Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • easy

    gdje sam ?
    ukrala si mi ideju za danas...:)

    avatar

    06.09.2017. (19:57)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    I ti imaš svoj pogled s prozora, već mu dobro poznajem konture. Lijepi su bili oblaci zadnjih dana, dok južina opet jednom sve nije pokvarila. Nemam ništa protiv da su drevni Indijci original, a da su Arijevci fake, no i ja poput tebe mislim da su stvari složenije, da su primljene odozgor, da su silazili avatari itd.

    avatar

    06.09.2017. (21:36)    -   -   -   -  

  • BellaLuna

    Divna slika ^_^

    Nego zaboravila sam te pitati jesam li ti poslala snimku predstave u kojoj sam glumila prošle godine, one koju sam spominjala u jednom od postova, pitala si hoćemo li ju još negdje izvesti da dođeš pogledati?

    Ako nisam, javi, dobila sam snimku (ime tome već nekoliko mjeseci, ali nije me bilo na blogu pa nisam imala kako javiti) =)

    avatar

    06.09.2017. (22:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @easy;
    gdje si? došla si doma :))
    može kava i kruh s nuttelom, da podjelimo? :))

    @Mariano;
    Jesu, oblaci zadnjih dana bili su ko iz slikovnice, i bilo mi je žao dva-tri puta da nisam imala fotić pri ruci....
    Vjetar je stvorenje koje žene bolje razumiju.
    Jutros je bio hladan, ali ne nepovoljan!
    :))

    U Lidlu su nam super proizvodi 1001 Delights;
    najbolji je sok od crnih bobica (ima ga samo ponekad), džem od smokve, i oni mali paketići mješavina začina po 6 kn. Ne znam što mi je draže!! :)))

    @Bell;
    Hvala! :))
    Možeš mi poslati na mail? Moram priznati da se ne sjećam o čemu se radi, ali ne obaziri se na to, moj mozak polako odustaje, nije do tebe!! :))
    Baš me interesira! :))
    Mail je Liliankeanke@gmail.com, veselim seee :))

    avatar

    07.09.2017. (10:29)    -   -   -   -  

  • jelen

    Nisu nužno silazili avatari niti su oblijetali ejlieni ili kakvi god vjetropiri nego su autohtoni Zemljani sami u periodu 12-8 000 pr.Kr. imali više nego dovoljno vremena da sami razviju nuklearnu tehnologiju i unište se s njome ili bez nje. To je bila davna kultura koja je postojala prije negoli su Indiju naselili još uopće Dravidi koje konvencionalno smatramo domorocima Indije tj. prije svih neolitskih kultura koje danas oficijelna kronologija poznaje. Ali ako vama je lakše vjerovati u "izvanjsku intervenciju" onda ok ;-))

    P.S. super horizont, moram i ja negdje se nastaniti na nekoj tako boljoj poziciji gdje ću u realnom vremenu moći pratiti što se iza brda valja :-O

    avatar

    07.09.2017. (12:50)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @jelen;
    Pa ne znam jel mi lakše (vjerovati u izvanjsku intervenciju), ali je nekako meni to blisko.......ali, možda i jesi ti u pravu, tko će sad znati.

    Stichin mi je ko maloj stavio 'bubu u uho' . Sjećam se onog jednog dijela jedne od njegovih knjiga. Opisuje kako je sa Sumeranskih tablica preveo tekstove koji opisuju planete Sunčevog sustava, ali ne od Sunca na van, kako mi ljudi to običavamo činiti. Sumerani navode planete redom izvana, dakle kao da stižeš u naš sustav, a ne promatraš iz njega. Nadalje kaže da su planete na tim pločicama detaljno opisane, što je on preveo PRIJE nego su novovjeke ljudske sonde prošle uz najdalje od njih i fotkale ih pobliže.
    Pa je (Stichin) sa zanimanjem pratio prijenos na tv-u (mislim u šezdesetima) u kojem su po prvi put iznosili opis planeta koje su tada snimili, da vidi poklapaju li se sa opisima starih Sumerana. (Mogu ti pogledati u knjigu o kojim planetama se točno radi, i sve detalje)
    Za čovječanstvo novog vijeka to je bio prvi susret i ideja kako ti planeti uistinu izgledaju. Ne moram ni reći da su svi opisi odgovarali opisima na Sumeranskim pločicama.....

    Podsjetio si me na to, pa rekoh, što da ne napišem? :)))

    Horizont je došao s kućom. :))
    Slijedeći, molim, nek gleda na zapad.
    Ili još bolje, želim vidikovac navrh krova, pa mogu staviti i teleskop, a i fotkati u svim smjerovima. :))
    Imam samo skromne želje. :D

    avatar

    07.09.2017. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...