Komentari

teutinaljubav.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • AnaBoni

    vidim, lijepo ti je bilo a taškice s pekmezom je jelo mog supruga od majke Čehinje

    avatar

    26.08.2017. (12:35)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Mornaru moj cakani, jako mi je drago to ti je bilo lijepo u Zagrebu. Meni je isto bilo krasno s tobom. Da, Maksimir je predivan i bilo je krasno sjesti na kavicu i pivce u onom krasnom paviljonu gore okruženom šumom.
    I na bazenu je bilo jako lijepo iako sam ja najviše plivala hehehe.
    Što se tiče jela, uvijek mi je drago gledati te kako uživaš u hrani koju sam skuhala. Nisi spomenuo pohane šnicle velike kao tanjur hehehe, koje su ti isto prijale. Na kraju dana lijepo smo svi sjeli na balkon s tvojom tendom i uživali u svježem zraku s pogledom na zvjezdano nebo.

    Ona usporedba s Rijekom svakako stoji. Duboko se nadam da će i Rijeka učiniti nešto pozitivno u tom smislu. A što se pak tiče povoljnih dućana u blizini moje zgrade to je zaista velika pogodnost i sretna sam zbog toga.
    U svakom slučaju, svaka čast Bandiću! A tebi jedna velika pusa.

    avatar

    26.08.2017. (14:35)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Macano moje. Stvarno je bilo krasno, kao i uvijek kada smo zajedno.
    Pisao bih ja i o onim ogromnim šniclima ali mi zbog veličine jednostavno nisu stale u post, haha. Bile su stvarno odlične. Pohati treba znati, a ti to odlično znaš. Uživam u jelima koja ti spremiš.
    Uvijek mi je drago kada vidim da se netko brine o svome gradu, a Bandić to čini na najbolji način, za razliku od političara koji od trbušine vlastita jaja nemogu dohvatiti.
    Pusam te Kokoro moje najljepše

    avatar

    26.08.2017. (15:50)    -   -   -   -  

  • lion queen

    odlični recepti. prvi sam sama smislila, a nisam pojma imala da taj specijalitet potječe iz češke. mak obožavam u svakoj kombinaciji, kao i knedle pa ne sumnjam da je bilo odlično.
    a ovo za bandića si sve dobro napisao. to i ja trubim otkad sam došla u zagreb i vidjela kako se ovdje živi, dok rijeka sustavno propada. drago mi je da si se i ti uvjerio u to.

    avatar

    26.08.2017. (15:52)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    @ Bonina ... Zna čovjek šta je dobro
    @ Lavica ... Nama je zato naš gradonačelnik doveo onoga čije ime nesmijem spomenuti, da nam od Rijeke napravi Europsku prijestolnicu kulture. Plašim se da će od grada učiniti ono što je učinio od kazališta.

    avatar

    26.08.2017. (15:52)    -   -   -   -  

  • Sjedokosi

    To si ti nešto krivo vidio. Kraj je kolovoza i treba završti pruge. Sada se radi ubrzano, a dva mjeseca su štrikali u ladu

    avatar

    26.08.2017. (16:57)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Taškice:))))) Genijalno! Da, bazeni su odlični; tramvaji još bolji :)))) Neka ste uživali! I hvala Bandiću na tome da mogu s mojom wuf u tramvaj i bus! Pusa, pozdrav od L+B+G

    avatar

    26.08.2017. (17:42)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Sviđaju mi se taškice, a lećo mi liči na sataraš (koji inače
    volim).

    avatar

    26.08.2017. (18:56)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hm, da - konstatiram da i lečo volim! :))))) Tvoj komentar kod mene: znaš što - potpuno si u pravu! Tako je to nekako, na žalost....:((((( Ali, da me naljuti - naljuti...:)))) Pusa, vole Te L+B+G

    avatar

    26.08.2017. (22:34)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Pa, ovo je bilo već spremno izlaganje, koje je govorila pred velikim skupom - provjeriti trebaju da li su bar činjenica na mjestu njeni iz Ureda; ima ih i dobrih i kvalitetnih; osobno poznajem dvije odlićne ženice koje tamo rade....Druga je stvar - koliko ona dozvoli da joj provjere izlaganje ...:((( Pusa, pozdrav od L+B+G

    avatar

    26.08.2017. (23:15)    -   -   -   -  

  • Dinaja

    skoro propustih ovu ljepotu... tvoja draga i njeni kulinarski specijaliteti i tvoj osvrt o Zagrebu... tvoja pozitivnost oplemenjuje... :)

    avatar

    28.08.2017. (10:59)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Cakani moj Samuraju budi mi pažljiv na moru i žeim vam da uhvatite punooooo škampa. Pusek.

    avatar

    28.08.2017. (11:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...