Komentari

pisanjekaosan.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • bezdušelijepa

    gladna sam komentara :)

    avatar

    26.06.2017. (13:54)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Apsolutno potpisujem - tko ne poznaje i ne voli i ne može pomoći sebi - kako bi mogao voljeti i pomagati drugome? Slažem se u potpunosti. Pozdrav, L+B+G

    avatar

    27.06.2017. (01:46)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    gladna komentara? ajd dobr, evo ti jedan....
    brzo sam kroz tekst osjetio da ga piše neko mlad, pa mi je i opis bloga to potvrdio. Ne mislim s tim ništa loše, nego samo da se osjeti jedna mala nesigurnost, ii bolje reći neiskustvo. ni to nije loše, uglavnom, poante su na mjestu. I treba, bez ikakve dileme, prvo kretati od sebe, upoznati sebe, graditi sebe, sve, sve u tom smislu. Ako nećemo mi, onda će nas neko drugi graditi, a to ne može biti dobro za nas. Tako da.... samo naprijed, love yourself.

    avatar

    27.06.2017. (12:20)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Sve je to lijepo i krasno ali znaš u čemu je najveći problem? Najteže je upoznati samog sebe, mi nesvjesno sebe varamo o je valjda neki obrambeni mehanizam našeg organizma.
    Naravno, da bi znao voljeti moraš prvo voljeti sebe i poštivati, no i tu postoji jedan veliki problem. Dakle, kad napokon upoznaš samog sebe trebao bi oprostiti samom sebi neke greške jer je u pitanju depresija, što si i sama spomenula, a tu pak nailazimo na još veće probleme. Kako sebi oprostiti??? Lakše oprašatamo drugom a sebi...skoro nikako.
    Da, na kraju krajeva mi sami moramo odlučiti kako i što dalje, međutim, opet problemi...Gdje je taj pravi put??? Znat ću ga prepozbati??? Da, mnoge dileme i pitanja na koje nije lako odgovoriti.
    Moglo bi se reći da sam negativka u ovom smislu ali nije tako, ipak se čovjek ne smije predavati, mora ići dalje kroz grmlje i sve ostalo dok ne stigne na pravi put. LP

    avatar

    27.06.2017. (18:52)    -   -   -   -  

  • Kunigunda

    Prepričani i prilagodjeni tekst s nekih od portala za psihološku pomoć

    Suhoparno, bez tvoje osobnosti

    avatar

    27.06.2017. (23:27)    -   -   -   -  

  • bezdušelijepa

    @luki2 hvala puno! Pozdrav :)
    @izvorniživot hvala puno i istina je,nemam ja toliko velikog iskustva pa mozda jos ne razmisljam o svemu tako zrelo,ali hvala sto si uspio svejedno shvatiti :)
    @sukiyaki ma shvaćam što ste željeli reći i život nije jednostavan,ali može biti lakši kada smo u miru sami sa sobom pa ćemo i lakše odgovoriti na takva pitanja,koja će u čovjekovoj nutrini uvijek postojati
    @annaboni zao mi je sto ste to tako shvatili,ali zaista su sve ovo moje riječi,moje misli inspirirane mojom okolinom,ali hvala na misljenju :)

    avatar

    28.06.2017. (14:21)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Jako si mlada.
    Bilo bi krasno kad mi sami birali što uraditi, a što ne. Često moramo uraditi nešto što radije ne bi, ali za dobrobit nekog koga volimo postupimo drugačije.
    Ne možeš biti egoista, ja pa ja. Samim tim ne možeš izabrati sve najbolje za sebe...
    Režiser postoji na filmu radi po napisanom scenariju. Život je i režiser i scenarista...Mi samo glumci.

    avatar

    28.06.2017. (17:05)    -   -   -   -  

  • Sukiyaki

    Slažem se. To je svakako istina.

    avatar

    28.06.2017. (18:20)    -   -   -   -  

  • bezdušelijepa

    @mecabg ima i u tome istine naravno,jer,s druge strane ipak nismo toliko slobodni u odlučivanju,uvelike tu utječe i okolina i neka pravila i ostalo,tu smo i da se prilagodimo,kao što sam nešto i spomenula na početku posta :)

    avatar

    30.06.2017. (10:10)    -   -   -   -  

  • zahira

    gdje nestade?
    :))

    avatar

    04.07.2017. (20:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...