Komentari

lanolina.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Lanolinine mudrosti

  maaaad world *tananan tan tan*

  avatar

  07.10.2017. (22:01)    -   -   -   -  

 • Lanolinine mudrosti

  e da, jeste znali ovo:

  "Danas je 7.10.2017.
  I s lijeva, i s desna. Kako god okreneš."

  *MIND BLOWN*

  avatar

  07.10.2017. (22:16)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  Imaš li ti ikakvih želja....mislim, ono.......

  avatar

  07.10.2017. (22:55)    -   -   -   -  

 • FreshCaYg

  iam ovde dosta profesora pa ti mogu dat savjet šta se tiče struke :)))

  Šta se ostalog tiče važno je da otvorenih očiju gledaš oko sebe, uvik možeš upisat i završit i nešto drugo, a i ne moraš evo ja sam radio u struci prvih par godina, a zadnjih skoro trideset radim sve samo ne to, ionako na faksu ništa ne naučiš, naučiš radeći, a da uspiješ triba ti malo klikera i otvorene oči, u konačnici uvik se moš bogato udat :))

  avatar

  07.10.2017. (23:22)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  Odgovorilaa sam ti na svom blogu, podno tvog komentara..........Nema frke po @Freshu: tko zna tko samo tebe čeka da te srećom zove?

  avatar

  07.10.2017. (23:45)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Hej, gdje je problem?! Draga moja, izabrala si prekrasno - moja baka je bila profesorica povijesti i zemljopisa, i upravo me me naučila učiti - pomoću te iste spominjane kodTebe metodologije....Vidjet ćeš, kad jednom počneš predavati - biti će savršeno, jer kad jednom odradiš pripreme, vrtiš ih samo i nadopunjavaš...Pomalo! Stani na loptu i skoncentriraj se! Biti ćeš odlična - ne sumnjaj! Ne sumnjam....Pusa, vole Te L+B+G

  avatar

  08.10.2017. (01:06)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  Hellloooo, ja sam mala. Jednu su profesoricu malu ko ja stavili na one kukice za vješanje jakni, o čemu pričamo.[/I

  Baš sam sa zanimanjem pročitao post, iako obično ne volim dugačke postove. Ali, tema me zanima i zanimljivo je napisano, pa zato.
  Mogao bih ti o ovome pisati i pisati...

  [I]Kaže, ako nam ostane još malo vremena prije kraja sata, nemojte se s njima šaliti i razgovarati, dajte im neki zadatak.


  Za mene je ovo savjet bolesnika. Totalnog bolesnika s gestapo-mentalitetom.
  Za mene je već niz godina školstvo najobičnije smeće za ispiranje mozgova, a ideal obrazovanje mi je i dalje koncept Slobodne škole.

  avatar

  08.10.2017. (06:49)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  sad vidim ovaj komnetar od Luki. Evo, to je to, ta ista ispiračina mozga: super si odabrala, bla bla... Ne brini što se sada osjećaj strašno i nezadovoljno, tamo negdje u nekoj zamišljenoj, dalekoj budućnosti, ako ne prije, onda svakako nakon što umreš, tamo negdje u raju, e tamo će ti biti super.
  Znaš šta, ako se sada osjećaš loše u vezi ovoga, ne vidim razloga da ćeš se kasnije osjećati super.

  avatar

  08.10.2017. (06:52)    -   -   -   -  

 • Afro Dita

  Ovisi kakav je koji faks. Pravo u Zg npr. sasvim sigurno nije kao teža srednja škola, već je objektivno težak faks s puno štrebanja. :o

  avatar

  08.10.2017. (10:01)    -   -   -   -  

 • NF

  U suštini si u pravu, ako si već normalno idealistički gledala na svoj poziv. Najbolja profesorica koju znam, moja drugarica, je otišla u prijevremenu mirovinu, ponajbolja učenica koju sam imao, je krenula mojim stopama, sad završava faks, kaže da se nada da neće trebati predugo za zaboraviti sve bedastoće koje je morala štrebati na metodici i pedagogiji, i da će moći raditi normalno, kao što je to upijala od nas dvoje profesora, kažem joj da nikako ne baca bilješke tipa, zapažanja o učenicima po Bloomovoj taksonomiji, taj prepotopni Amerikanac je opijum za savjetnike i inspektore u ovom sustavu...
  Slažem se s @izvorni život, slobodne škole tipa summerhill su, iako sustavno zatirane, još uvijek daleko ispred državnih, mada me jučer intervju s pjevačicom Nenom natjerao na razmišljanje, ona je zbog svoje djece osnovala financirala jednu školu sličnog tipa u okolici Hamburga, bio sam i oduševilo me sve to, djeca su joj sretna i uspješna, međutim jedna kći je u 17. otišla od kuće, u 19. se vratila trudna, nije to ugrozilo njenu karijeru i životno zadovoljstvo, ali onako usput, Nena je financijski imućna žena, odlutah malo s komentarom, stop!

  avatar

  08.10.2017. (12:42)    -   -   -   -  

 • izvorni život

  Super što si blog dana! Tvoja tema je općenito bitna. Nek si ljudi malo razmisle, pogotovo mladi, koji nešto studiraju. Jel to to ili to nije to? Ako nije, birajte nešto drugo, dok ne dođete do toga da to je to.

  avatar

  09.10.2017. (06:20)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Super što se ne živciraš za nogomet - meni uvijek tlak i srce, pa se počnem gušiti:(((( Svašta! Gledam - vidjet ćemo...Pusa, L+B+G

  avatar

  09.10.2017. (21:08)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...