Komentari

ap-placenici.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jelen

    Aha, išli ste se i vi malo razbacati na te elektro beat-ove, pa ste onda usput ustanovili i znamenje posljednjih dana? ;-))

    A ja ne trebam ići skorz na Ultru, vidim jasno i tu po svojim zabitnim selima da ni mlađi ni sredovječni ne razmišljaju o ničem i da su baš onakvi kakve globalna kontrola najviše treba: uskih interesa, prizemnih privatnih potreba, u nepoznavanju povijesti ni zemljopisa vlastitog rodnog kraja, a kamoli nečeg dalje od toga... uglavnom ljudsko tijesto koje je spremno da ga Majstori zamijese kako im paše.
    Nešto mudrih staraca još ima, ali oni su na odlasku.

    avatar

    22.07.2017. (17:32)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    Ma jok druže Jelene, nismo ulazili u stadion već se samo malo prošetali oko njega. Bilo nam je i to dovoljno za ustvrdit stanje stvari. A kad je par dana kasnije nastupio raspad sustava državne uprave za zaštitu i spašavanje... dobili smo potvrdu ranije izrečenog. Cijela civilizacija je spremna za pad, a banana-repablik Kroejša je na konopcima u pogledu organizacije, koordinacije i pričuve. A sve je to zasluga ulaska u Nejto i odustanak od sustava ONOiDSZ. Da se ne ponavljam, odavno je sve napisano na tu temu -> http://012station.bloger.index.hr/post/pocelo-je-pocelo/921531.aspx

    avatar

    23.07.2017. (21:50)    -   -   -   -  

  • jelen

    Natove požare bit će najteže ugasiti :-(

    avatar

    24.07.2017. (00:18)    -   -   -   -  

  • fanny

    Komentirala sam Ultru na sličan način, pa me dosta njih popljuvalo. Kao - na Woodstocku prije pola stoljeća, većina bila pijana i drogirana...Hebaj ga, ne mogu spojit zabavu i pijanstvo, nakon čega imaš rupu u pamćenju i liječiš mamurluk tri dana. Konzerva sam, ne mogu si pomoći.
    Pozdrav Plaćenicima gjde god bili (makar i fjakasti) ;-)

    avatar

    24.07.2017. (17:01)    -   -   -   -  

  • airsoft pokret Plaćenici

    @Jelenko na tome se radi punom parom. U zagrljaj se uvlače i neutralni -> http://www.advance.hr/vijesti/svedska-se-priprema-na-najvece-vojne-vjezbe- u-zadnjih-20-godina-zajedno-s-nekoliko-nato-clanica-uvjezbavat-ce-obranu-od -ruske-prijetnje/

    @Fanny jedno je kad se malo popije radi štimunga. No ono što je bauljalo oko Poljuda su bili zombiji. Ante i ja smo bili na četvrtoj pivi, ali smo se osjećali ko u jbn zoološkom vrtu. Gledaš te pijane i drogirane čovjekolike majmune iscrtanih lica i pitaš se jel to vrhunac civilizacije?

    avatar

    26.07.2017. (08:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...