Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • luki 2

  A što reći? Na žalost, politološka analiza za pet...:(((((( A tako bih voljela da se varaš...Tako bih voljela...Pusa, L+B+G

  avatar

  15.08.2017. (15:47)    -   -   -   -  

 • blogomoljac

  Nema u nas nerazumnih, samo ti se pričinja ... ;)

  avatar

  15.08.2017. (17:08)    -   -   -   -  

 • semper contra

  "Reci da se čuje"
  Možemo mi vikati koliko nas grlo nosi, povijesno klatno je otišlo udesno i bez nekog ozbiljnog rata neće se vratiti ni u sredinu a kamo li u lijevo.

  avatar

  16.08.2017. (14:15)    -   -   -   -  

 • zardoz

  Vas fašističke antife je trebalo satrati na vrijeme, ali eto bio je rat i drug tuđmanin. Možda se konačno netko u Americi probudi i satre tamošnje antife, kad već nije general Lee.

  avatar

  17.08.2017. (19:39)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  @ustašo, oksimoroni poput "fašističke antife" spajaju se (i to kratko) isključivo u tikvama vas fašističkih morona.

  avatar

  17.08.2017. (23:45)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  @luki, tako je kako je, ne znači da tako mora i ostati, sve dok ima svjesnih postoji i način.
  @blogomoljac, eh da mi se bar pričinja, no vidiš i sam.
  @semper, trebalo bi se i moglo i bez rata, ali uz mnoooogo onog starog Winstonovog "teškog rada, suza i znoja" a da bude bez krvi.

  avatar

  17.08.2017. (23:52)    -   -   -   -  

 • zardoz

  Bit će da se spajaju ipak u vašim tikvama, jer kako vi komuno-fašisti, možete biti antifašisti. Ako ne vjeruješ meni, vjeruj Churchilu. Reče, "današnji antifašisti, u budućnosti će biti fašisti", eto. Vama filočetnicima bi bilo bolje da pokupite prnje i preko Drine, doma u komšiluk.

  avatar

  18.08.2017. (11:51)    -   -   -   -  

 • MODESTI BLEJZ

  baš cakani neki fašistić ovaj zardoz, jel`da? :0)) nije trebalo dugo čekati da iz njega probljuje i ssedlar, ta gdje će ustaša bez falsificiranja. naime, Churchill, pored mnogih pametnih i glupih koje u svom životu jest rekao - takvu budalaštinu (a o kapitalnom je vankontekstualnom BS-u riječ, notornoj frazetini, a time vrlo popularnoj među desničarima) nikad nije rekao. e, ali takvo što umjesto laprdanja treba znati. kao i umjeti. a zardoz niti zna niti umije (zato njemu šupak dvije).
  e zardoz, zardoz, tavo nepocinčana, opet ti tintara krivo prespojila (ta kako bi to kod vas fašista drugačije i išlo), pazi vamo lumenu (filo)ustaški - (filo)četnici su tvoja braća, skupa ste lizali nacističke guzice i skupa `45-e bježali (alaj ste tada za dom i otadžbinu bili spremni :0)), vama naci(onali)stima to je zajednička furka, pa se zato ti s njima kupi u 3PM, tamo vam je mjesto. i sigurno nije među razumnim svijetom. rasisti i neonacisti marširaju, a ti se ovdje našao seruckati po antifašizmu koji se tomu suprotstavlja, e jes` lumen. a sad, bedak trolavi - ma bjaaaaži! dosta te je bilo. taman da ću svoje vrijeme gubiti na kretene poput tebe više od potrebnog.

  ali neka ostane ovdje i crno na bijelo zabilježeno, volim kad se naci-fašisti zardozovog tipa (nacionalisti, ustaše, četnici, šovinisti, ksenofobi, fanatici, rasisti - sve braća po imbecilnosti) dođu sami javno prosipati koliko su dugi i široki potvrđujući da je post pun pogodak. Blejz u sridu! :0)

  avatar

  18.08.2017. (16:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...