Komentari

lanolina.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Lanolinine mudrosti

  ...

  avatar

  22.09.2017. (18:23)    -   -   -   -  

 • AnaBoni

  Osjetljiva je tema samo za beščutne.....ovakvih priča kao tvoja, ali s lošijim i pogubnijim završetkom ima dosta

  avatar

  22.09.2017. (19:41)    -   -   -   -  

 • Divlje srce

  A ja ću samo bahato postaviti kratku i realnu dijagnozu koja glasi:
  ljudima je sve lošije i lošije.

  avatar

  22.09.2017. (21:07)    -   -   -   -  

 • Lanolinine mudrosti

  @anaboni: Osjetljiva je tema jer nije lako pričati o tome. Ovih nekoliko mojih misli stvarno je ugrubo izrečeno jer mi to nije bila glavna tema posta.

  @divlje: ne vrijedi za sve. Nekima je jako dobro, samo se vole previše žaliti.

  LP

  avatar

  22.09.2017. (23:13)    -   -   -   -  

 • luki 2

  Sve si rekla...I vjerujem točno to - da si zvala policiju, žena Ti ne bi bila zahvalna.....Jer bi je nakon toga namlatio još jače - i nikome ništa.....Jedino je da se žena "zbroji" i ako postoji ikakava mogućnost (možda je financijski ovisna o njemu) - da ode što dalje od njega.....Upisi - ah, pričaj m i o papairima za obranu doktorske radnje...Da viš taj urnebes...Tu ne bi pomoglo - ma, nitko...:(((((( A sve neki bezvezni i nesmisleni papairi, samo da se nađe, zlu ne trebalo :((((((( Juj, odmah dobijam alergiju :(((( Pusa, L+B+G

  avatar

  23.09.2017. (03:05)    -   -   -   -  

 • Jeannie

  Meni je ovo prvi rujan da ne moram skupljati nikakve papire za faks i neobično mi je drago zbog toga kad čitam ovo. Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Čini se da je na svim fakultetima tako, bar koliko sam čula, ali u pravu si za ovo što si rekla, uzmimo u obzir koje je stoljeće, mogli bi sve jednostavno riješiti internetom i svima skratiti muke.

  Što se druge teme tiče, takvi su slučajevi stvarno osjetljivi, grozno ti je tako nešto čut i vidjet, ali zapravo ne možeš ništa, nažalost. Ti možeš pozvati policiju (čak i da pouzdano znaš da je tuče), ali oni ne mogu ništa ako ona ne želi podnijet prijavu. Žalosno. :(

  avatar

  25.09.2017. (14:46)    -   -   -   -  

 • Pozitivka

  Takve muškarčine treba zatvoriti jer ako poštuješ ženu, ne smije ti se dogoditi da je gledaš kao nekakvu stvar, stroj za rađanje itd. To je to kad se na muško-ženski odnos gleda kao na formalnost, nešto što se podrazumijeva i nešto što je samo po sebi gotova stvar i sve stane na tome. U svaki odnos je potrebno ulagati, poštovati drugu stranu, stvarati sadržaj. Takav je i naš mentalitet, pa se malo žena odlučuje pobjeći od takvog kretena. Potrebna je stalna osuda takvog ponašanja, no nje nema ili je ima vrlo slabo. Svakako osuđujem! :)

  avatar

  02.10.2017. (13:59)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...