Komentari

asboinu.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • VladKrvoglad

    Jesi li i ovo ti?
    https://blog.dnevnik.hr/enhu/2016/03/index.html#1632012251
    Pregledao malo internet i nasao mnogo ovakvih linkova.
    Ako jesi, svaka cast i moj naklon za toliko znanje!

    avatar

    30.06.2017. (22:59)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    P.S. slucajno sam nabasao, jer sam trazio nesto iz mitologije, koju rado citam.

    avatar

    30.06.2017. (23:00)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    Jesam i to sam ja ... tamo putujem kroz vrijeme poput mitske 'enhu' ptice i lutam tim tajnovitim snovima čovječanstva, a ovdje, nakon što sam vidio zadivljujuću i strašnu divotu bitke, pokušavam objasniti taktike, tehnike i procedure koje dovode i vode čovjeka tijekom bitke do kukavičluka ili hrabrosti ...

    Athumanunh je tako jednom mitski pravednik, a drugi put je ratnik sa svim pozitivnim vrlinama, ponekad Athumanunh ima ljudski strah od negativnih vrlina ljudskih i tada ja to stavljam u zagradu poput: Athumanunh ne može vjerovati ..., Athumanunh se ne može načuditi ljudskoj gluposti ... ili jednostavno ... po Athumanunhu.

    Evo, a najkraće bi bilo da je taj Athumanunh (JA) samo dječak u kojem se čovjek budi, ili je samo čovjek u kojem još uvijek spava dječak ... pišem tako ovo iz čiste zabave i ostavljam svima koje takve priče i teme interesiraju i vole ih pročitati ... a znanje, znanje sam baštinio sada već mogu slobodno napisati - 'jako davno' i zašto bih ga čuvao samo za sebe kad možda netko nešto i od mene nešto lijepo i dobro nauči.

    avatar

    01.07.2017. (08:02)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    Izvanredno...video sam tamo i linkove na mnoge druge teme, i vecina tih tema su meni zanimljive. Ja sam veoma radoznao i stalno trazim nove oblasti u kojima zivot moze iskazati neku novu dimenziju. Veciti ucenik! :)))
    Naravno, za zivot zaradjujem u obrazovanju, predavao sam do sad vise umetnickih predmeta i pravaca, uglavnom se radi o slikanju, grafici, skulpturi, mozaiku, fotografiji, ali sve to mora imati neku inspiraciju i podlogu, pa me zanima istorija, mitologija, pomalo religije, (ali nikako ne preterujem, kao sto jelen zna! hehe! vise u smislu kako neverujuci pokusava odgonetnuti ishodista i posledice religije, te veze medju njima) tehnika, psihologija, jezici...
    Ako ti ne smeta, stavicu na mom blogu linkove na neke od tvojih aktivnosti koje nisu sa ovog servisa (zato trazim dozvolu)

    avatar

    01.07.2017. (13:49)    -   -   -   -  

  • Athumanunh

    nikada nisam bio protiv razmjene znanja i iskustva, pa ni sada to nije slučaj. Ne smeta mi, ljudi koji žele čitati i koje interesira sve ovo što ja napišem, na raspolaganju im je i dostupno.

    avatar

    01.07.2017. (20:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...