Komentari

staroinovo.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • luki 2

    Takođe neizmjerno uživaj, a čokoladice našeg djetinstva - nezaboravne....Nisam skupljala sličice, samo sam jela, i jela...:))))) Pusa, L+B+G

    avatar

    08.07.2017. (15:59)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Točno tako su i moje curke skupljale i dva puta dobile paket od Kraša. Ne znam ima li ih još uvijek jer ja sam neko čudno biće koje ne jede čokoladu pa ni u kolačima. Pozdrav i ti uživaj.

    avatar

    08.07.2017. (16:16)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Lijepo sa Životinjskim carstvom koje sam skupljao kao dijete ali i svojoj djeci. Inače ja ne povezujem čokoladu sa slatkim (slatko u čokoladi je šećer), jer je kakao jako gorak a prvotna čokolada kao napitak se nazvala od riječi Xocóatl ili chocolatl, gdje xoco znači gorko, a atl voda). Koristim ponekad tamnu čokoladu s puno kakaa.

    avatar

    08.07.2017. (16:26)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Sječam se tog carstva kada sam bila mlađa...meni je neko vrijeme bila najbolja čokolada Milka..a sada najboljša Gorenjka...sa lješnjaci onima mlevenimi:))) Volim čokoladu!!!

    avatar

    08.07.2017. (17:44)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Sinu i nećaku sam skupljala Životinjsko :) I baš sam nedavno rekla da mi je to najfinija čokolada, valjda zato jer je tanka i mala :)

    avatar

    08.07.2017. (19:50)    -   -   -   -  

  • Odsutnost matične ploče

    Sačuvala si album :) Brat i ja smo skupili jedan, ali sjećam se razmjena sličica, trajala je godinama.
    Kalupi za proizvodnju čokoladica Životinjsko carstvo izuzetno su bili tanki, te da bi se izbjeglo lijepljenje, kakao je morao biti vrhunske kvalitete. (Kraš je kasnije promijenio cijelu proizvodnu liniju, ne znam kako je sad).
    Tortica je za mene izgubila draž kad je promijenila oblik u četvrtasti.

    avatar

    08.07.2017. (22:17)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    Hvala@luki 2, u slast ti bile sve tvoje čokoladice...Pusa za L+B+G
    @Demetra, hvala ti; i tebe sam podsjetila na djetinjstvo tvojih curki, a ti meni otkrila da ne voliš čokoladu))). Kako ti "ovisnici" sad zavide, jer nekom je čokolada baš problem i tvrde, razlog debljanja)))
    @gogoo, generacijo, našli smo se kroz skupljanje sličica kroz generacije))) Hvala na otkriću meni gotovo nepoznatih detalja o sastojcima čokolade...
    @modrinaneba, drago mi je da si ovdje:-). Vjeruj mi, i ja volim tu Gorenjka čokoladu. Uz jedne napolitanke s okusom naranče i čokolade bila je obavezna pri kupovinama u Mercatoru.
    @suncokretica draga, dobro mi došla. Uživajmo i dalje u našoj tankoj i maloj čokoladi...
    @Odsutnost matične ploče, hvala ti na komentaru i informacijama o proizvodnji te naše "mitske" čokoladice; album na slici je s neta, ali i 2 naša su sačuvana, samo mi nisu bili pri ruci. Meni nije smetao oblik Tortice, nego sam odustala od nje u onom periodu jedne od "kriza" kada su je oskrnavili šećernim kakao preljevom, umjesto čokoladnim. Dugo je nisam jela.

    avatar

    10.07.2017. (13:15)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Hvala Ti sunčica na posjeti...znaći Ti si iz Bjelovara...imam jednog Prijatelja na fb koji je dugooo nazad pisao tu i blog..zove se Miki...Divan čovjek...divji Ste mi svi iz Bjelovara...veliki Pozdrav!!!

    avatar

    10.07.2017. (14:44)    -   -   -   -  

  • modrinaneba

    Punooo Hvala....e koliko je svijet maleni...vidiš kao da sam znala...Pozdrav Tebi i divnoj Uni!!!

    avatar

    10.07.2017. (16:59)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Snažan karakter pokazuju ljudi koji dobiju čokoladu, odlome samo komadić koji pažljivo uviju u foliju i spreme u ladicu...
    Preostali deo čokolade smažu u roku od 5 minuta:))

    avatar

    10.07.2017. (22:04)    -   -   -   -  

  • MALI SUNCOKRET

    @mecabg, haha, baš sam nedavno na tu temu i "problem" s prijateljicom polemizirala; pojela je 3 velike čokolade sama, a kupila ih na sniženju, da joj se nađu za potrebe poklanjanja. Pozdravljam te, i potvrđujem kako je Una jako, jako hladna i beskrajno lijepa.

    avatar

    10.07.2017. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...