Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • jelen

  i još jedna gadna posljedica- počela se formirati među bijelom emigracijom u Europi mreža koja će predvoditi kolaboraciju s Hitlerom dvadesetak godina kasnije. Kao Krasnov i ta ekipa. A s druge strane Staljin je posvetio svoje vrijeme uništavanju svega kvalitetnog kadra kojeg je Crvena vojska iznjedrila.

  avatar

  02.09.2017. (17:19)    -   -   -   -  

 • semper contra

  Athumanun, pratio sam, doduše ne kompletni, serijal. Moje znanje je mnogo manje o toj temi od tvog (vjerujem da je točno ono što si napisao), no zaključak ovog serijala kojeg si objavio na kraju ovog djela je zaista za pohvalu i nadasve točan.
  Ljudska je glupost neograničena i do danas ne postoji niti mjerna jedinici, a niti uređaj za mjerenje te gluposti – ona je savršena!

  P.S. Na kraju, ne mogu a da ne uputim mali prigovor na dizajn tvog bloga. Iako je on prikladan da se u njemu objavljuju videi, za čitanje je, barem za mene, nepregledan. Zbog toga sam prisiljen svaki tvoj tekst kopirati u Word i onda ga tamo čitati u obliku 'za čitanje'.

  avatar

  13.09.2017. (23:33)    -   -   -   -  

 • Athumanunh

  ne znam što je to s tim mojim dizajnom bloga ... mnogi se žale, ja ga vidim savršeno na svom blogu i sve mi je pregledno ... pokušat ću nešto promjeniti, ali ja sam velika lijenčina u tim dizajnima :)

  avatar

  14.09.2017. (22:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...