Komentari

nakrizanju.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • jelen

    Mudra je ta Klara.
    "Đavolski deo ženinog ropskog položaja je da on naizgled nije samo društveno propisana norma već i osnovni biološki imperativ."
    Nadam se da je studentica uspjela na kraju osloboditi se... vlakana.

    avatar

    25.06.2017. (21:20)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    Heh :))
    Mislim daje pokušala, ali ne znam kako joj je uspjelo na duge pruge... :D
    @jelen;
    jesi li ti primjeto kako sunce zalazi presjeveno?

    avatar

    25.06.2017. (23:00)    -   -   -   -  

  • easy

    stala sam oko sredine, rekapitulacija je vrlo važna kod upoznavanja sebe, kad poželiš upoznati sebe događaju se neke posebne situacije, nazovimo to tako, znaš, jednom sam razmišljala o tome što bi bilo kad bi žene počele rađati samo muškarce, do zadnje žene, i onda bi to bio muški svijet u doslovnom smislu, ili pak naopako..........klara je alter ego i prošlost se može mijenjati, dapače nužan je pomak načina viđenja prošlosti, bez toga tapkaš u mraku i ponovo padaš u iste klopke.....tako ljudi koji u momentima imaju čak "najviše" inspiracije po pitanju boga i opstanka , ako nisu promijenili viziju prošlosti ponovo padaju pod vlast najnižih strasti, tako ja to vidim. cijeli tekst je zanimljiv kao način traženja i postavljanja pitanja. moć prestaje onog trenutka kad netko od nas traži, odnosno inzistira na nekim radnjama....jer to je gubljenje vremena, ta se misao jednostavno mora utjeloviti u čovjeku, da bi kao novi način ( ili razmišljanje) donijelo rezultate....ovo mi je fantastično i izdvojit ću :
    ...kako ću znati da sam pravilno uradila...samo tijelo će ti to reći.........

    :)

    avatar

    26.06.2017. (10:35)    -   -   -   -  

  • Lilianke

    @easy;
    Svakako je rekapitulacija odlično oruđe za samoupoznavanje, kao i za otpuštanje bića, stvari i pojava koje spremamo u sebe živeći svoje živote, i koje svojom nerazrješenošću stalno troše energiju. Stalno, dok situaciju po situaciju ne sagledamo na takav način da je u potpunosti možemo zaboraviti.

    Ali, ovaj tekst je stavljen jer se u njemu spominje premisa muškog kvačenja na ženske osobe s kojima spolno opći.
    U ona tri dodatna linka spominje se zanimljivo istraživanje o pronalasku muškog dnk u tkivu mozga žena, koje je tamo dospjelo upravo spolnim općenjem.
    Ukratko, jako zanimljivo! :))

    avatar

    27.06.2017. (01:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...