Komentari

la-bruja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Mariano Aureliano

    Lijepa i tužna, vrlo nadahnuta pjesma. Evo moje verzije:
    https://www.youtube.com/watch?v=ENJUB5thpB4
    :))

    avatar

    24.08.2017. (08:52)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    Glede Povratnika, nisi tužna, nisi ni ljuta, možda si zgađena? Ta mi se riječ pojavila u glavi kao mogući nastavak. Žao mi je zbog svega, no na mojemu ekranu ta je tvoja "pjesmica" ipak bila vrlo zanimljiva za čitati, ma koliko to proturječno zvučalo. Inače, poeziju u ovim mojim nekim godinama i shvaćam prije kao ovo kako ti pišeš "obične" rečenice u stihovima, dok su mi klasični poetski efekti uglavnom smiješni i forsirani. Nadam se da se situacija smirila, a uvijek treba i pomrčinu uzimati u obzir kao jedan od faktora. :))

    avatar

    24.08.2017. (09:24)    -   -   -   -  

  • Mariano Aureliano

    To kako se ljudi, a ponajviše bračni partneri posvađaju, nerijetko i vrlo žestoko, zapravo je nešto krajnje iracionalno pa sam ja često supruzi znao reći da mislim da nas je netko urekao, jer te situacije koje se ni iz čega znaju složiti u sekundi i dovesti do svađe zaista izgledaju kao inteligentno preparirane i namještene da nas sjebu tamo gdje smo oboje najtanji. To je katkad toliko nevjerojatno da unatoč frustraciji ne mogu ne primijetiti svojevrsnu estetiku ružnoće u svemu. :))

    avatar

    24.08.2017. (09:29)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @Mariano;
    Hvala, poslušat ću kasnije! :)
    Situacija se je smirila, već je to priča iz davnine :)) Dapače, ima taj jedan uvjet ponašanja (bez kojeg sam u šali rekla da ne idem na niti jedan put), a taj je da se moramo izmiriti sutradan. Iako sam ja bila pomalo još zgađena (da, točna riječ!), mužić je bio stvarno fer.

    Svatko od nas razne stvari doživljava stresnima, i na razne načine 'puca' .
    Dok je verbalna maltretaža bila u punom tijeku, pokušavala sam se odvojiti energetski, tj. shvaćala sam da su to izrazi tuđe frustracije situacijom (izgubili smo se u Karlovcu tražeć McDonalds, mislim ono, neopisiva greška :-S) i da za niti jednu uvredu ne vjerujem da je točna. Ipak, je me ražalostilo, a i dijete je kusalo te svoje krumpire u suzama (da, našli smo McD na koncu), što je bila nova nijansa razžalošćenja. Baš ono sr***.

    Bilo pa prošlo. :))

    Zapanjila me ta žestina događaja,
    očito je uzelo danak to mučenje sa stopalimai razne druge boljke koje su ovaj put trajale tijekom cijelog godišnjeg.
    Može čovjek biti svjestan da su to samo emocije, ali drmaju, brate!!! :)))

    avatar

    24.08.2017. (14:45)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    .

    avatar

    24.08.2017. (14:46)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    .

    avatar

    24.08.2017. (14:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...