Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • luki 2

    A što reći? Na žalost, politološka analiza za pet...:(((((( A tako bih voljela da se varaš...Tako bih voljela...Pusa, L+B+G

    avatar

    15.08.2017. (15:47)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Nema u nas nerazumnih, samo ti se pričinja ... ;)

    avatar

    15.08.2017. (17:08)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    "Reci da se čuje"
    Možemo mi vikati koliko nas grlo nosi, povijesno klatno je otišlo udesno i bez nekog ozbiljnog rata neće se vratiti ni u sredinu a kamo li u lijevo.

    avatar

    16.08.2017. (14:15)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Vas fašističke antife je trebalo satrati na vrijeme, ali eto bio je rat i drug tuđmanin. Možda se konačno netko u Americi probudi i satre tamošnje antife, kad već nije general Lee.

    avatar

    17.08.2017. (19:39)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @ustašo, oksimoroni poput "fašističke antife" spajaju se (i to kratko) isključivo u tikvama vas fašističkih morona.

    avatar

    17.08.2017. (23:45)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    @luki, tako je kako je, ne znači da tako mora i ostati, sve dok ima svjesnih postoji i način.
    @blogomoljac, eh da mi se bar pričinja, no vidiš i sam.
    @semper, trebalo bi se i moglo i bez rata, ali uz mnoooogo onog starog Winstonovog "teškog rada, suza i znoja" a da bude bez krvi.

    avatar

    17.08.2017. (23:52)    -   -   -   -  

  • zardoz

    Bit će da se spajaju ipak u vašim tikvama, jer kako vi komuno-fašisti, možete biti antifašisti. Ako ne vjeruješ meni, vjeruj Churchilu. Reče, "današnji antifašisti, u budućnosti će biti fašisti", eto. Vama filočetnicima bi bilo bolje da pokupite prnje i preko Drine, doma u komšiluk.

    avatar

    18.08.2017. (11:51)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    baš cakani neki fašistić ovaj zardoz, jel`da? :0)) nije trebalo dugo čekati da iz njega probljuje i ssedlar, ta gdje će ustaša bez falsificiranja. naime, Churchill, pored mnogih pametnih i glupih koje u svom životu jest rekao - takvu budalaštinu (a o kapitalnom je vankontekstualnom BS-u riječ, notornoj frazetini, a time vrlo popularnoj među desničarima) nikad nije rekao. e, ali takvo što umjesto laprdanja treba znati. kao i umjeti. a zardoz niti zna niti umije (zato njemu šupak dvije).
    e zardoz, zardoz, tavo nepocinčana, opet ti tintara krivo prespojila (ta kako bi to kod vas fašista drugačije i išlo), pazi vamo lumenu (filo)ustaški - (filo)četnici su tvoja braća, skupa ste lizali nacističke guzice i skupa `45-e bježali (alaj ste tada za dom i otadžbinu bili spremni :0)), vama naci(onali)stima to je zajednička furka, pa se zato ti s njima kupi u 3PM, tamo vam je mjesto. i sigurno nije među razumnim svijetom. rasisti i neonacisti marširaju, a ti se ovdje našao seruckati po antifašizmu koji se tomu suprotstavlja, e jes` lumen. a sad, bedak trolavi - ma bjaaaaži! dosta te je bilo. taman da ću svoje vrijeme gubiti na kretene poput tebe više od potrebnog.

    ali neka ostane ovdje i crno na bijelo zabilježeno, volim kad se naci-fašisti zardozovog tipa (nacionalisti, ustaše, četnici, šovinisti, ksenofobi, fanatici, rasisti - sve braća po imbecilnosti) dođu sami javno prosipati koliko su dugi i široki potvrđujući da je post pun pogodak. Blejz u sridu! :0)

    avatar

    18.08.2017. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...