Tolerantna :))

  avatar

  10.10.2017. (21:58)    -   -   -   -  

 • Afro Dita

  O bokte... :o

  avatar

  11.10.2017. (08:25)    -   -   -   -  

 • tepam da ne krepam

  Ova tvoja bivša kolegica nije kontrol freak nego zlostavljač, a takvi uvijek namirišu osobe koje su mirne i submisivne i njima upravljaju. Ih, ima toga svugdje, oš muških - oš ženskih! Rijetko se ovi drugi uspiju otrgnuti i upravljati svojim životom

  avatar

  11.10.2017. (10:36)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...